skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Milan 136: kam ich planujes osadit
?

-> michael: ok, to chválím
šedá se mi vůbec nelíbí, proto jsme si taky před pár týdny pořídil šedivý auto
-> Milan 136: hustý, lepší jak nový
šedá se mi vůbec nelíbí, proto jsme si taky před pár týdny pořídil šedivý auto

-> Milan 136: hustý, lepší jak nový
-> OTA-MTX: Dodo Juice jsou asi jedny z nejlepších přírodních vosků...
Holubí šeď a nebo také šeď silniční...
Holubí šeď a nebo také šeď silniční...
vycucal jsem ze třech aut zimní směs do ostřikovačů a nalil letní, připadá mi, že z nich yvteklo víc než jsem tam nalil:D
Kompletně jsem vystříhal plyn z karavanu, vyzkoušel včera a převčírem instalovaný topení (funguje) a zejtra se chystám ten plyn natahat komplet novej.
Největší sranda byla upravit dvířka na to, aby se tam vešla ČR 10kg lahev na PB. Potunil jsem je nůžkama a flexou a i tak je to na milimetry. :-/ Kuwy jedny holadský asi používaj menší lahve...
Největší sranda byla upravit dvířka na to, aby se tam vešla ČR 10kg lahev na PB. Potunil jsem je nůžkama a flexou a i tak je to na milimetry. :-/ Kuwy jedny holadský asi používaj menší lahve...
-> Bucin 20.03.15 05:21:00: docela by mě zajímal stav vozu
jako vytrženou nápravu sem už viděl ale tohle 

Autíčko dostalo dvě vrsty banánového Dodo Juice,aby nedělalo ostudu

-> Bucin 20.03.15 05:18:00: taky už jsem viděl
byl to starej typ fáva ?

-> minno: -> MajoLR: tak aspoň ze to už nemusím písať ja 

-> minno 20.03.15 15:39:35: ...chybu spravili už keď ho navrhli!

-> Bucin 20.03.15 05:18:00: tento typ nápravy vydrží obvykle tak 1000 rokov a nič tomu nie je, pri Favorite asi niekde spravili chybu 
edit: tých chýb tam bolo asi viac

edit: tých chýb tam bolo asi viac

-> Bucin:
No ty vole!

No ty vole!

-> sramot : Je prokázaný že to nemá vliv na spotřebu ....
-> Mr._Nosferatu: to je napad kolotoč kúpim. Ale teraz vážne ani ma nenapadlo jazdiť bez zadných dveri.si mi dal normálne červík do hlavy stymi padackami. Teraz mám v pláne jazdit bez búdy aj bez plachty.jeden známy mi spomínal ze ked nemal zadne dvere na pick-up e ze mal lepšiu spotrebu co si o tom myslíte?
-> sramot : myslíš na podlahu ? zajdi do autodílů že chceš síť do kufru ... jestli myslíš místo padaček, tak asi E-Bay
-> Mr._Nosferatu: jaj teraz uz viem tu sa to povie gurtne.dalo by sa aj tak.mam tam aj navarene také očká z rúry to som tam dal ked sa to vyvaralo.kde sa da zohnať taka ta sieťka na korbu pick-up a
-> sramot : Kurty, prostě ty popruhy s ráčnou, kterou se upevnují náklady ...
-> stepan: prepáč ja som zas nepochopil čo sú to kurty.
-> sramot : Nemyslim si, že pštrosi žerou kurty, ale spíš sem nepochopil dotaz.
-> Mr._Nosferatu: kurty?sory ale čo to žere taky pštros?
-> sramot : použij kurty, je to estetičtější ....
-> Mr._Nosferatu: no ved toto je to tam aj ked to nema taky význam ako by malo mať. Aspoň tak nelieta náklad
-> zralous: zatáčení je běžný ale výškově stavitelná zadní sedadla nemá ani SUP dvojkovej

-> sramot : Mě jdo to že máš v podstatě tyč mezi tlmiči, což je k ničemu, když potřebuješ aby se nekroutily boky, takže by měla být vevařená mezi podběhy
-> zralous: Tak nějak, zbylé detaily poskytne vývojové oddělení AZNP Kutná Hora 

-> Mr._Nosferatu: jasné funguje auto je. Vzadu cca8 cm hore v predu asi 4.a je to v pohode v zatackach to drží ok.ale dobre to drzi aj bez toho.takže to skôr funguje na oko.

-> dragon_cb_cz: myslíš plně automatizované natáčení zadní osy?
-> dragon_cb_cz:

-> zralous: Po minulém víkendu, kdy jsem dělal evidenčku na svém eRku, mám trochu jiný pohled na to co je to paštika 

-> sramot : Ta rozpěrka, to funguje ?
-> dragon_cb_cz:

-> Tony Outland: Kdyby to byla fakt paštika, tak jí takhle na bok neobrátíš ani vlnou svěcený vody....
-> Jarda/felda: Jsem vyměnil jen H4 žárovku - a taky tak..

vyměnil olej, a zase se mi zdá že to jede nějak líp 

-> francomk:
Na necyklopedii jsem viděl timhle psanej celej článek, ale vlastně vůbec nevim o čem byl. A nevim jak ho najít
Na necyklopedii jsem viděl timhle psanej celej článek, ale vlastně vůbec nevim o čem byl. A nevim jak ho najít

-> minno: 

-> castrol 19.03.15 16:54:52: viem, len sranda.
-> castrol: Oko neni pi*a, oko vidí