skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Half Life 2 Tdm
prohledat
198 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 07.05.2009 do 31.07.2020, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> Star LC20: A kdy to ma vyjit? Doufam, ze emzaci dostanou na prdel.
Trošku OT:
Tak co, už se těšíte na poslední epizodu? Já se nemůžu dočkat. Half-Life 1(+odnože), 2 (episody) je moje srdcová záležitost, jinak hry nehraju vůbec.
Nějak jim to trvá.....
Tak co, už se těšíte na poslední epizodu? Já se nemůžu dočkat. Half-Life 1(+odnože), 2 (episody) je moje srdcová záležitost, jinak hry nehraju vůbec.
Nějak jim to trvá.....

-> Syny: Tyjo to je kurva divny ale :(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No nevim... Ten ma ofiko tohle:
+ Half-Life 2
+ Half-Life 2: Episode One
+ Half-Life 2: Episode Two
+ Portal
+ Team Fortress 2
+ Half-Life 2
+ Half-Life 2: Episode One
+ Half-Life 2: Episode Two
+ Portal
+ Team Fortress 2
-> Syny: Tak si to nainstaluj
Orange box by to mel mit.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To tam nemam 

-> Syny: Ne vole, Half life 2: Deatmatch 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To je to team fortress co jsem neinstaloval? 

-> Syny: Proste to nainstaluj :-D Steam... me hry, tam musis mit epizody pod sebou a ten deatmatch.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nn nehral jsem to nikdy a ted na to ani nemam cas, ale nekdy to zkusim... Akorat vubec netusim co a jak a jak se tam dostat 

-> Syny: Nevim, nenachazim :( Ale muzem si domluvit sraz na nejakym serveru. Hrajes i ten deatmatch? Ja ted zrovna jo :-)
-> Syny: Divny, nenachazim te. Fakt jen Slyny? Prihlasovaci jmeno a nick ve hre mas stejny?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Slyny (Synyho mi nekdo vyfouk uz)
-> Syny: Jaky mas uzivatelsky jmeno?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Mam ofiko ten Orange Box pres Steam :)
-> Syny: Hele, mas deatmatch?
Jesi to mas legalne, tak bys ho mel mit... Kdyztak mi napis pres steam steamcommunity.com/profil es/76561198002575626
Jesi to mas legalne, tak bys ho mel mit... Kdyztak mi napis pres steam steamcommunity.com/profil es/76561198002575626
-> Mr_Kubas: Přitom Episode One a Two šli ráz na ráz za sebou.. Od té doby uplynulo už x let a pořád nic 

-> Syny: Half Life to je nesmrtelná klasika. Jestli jsem to komplet nedohrál minimálně pětkrát, tak nepřehánim
Na tu třetí epizodu se čeká dlouho a ještě jsem nenašel nikde release date, ani na ověřenejch stránkách, takže to opravdu nebude v nějaké pokročilejší fázi. Nevim, co s tím furt vymejšlej 
www.vgreleases.com/pc/rel easedate-106151.aspx

www.vgreleases.com/pc/rel easedate-106151.aspx
-> Mr_Kubas: Neni :) Ten bych si nekdy docela zaparil :) Jen jsem chtel tema drobet ozivit, protoze Half-Life si to zaslouzi :) Sem si poridil ty dve epizody a zahral si je a uz se tesim na tu posledni :)
-> Syny: To je multiplayer?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo bo tam zdy dostanu na prdel :D
-> Zeke-ten šestý: Mohl bys no :) Ale ty tam vzdycky paris 10 minut a jdes do riti to je naprd.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: si to mozna taky nainstaluju....po dlouhe dobe :)
-> Zeke-ten šestý: To tam byla sama lama...
Ale dobry no :)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: si je tam drtil

-> Syny: No kdyz to je detmac tak to samozrejme po siti jde 

Necet sem to cely, tak nevim, ale zeptam se - jde to v multaku po siti? :)
Ja to rok nehral a predevcirem sem to zkusil jen tak chvili.
Tak co pařmeni, hrajete jeste nekdo? já už TDM nebo DM nee, stáhnul jsem si pár modů a je to docela zábava :D asi sem vyšel ze cviku, hned po chvili me zabili 3 obycejní zombíci :( :D
-> Nwkt: Když už, tak bych vzal ten "Orange Box"
Je tam vše:
-Half-Life 2
- Half-Life 2: Episode One
- Half-Life 2: Episode Two
- Portal
- Team Fortress 2
Je tam vše:
-Half-Life 2
- Half-Life 2: Episode One
- Half-Life 2: Episode Two
- Portal
- Team Fortress 2
Matthes, záškodník z TechWebu 18.11.09 19:32:08 napsal: → Rooney: ATI je shit 

-> Nwkt: Jenom 300,-
To já myslel, že ty hry stojej aspoň kolem 1.000,-. No tak to si udělám před Vánocema ještě radost 

-> Mr_Kubas: Stojí asi 300,- taky bych časem pořídil
Já jsem včera dohrál komplet Half Life 2 (plus Episode One a Episode Two), sem tam po večerech a nemůžu si pomoct, je to zatím nejlepší hra co jsem kdy hrál... Dohrál jsem to už minimálně pětkrát
Jinak origo nemam
Ale slibuju, že časem si ji pořídím, na tohle vývojářům mile rád přispěju 

-> Rooney: ATI je shit 
Ja coop nehraje, spis ten tymovej detmac :-)

Ja coop nehraje, spis ten tymovej detmac :-)
Ten kdo ma grafickou kartu ATi, tak ma HL2 Deathmatch zdarma, a jsou tam i coop mody, tohle si sem tam zahraju 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Dvojku
-> Nwkt: Jako jednicku? Nebo dvojku? Jesi dvojku a mas to legal tak zaparime nekdy 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ne, dopařil jsem normálního
Tak co? Pari nekdo Halfa po siti?
Zeke na me sere jak na placatej sutr :-D
Zeke na me sere jak na placatej sutr :-D
-> Zeke-ten šestý: Prosimte, dohral sem toho halfa puvodniho a ted bych si to chtel projit cely s tim modrym delem nulove gravitace, jak se tam dava?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Dobře ty

-> Zeke-ten šestý: Takhle se na to musi... koukam ale ze to bylo tak 3x3
sklad.obrazku.cz/obr13024
2_vyhra.JPG

-> Zeke-ten šestý:

-> Rooney: Musim si nejak delat reklamu ne?