skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Spíš neudělali... Se mi tu ty lamináty nějak množej... Moje lízátko z formana a blatník + schody z italský liazky z práce na fotce nejsou....
Dnes jsem se po hoooooodně dlouhé době pustil do lehkého úklidu v garáži. A co víc, vyhecoval jsem se a přebral bednu se šroubky a roztřídil do šuplíčků. Už nikdy více.

-> francomk: Ved preto lebo sa my to u kusok zdalo ostrejšie než ocova felda 50KW MPI
-> LUKAS: Komplet séria, len miesto stredového tlmiča je rovná trubka od JP a na koncáku je navarená koncovka. Toť vše 

-> francomk: to maš komplet seriovy vyfuk alebo ?
-> Klubko_: Já to mám široké 60cm, je to deska z nějaké staré skříně. Zvedá to cca do 60cm a úplně to stačí. Naopak si myslím že u vyššího už by se blbě dělalo na horních částech motorky. On se zmetek jinak vysoko zvedá sám, jinak s touhle Zetkou a jinak s panelkou. Kapánek se kroutí u zvedáku a 1cm prohnutí u heveru udělá v tom oblouku klidně 5cm na konečné výšce.

-> Milan 136 01.01.15 17:34:53: dík, snad se na něm bude i pěkně dělat
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 02.01.15 11:58:26: no jasně, přesně tak jsem to udělal
-> Koblet 02.01.15 13:55:16: tak stříkni jen půlku
a helemese, montážní stůl na motorku. Ten budu asi brzo taky vytvářet
půjde s ponkem do sklepa a tam na něm budu dělat skůtra a motárda. Stačí tahle výška? Na netu jsem viděl většinou výšku tak 80-100cm. A co šířka? Já mám představu jen tak 40-50cm.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 02.01.15 11:58:26: no jasně, přesně tak jsem to udělal

-> Koblet 02.01.15 13:55:16: tak stříkni jen půlku

zúčastnil se prvního letošního srazu v DE
najeto 280km,první grilování a fajn pokec
najeto 280km,první grilování a fajn pokec
-> Vojťas: Tak to auto pak vyhodil, ne? :-D Ja to dodelal a deda jezdi, zatim.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Uz je to ohrany, ale když Syny měnil gufero na ložisku... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 

-> Antony: Jo to je este dobry. Ja jel jednou vymenit olej v motoru dedovyho focusu a skoncilo to repasi poloos, vymenou cepu, komplet brzd vpredu i vzadu. Vzadu vcetne lozisek... + jsem musel cekat na dodani pomocnyho loziska poloosy asi tejden.
Původně šel vyměnit hučící ložisko v kole a vyklubalo se z toho toto. .
-> stepan: měl jsem je na formana a ten už je pryč......kola nikdo nechtěl,tak si je nechám na "kozu"

-> maca: Ty má táta na astře, hodně pěkný a poměrně lehký kola.
-> Klubko_: Rozumím Ti a chápu Tvůj počin. Pracovní stůl by měl být v barvách stroje. Teď ho budu muset natřít na červeno, aby ladil s dalším.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 

-> Klubko_: Nevím, jestli by se mi chtělo přetírat auto jen kvůli tomu, aby ladilo k ponku. :)
-> Klubko_: pěkný :)
-> koště: 

-> Tuner#2: Ten ti vydrží až do léta.

-> Tuner#2: budeš muset sekat trávu teď

-> Milan 136 31.12.14 18:18:23: Horní jsme dali z podřepu s Mášou - mám silnou ženu
-> Eidy 31.12.14 18:20:38: V Rokycanech něco zbylo, ale kolem domu máme zeleno

-> Eidy 31.12.14 18:20:38: V Rokycanech něco zbylo, ale kolem domu máme zeleno

-> Tuner#2: Masakr
To musela bejt sranda dostat tam tu horní 

-> Eidy: 

-> Tuner#2: A v Rokycanech nezbyl žádnej sníh.

-> Tuner#2: ty jsi blázen
tu horní jsi tam dostal jak? Paleťákem?

-> Tuner#2: to je snehuliak jak hovado ! 

Sněhuláka
Na kýbl jsem si musel vzít štafle a dostat na spodní kouli "tělo" po fošně byl s maminkou skoro nadliskej úkol jak byla těžká 

-> ochoda: bacha aby si neoprel aj druhu stranu 

Na takové to sněhové šulení.
Prostě Donkey Kong (je to napsaný dobře?
)

-> Tuner#2: pisem spravu
-> Tomáššš: Kamarada, ale kartu budes hledat marne. Na flicru mam ale par fotek. 

-> Kocvin: mne sa zda,ze som to tu videl ...
-> Tomáššš: Já bych řekl že tady kartu ani nemá..
-> minno: Tak určitě, to se normálnímu člověku doma hodí každý den - na vaření, posilování, večer u televize a tak vůbec... 

-> minno: ved preto sa postavil 

-> castrol 22.12.14 17:30:51: paráda, chválim, taký lis sa doma vždy hodí :)
-> m8rinek 30.12.14 09:19:53: a v záloze pár svědků (půlka virtu) který to dosvědčí 

Tak nemáš povinnost platit povinko za vozidlo co neprovozuješ a je odstavené na soukromém pozemku. Je fajn, pro případný boj mít nějakou fotografii... Není důvod jim něco platit...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Nic jim neplať, napiš, že auto bylo odstavené na soukromém pozemku a jestli něco chtěj, ať prokážou opak....