Takže kam mám jezdit?

tak se začíná dařit 

ja si doma fuknem s mojim 2valcom
snad raz bude tiez taky pekny 

snazime sa co sa da

Já už si to redukuju na obeď ve 3hod odpoledne a mám na práci času spoustu 

Máš nějaký testovací kopec s dlouhou rovinkou a kur... stoupáním,aby záleželo jenom na výkonu + převodech a eliminovaly se jezdecký shopnosti?Jako pokud máš důkaz,že to auto jede líp než minulý rok,tak to beru,...pokud to je jenom tvoje dedukce stejně jako moje,tak to je dedukce proti dedukci 

A neřikam,že to je o gumách,ale že na 1-ku jede bokem ledacos,já driftoval i s trabantem třeba
Ale prostě chce to,aby auto jelo pořád,ale tyhle RZ jsou většinou tak na tu dlouhou 1-ku + 2-ku seérii a i tak to už je moc dlouhý.Kdyby byly RZ,kde je i ta 5-ka málo,bylo by to zajímavější,ale lidi by se asi pozabíjely 
Ale drifty ve 120km/h by byly zajímavější
Ale zdá se mě,že tuta převodovka nebyla nejlepší nápad a nebo něco motor,právě to tak pěkně tahalo a teď se tý 2-ce skoro nechce a je tam právě asi pořád stejná jako v minulý převodovce....

Na to stačí 30-koní a vhodný originál pneu,ale tak musí jet i další kvalty a zvlášť na skládačce.Já když měl adekvátně malý gumy,že to mělo převod jako skládačka,tak sem ani nemusel z tý 5-ky řadit dolů 

To neni moc cestovní rychlost na okrsky a taková převodovka je stejně blbá jako dlouhá jednička a nic víc....když skládačku,tak od 1-5 

Jo nerozjíždí se to z místa, ale to je u dlouhý jedničky normální. A dlouhá pětka je na cestování fajn. Jenže kvůli vačce musíš ject 120+ . Na ježdění 90 je to moc dlouhý.
A rovnou jsem tam fouknul i lanko místo struny co byla na dvou místech spojená čokoládou 

120-koní řikal i o tý 13-ce a teď se divil,jak ta fábka jede co tam má teď.Tak už asi dědkovatí
Každopádně tu nechci probírat zase někoho jinýho,bez jeho vědomí.......

ale přes zimu jsem to neřešil... Ono to teda vrže jen za tepla..