skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Half Life 2 Tdm
prohledat
198 příspěvků (zobrazeno 151 až 198) od 07.05.2009 do 31.07.2020, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> Mr_Kubas: no hrajeme pres steam no....tak si kup za 3 stovky episode pack a muzes hrat taky

Kurňa taky bych si s Váma HL2 zahrál ale jde mi jen jednička. Mam postarší notes a jsem rád, že mi jde jednička
Dvojku jsem zkoušel, ale prd bylo to absolutně nehratelný a instaloval jsem to něco kolem hoďky
Až bude novej PC tak se určo k Vám připojim
Teda doufám, že nehrajete přes STEAM 

-> Zeke-ten šestý: Husty

Rene, ja a Zeke, chodivame na golf...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Vypnutý Friendly fire 

Na jednom serveru je to nastaveny tak, ze se spolubojovnici nezabijej 

-> Zeke-ten šestý: jeje, nějak sem to zaspal
, se mužem domluvit a něco dame

-> Zeke-ten šestý: Dyztak se mi ozvi na ICQ#: 574855659 abychom to synchronizovali :-)
-> Rooney: pripojis se k nam taky kolem 8smy?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: oki,ale tam sou na me moc dobry

-> Zeke-ten šestý: Tak cca v 8 na corbina.ru?
-> Rooney: -> Matthes, záškodník z TechWebu: tak muzeme dat vecer na nejakym serveru sraz :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo to jsou tykový ty skládačky, to já taky nemusím.
Chodím jen na ty kde se střílí obludy
Chodím jen na ty kde se střílí obludy

-> Rooney: No ja je nejak nepobral... Sem to zkousel a behali sme a protovnici byli akorat brouci. Pak dalsi bylo zesme se objevili v mistnosti a tam ranec okynek - teleportu a vsude se melo delat neco, ale unika mi smysl 

Hraje někdo i ty coop mapy? ja si to ted nainstalil a to je řežba kua 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: sou no,treba s SMG nemas sanci

-> Zeke-ten šestý: Nojo radiatory jsou nejlepci, hlavne ten trubkovej nizkej ale sirokej 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: asi sem mel stesti ze se to votevrelo,stejne jak se vylezl ven tak me nekdo zabil topenim

-> Zeke-ten šestý: Kdyz tam budu stat tak me nekdo odpraskne
Zalozim a zkusim no...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak tam priste chvili stuj a uvidis :D si tu mapu zaloz a skoumej no... :)
-> Zeke-ten šestý: To snad neni mozny
A neotevrel je nekdo? Nerikej ze fakt maj casovej zamek 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
ja ty dvere nejdriv nemohl najit,a kdyz sem je videl tak sem si vzpomnel na tebe a oni se otevrely....

jéé, tohle sem taky hrával, ale spíše jako cooperation, to byla prdel.
-> Zeke-ten šestý: To si ze me utahujes ne? :-) To od tebe neni hezky :-(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je trivialni
sem proste sel a najednou se to otevrelo :D tak sem tam vlez a opravdu tam bylo RPG

-> Zeke-ten šestý: Taaaaak me nenapinej 

-> Zeke-ten šestý: Ti to nekdo otevrel ne?
Tak jak se to dela? 

-> Zeke-ten šestý: Ale ja tam ted nejsem :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ok,jdu tam
-> Zeke-ten šestý: Celej nazev je: HL - 2 - TDM . C O R B I N A . R U

-> Zeke-ten šestý: Nekdy na vecir tam chodim hlavne... Ja mam nik Matt, noob CZ 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak se tam mozna uvidime jesi ten server najdu.nick mam Zeke :)
-> Zeke-ten šestý: On je na to i monitor na netu... www.game-monitor.com/hl2m
p2_GameServer/.../HL_-_2_-
_TDM_._C_O_R_B_I_N_A_._R_U
__2.html Tak se podivam jesi tam nekdo je a jdu na to :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja si vzdycky servery seradim podle poctu lidi a kde je volny misto tam vlezu :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj HDR se jim povedlo

-> Zeke-ten šestý: Tak lost coast je spis ukazka, ale ten kostel maj pekne udelanej... :-) Na jakych serverech hrajes? Ja nejcasteji Corbina.ru
-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Syny: Presne tak,ja to taky kupoval jako episode pack,je tam jeste lost coast

-> petr s:
To sem zkousel
-> Syny: No ja mam epizody 1 a 2 a tam je i deatmatch.
-> Zeke-ten šestý: Ty sou taky dobry, akorat kdyz na me nekdo bafne v uzky chodbe tak si granat hodim pod nohy

-> Syny: No ja mam epizody 1 a 2 a tam je i deatmatch.
-> Zeke-ten šestý: Ty sou taky dobry, akorat kdyz na me nekdo bafne v uzky chodbe tak si granat hodim pod nohy

Juuuu, to si chci taky zahrat... To je ten patch na Halfa?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Vylezeš na strop v pravo nahoře je lustr ten utrhneš a rozbiješ lustrem dveře
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to sme dva,tak si najdi ty granaty do SMG 

-> Zeke-ten šestý: Hhe tak se nekdy muzem sejit ve hre
Ale potreboval bych to vedet pac za dverma je RPG, to je jedina zbran se kterou se trefim.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to neví,ale pred chvili sem to hral,dobrej blazinec