skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> francomk: Ved preto lebo sa my to u kusok zdalo ostrejšie než ocova felda 50KW MPI
-> LUKAS: Komplet séria, len miesto stredového tlmiča je rovná trubka od JP a na koncáku je navarená koncovka. Toť vše 

-> francomk: to maš komplet seriovy vyfuk alebo ?
-> Klubko_: Já to mám široké 60cm, je to deska z nějaké staré skříně. Zvedá to cca do 60cm a úplně to stačí. Naopak si myslím že u vyššího už by se blbě dělalo na horních částech motorky. On se zmetek jinak vysoko zvedá sám, jinak s touhle Zetkou a jinak s panelkou. Kapánek se kroutí u zvedáku a 1cm prohnutí u heveru udělá v tom oblouku klidně 5cm na konečné výšce.

-> Milan 136 01.01.15 17:34:53: dík, snad se na něm bude i pěkně dělat
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 02.01.15 11:58:26: no jasně, přesně tak jsem to udělal
-> Koblet 02.01.15 13:55:16: tak stříkni jen půlku
a helemese, montážní stůl na motorku. Ten budu asi brzo taky vytvářet
půjde s ponkem do sklepa a tam na něm budu dělat skůtra a motárda. Stačí tahle výška? Na netu jsem viděl většinou výšku tak 80-100cm. A co šířka? Já mám představu jen tak 40-50cm.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 02.01.15 11:58:26: no jasně, přesně tak jsem to udělal

-> Koblet 02.01.15 13:55:16: tak stříkni jen půlku

zúčastnil se prvního letošního srazu v DE
najeto 280km,první grilování a fajn pokec
najeto 280km,první grilování a fajn pokec
-> Vojťas: Tak to auto pak vyhodil, ne? :-D Ja to dodelal a deda jezdi, zatim.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Uz je to ohrany, ale když Syny měnil gufero na ložisku... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 

-> Antony: Jo to je este dobry. Ja jel jednou vymenit olej v motoru dedovyho focusu a skoncilo to repasi poloos, vymenou cepu, komplet brzd vpredu i vzadu. Vzadu vcetne lozisek... + jsem musel cekat na dodani pomocnyho loziska poloosy asi tejden.
Původně šel vyměnit hučící ložisko v kole a vyklubalo se z toho toto. .
-> stepan: měl jsem je na formana a ten už je pryč......kola nikdo nechtěl,tak si je nechám na "kozu"

-> maca: Ty má táta na astře, hodně pěkný a poměrně lehký kola.
-> Klubko_: Rozumím Ti a chápu Tvůj počin. Pracovní stůl by měl být v barvách stroje. Teď ho budu muset natřít na červeno, aby ladil s dalším.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 

-> Klubko_: Nevím, jestli by se mi chtělo přetírat auto jen kvůli tomu, aby ladilo k ponku. :)
-> Klubko_: pěkný :)
-> koště: 

-> Tuner#2: Ten ti vydrží až do léta.

-> Tuner#2: budeš muset sekat trávu teď

-> Milan 136 31.12.14 18:18:23: Horní jsme dali z podřepu s Mášou - mám silnou ženu
-> Eidy 31.12.14 18:20:38: V Rokycanech něco zbylo, ale kolem domu máme zeleno

-> Eidy 31.12.14 18:20:38: V Rokycanech něco zbylo, ale kolem domu máme zeleno

-> Tuner#2: Masakr
To musela bejt sranda dostat tam tu horní 

-> Eidy: 

-> Tuner#2: A v Rokycanech nezbyl žádnej sníh.

-> Tuner#2: ty jsi blázen
tu horní jsi tam dostal jak? Paleťákem?

-> Tuner#2: to je snehuliak jak hovado ! 

Sněhuláka
Na kýbl jsem si musel vzít štafle a dostat na spodní kouli "tělo" po fošně byl s maminkou skoro nadliskej úkol jak byla těžká 

-> ochoda: bacha aby si neoprel aj druhu stranu 

Na takové to sněhové šulení.
Prostě Donkey Kong (je to napsaný dobře?
)

-> Tuner#2: pisem spravu
-> Tomáššš: Kamarada, ale kartu budes hledat marne. Na flicru mam ale par fotek. 

-> Kocvin: mne sa zda,ze som to tu videl ...
-> Tomáššš: Já bych řekl že tady kartu ani nemá..
-> minno: Tak určitě, to se normálnímu člověku doma hodí každý den - na vaření, posilování, večer u televize a tak vůbec... 

-> minno: ved preto sa postavil 

-> castrol 22.12.14 17:30:51: paráda, chválim, taký lis sa doma vždy hodí :)
-> m8rinek 30.12.14 09:19:53: a v záloze pár svědků (půlka virtu) který to dosvědčí 

Tak nemáš povinnost platit povinko za vozidlo co neprovozuješ a je odstavené na soukromém pozemku. Je fajn, pro případný boj mít nějakou fotografii... Není důvod jim něco platit...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Nic jim neplať, napiš, že auto bylo odstavené na soukromém pozemku a jestli něco chtěj, ať prokážou opak....
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Nebo zde www.stopckp.cz/ckp-vyzva-
k-zaplaceni-prispevku-nepo
jistenych by to měli zvládnout za 1000,- ;-)
Taky jsem nějak zapoměl na to, že mám zrušenou pojistku na kilo. Takže čekám, jestli si vzpomenou (10 dní). Pokud ano, budu to řešit přes tuhle firmu. Berymu to s kilem tenkrát prošlo bez potíží.
Taky jsem nějak zapoměl na to, že mám zrušenou pojistku na kilo. Takže čekám, jestli si vzpomenou (10 dní). Pokud ano, budu to řešit přes tuhle firmu. Berymu to s kilem tenkrát prošlo bez potíží.
vyzvedl si na poště psaní, což by nebylo vůbec zajimavé, ale přání k novému roku poslala i mě ČKP, 2,5litru v p.deli, fakt, co si nezařídíš sám.... je toho nějak moc poslední dobou