skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Half Life 2 Tdm
prohledat
198 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 07.05.2009 do 31.07.2020, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> Syny: Jo, tak to asi zkusim... K tomu bude remake Mafie 1, to si koupim...
Zeke-ten šestý 04.04.13 22:17:56 napsal:
a co je s tou epizodou 3? ví se něco nebo pořád ne? nejak to ted
nesleduju :D To asi jen tak nedopadne.. Aspoň nikde se nic neobjevuje, krom úniku infa a screenů z EP4.. Jinak nikde nic...
a co je s tou epizodou 3? ví se něco nebo pořád ne? nejak to ted
nesleduju :D To asi jen tak nedopadne.. Aspoň nikde se nic neobjevuje, krom úniku infa a screenů z EP4.. Jinak nikde nic...
-> Zeke-ten šestý: Na Steamu doporučuju kupovat jen v opravdovejch akcích/výprodejích, jinak to kupovat přes aukro jako Steam Gift - vyjde mnohem levněji. V případě, že platíš přes PayPal, tak máš hru k dispozici ihned, i když platba proběhne až za pár dní..
-> Zeke-ten šestý: Koupíš, zaplatíš, hra se ti objví v klientu.
Já teda zatim buď dostal gift kódy nebo koupil za pár šusní na aukru (levnějš než přímo na steamu)

a co je s tou epizodou 3? ví se něco nebo pořád ne? nejak to ted nesleduju :D
-> Nwkt: jak to probiha? Chci platit pres PayPal, ale jeste jsem pres to nikdy neplatil
-> Zeke-ten šestý: Jo
Kupoval nekdy nekdo z vas neco pres Steam? :)
-> aDAm: Opravuji, Borealis

-> kamikaze: no ale Aperture science nezmizela z povrchu zemského když byla celá pod zemí ;) ale bral bych portal 3 nějaké další pokračování děje, třeba i propojení s hl ;)
-> aDAm: Ale v EP1 jsi s Alyx zjistil 2 skutečnosti. Souřadnice, kam poslat raketu (EP2 konec) aby se uzavřel mega portál pro posily Combine otevřený zkázou citadely v City 17. A za druhé to, že Aperture Science nezmizela z povrchu zemského. Jsou dohady o tom, že tam byl dokonalejší portálový výzkum. Takže nějaká návaznost tam určitě bude

-> kamikaze: "včetně portálů" to myslíš hry Portal a Portal 2? Ty sou dějově někde jinde než HL a je to v podstatě "konkurenční firma". Pokud sem dobře vypozoroval Aperture Science se snažila v pokusech předčít Black Mesa Laboratories ;)
-> kamikaze: Tyjo to se neda cist na tom pozadi cernym. Nechapu co za magory dela takovy stranky, si ten text budu muset hodit do wordu. Ale vypada to zajimave :)
Matthes, záškodník z TechWebu 17.03.13 11:25:02 napsal:
Nehral nekdo jednicku HL predelanou do source enginu? www.blackmesasource.com/ Si to sem neměl dávat, HL1 jsem nehrál, tak jsem to nahradil Black Mesou, od portálu pokrčovl HL1, teď jedu Blue Shift... Já to snad dám celý včetně Portalů
Jinak Příběh je propracovanej dokonalejš, než jsem čekal
oblacek.sh.cvut.cz/half-l
ife
Nehral nekdo jednicku HL predelanou do source enginu? www.blackmesasource.com/ Si to sem neměl dávat, HL1 jsem nehrál, tak jsem to nahradil Black Mesou, od portálu pokrčovl HL1, teď jedu Blue Shift... Já to snad dám celý včetně Portalů

Na Zenu se pracuje uz docela dlouho, tak by ho meli casem zpristupnit jako patch. Za me, at ho ani nepridavaj
V HL1 jsem to vzdycky vypnul, jak jsem skocil do teleportu. Jinak ta Black Mesa neni nijak vyrazne orizla, naopak ma par zakouti navic. Co se tyce grafiky, tak mi prijde, ze z toho enginu borci vymackli snad maximum, rozhodne vic nez puvodne Valve.. Na to ze z toho ta parta lidi nema ani cent, tak dobry. Coz byla podminka od Valve, aby jim ten engine poskytli.

-> aDAm: Aha. Skoda no, ale i tak to je pekny :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: končí to skokem do teleportu, hl1 jsem hrál už fakt hodně dávno ale mám pocit že pak se chodilo po nějakých planetách a na konci byl zase vlak a tajemný frajer s kufříkem s nějakými kecy, tohle ta black mesa nema
-> aDAm: Aha, ja myslel, ze to je cely predelany... Kam at se da dojit tedy? Jen to co bylo v Black Mesa dle nazvu?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj black mesa je fajn, škoda jen že není kompletní hl1 ale ořízlá. Ty chapadla tipuju nějaký hazjl co se objevil díky tomu pokusu kvůli kterému tam sou ty ostatní ;)
Jo je to pekny :-)
Hele co to je za projekt ta chapadla z diry? Me to zajimalo i v jednicce a vysvetleni sem nenasel, no ani nehledal :-D
Hele co to je za projekt ta chapadla z diry? Me to zajimalo i v jednicce a vysvetleni sem nenasel, no ani nehledal :-D
-> Syny: No vem si jak dlouho sme cekali na HL2 :-D To bylo taky hodne let po HL1. No nejhorsi bylo cekani na Mafii 2 a nasledni zklamani, ze to je totalni orezana sracka bez konce :(
-> Mr_Kubas: Dobry no, tady uz se resi EP4 a pritom ti vocasove jeste nepustili ani 3ku
Udajne se na epizody vysrali a chtej udelat rovnou HL3, ale uz je to nekolik let a nikdo nic nevi a Valve se k tomu nevyjadruje... A jako jestli pak nekdy za X let pusti HL3, ktrej bude navazovat pribehove na nedokonceny epizody a ja si to nezahraju, protoze to bude chtit 3x vykonejsi pocitac, tak budu fakt nasranej!

-> Syny: Je to tak. Skutecne je to nejlepsi hra :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu 17.03.13 11:25:02: To je jednicka predelana do enginu dvojky? Ja HL 1 nikdy nehral :) Hral jsem jen 2ku a ta me dostala asi nejvic ze vsech akcnich her co jsem kdy hral...
Presne tak, taky uz stahuju ruzny mody a tak, naposled sem do HL2 stahl nejakou predelavku, udelalo to hru trochu jinou, vic nepratel a tak, docela zabava

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ano a hodně super! Moc dobře udělané a je to zdarma, jen je k tomu potřeba Steam kvůli SDK balíčku..
Je to i hodně dobře optimalizované, dobře hratelné a je tam pár drobností vylepšenejch.. Nový zákoutí, ale víceméně je to starej dobrej HL..
Je to i hodně dobře optimalizované, dobře hratelné a je tam pár drobností vylepšenejch.. Nový zákoutí, ale víceméně je to starej dobrej HL..
Nehral nekdo jednicku HL predelanou do source enginu? www.blackmesasource.com/
Někde jsem četl článek, že EP4 měla být celá víceméně o Ravenholmu, už to bylo víceméně nadesignované, ale nakonec to uzavřeli a věnovali se jinému projektu 
www.valvetime.net/threads /new-images-of-half-life-2 -episode-4-return-to-raven holm.243033

www.valvetime.net/threads /new-images-of-half-life-2 -episode-4-return-to-raven holm.243033
-> Mr_Kubas: -> Zeke-ten šestý: Nejlepsi je hrat nekdy o pulnoci ve zhaslym pokoji Ravenholm a nebo v EP1 tu akci kdy si tam musis svitit v tech garazich 

-> Zeke-ten šestý: Tak samo jako Mr_Kubas 

-> Zeke-ten šestý: Jo, taky na to čekám jak na smilování
Před měsícem jsem taky projel komplet HL2, ale už mě to fakt nebaví, když vim, kde co je a kdo na mě kde čeká 

Tak sem si cvičně projel Half life 2, EP1 a EP2 a nějak mi chybí epizoda 3, jestli to někdy vydaj, budu na to muset koupit novej počítač

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ono to nefunguje tak pul roku uz :D
-> Zeke-ten šestý: A ikdyz ti to funguje, tak nehrajes 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: snad hral dobre, ja musim preinstalovat steam, vubec mi to nefunguje :(
-> Zeke-ten šestý: Ondeha tam hral nejakej Zeke, ale tys byl offline v pratelich...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: souhlas :)
No to rozhodne. Tenhle engine je jeden z nejlepsich co kdy nekdo napsal. Mam ho rad, ty hry jsou super. Nevyrovna se leckterym novym hram.
Na tom source enginu se mi líbila v té době hodně slušná optimalizace. Šlapalo to i v té době na mém NTB šlupce a grafika v té době byla dle mého názoru nadčasová, i když source engine se vyznamenal hlavně fyzikou modelů, ta byla bezkonkurenční a dle mého skromného názoru je ještě dnes krásně hratelná 

-> Syny: Tak ses ignorant

-> Matthes, záškodník z TechWebu: graficky to mam na plny detaily, ale je to o hovne :)
-> Syny: Neni o hovne, jen pokud mas hovnovou grafiku 

-> Mr_Kubas: To lost coast je uplne o hovne :)
Teď jsem zase četl cosi o tom, že Epizoda Three nebude a bude rovnou Half Life 3, tak nevim nevim, je to volaké čudné....
A věděli jste o tomto?
cs.wikipedia.org/wiki/Hal f-Life_2:_Lost_Coast
Další info ke Episode Three:
www.halflife2.net/half-li fe-2-episode-3
A věděli jste o tomto?
cs.wikipedia.org/wiki/Hal f-Life_2:_Lost_Coast
Další info ke Episode Three:
www.halflife2.net/half-li fe-2-episode-3
-> Star LC20: Na source enginu běží třeba Counter-Strike: Source
Jinak teď jsem na FB našel jakýsi "téma", kde to řeší a epizoda tři by měla být pořád na stejném enginu s tím, že hned po jejím vydání by měl být uveden nový díl Half Life 3.. Uvidíme no 

-> Mr_Kubas: to víš, že to tak je, bohužel. Nebo teda pro nás bohužel, co na to toužebně čekáme. Doufám, že nějak zásadně neupravili engine, abych to pak vůbec na své archaické sestavě rozjel...
Dal bych si něco v mezičase, třeba na způsob jak bylo v Half-Life I - Azure Sheep. Nevíš o nečem, co by bylo na engine Halfa II ?

Dal bych si něco v mezičase, třeba na způsob jak bylo v Half-Life I - Azure Sheep. Nevíš o nečem, co by bylo na engine Halfa II ?
Psal jsem to níž, že vydání oficiální není ještě známo. Jak píše Hvězda eLCédvacet, tak to prostě není priorita číslo jedna a přednost dostávají rentabilnější tituly dle mě...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: pokud vím, pořád to oddalují. A nedávno jsem na 4chan četl diskuzi, ve které byl "údajně" přímo vývojář ze Sierry, a podle něj už to mají dávno vyvinutý/udělaný, ale prioritu mají nějaký jiný sračky.....dál jsem po tom nepátral......prostě musíme asi čekat no. Něco podobnýho jako Diablo III