skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Milan 136 08.12.14 21:27:42: Já myslím, že tak čistý budeš mít to auto stále

-> Milan 136 08.12.14 21:41:34: Jop , aj kolegovia pi*jú ... si pamätajú akurát AGR/ASV , AME/AZE :D nové kody nič , Všetko hľadať v ETKE :D
-> suri: ty jsi taky dobrej blázen s těma číslama

-> Nwkt 08.12.14 21:28:22: s felicií 

-> Milan 136 08.12.14 21:37:00: Tak vy ste veľký servis , ja len tak že to viem naspamäť...
-> suri: dík, vím:) ETKU zatím máme

-> LUKAS 08.12.14 21:34:20: To poteší , čo si robil?
ja som dneska neudelal nič akurát som dostal vyhadzof z roboty 

-> Milan 136 08.12.14 21:27:42: 1Z0823723A
-> Nwkt: já se nebojím

-> Milan 136: Bacha, s fáčkem tu bruslíš po tenkém ledu 

-> Tomaso435: každej má něco. Někdo třeba sbírá masky
Doba jde do předu a vývoj nezastavíš. Taky nebudeš jezdit věčně ve fáčku. O nástupci jsem uvažoval dlouho a když byla možnost koupě...
-> EDoZoNe: tak je to čestvě umytý, nebude to takový pořád. Nějak udržovat to budu, ale ne nijak brutálně
-> suri: přesně to mám v plánu

Doba jde do předu a vývoj nezastavíš. Taky nebudeš jezdit věčně ve fáčku. O nástupci jsem uvažoval dlouho a když byla možnost koupě...

-> EDoZoNe: tak je to čestvě umytý, nebude to takový pořád. Nějak udržovat to budu, ale ne nijak brutálně
-> suri: přesně to mám v plánu

-> Milan 136: na tomto není co k závidění..... Nic jenom že bych se na nějaký rezatý šroubky moc vysrat, a tedy velmi trefně vtipkuju a narážím na tvé minulé auto, které si poté co si na něm vychytal vše co šlo, prodal. a směju se sám svému dobrému hůmoru.
-> Milan 136 08.12.14 21:12:48: jop ,tú čo je hore na torpéde stačí skrátiť a pasuje super
-> Milan 136: Hm hm, na spotřebáku mám jakžtakž čistej motor, ale tohle je teda jiná kategorie 

-> suri: myslis pirelu na chladicovku?
-> Tomaso435: honíš počty příspěvků, nebo zavidíš nebo co?
-> Milan 136 08.12.14 20:56:20: Ešte tesnenie kapoty aby to čisté vydržalo ...
-> Milan 136: takže nakonec to vypipleš aby to vypadalo, a pak to zase prodáš 

Pokročil jsem s očistou. Namontoval novou deku-stará prochcaná olejem od nedanýho víčka na olej v minulosti.
a nový šroubky držící nárazník. Starý byly rezatý jako prase a kolem nich byl hnusnej i nárazník
a nový šroubky držící nárazník. Starý byly rezatý jako prase a kolem nich byl hnusnej i nárazník
-> baal: Kvylitní reproduktor do auta je shodnej s kvalitním reproduktorem do interiéru... Záleží na tom, co máš za reprodukory - frekvenční rozsah, citlivost, impedance... Vše by ses měl dozvědět v datasheetu od výrobce. ;-)
rychla otazka . prosim aky je rozdiel medzi reprom do auta a reproduktormi do bedni v interieri ? ostali mi repra do auta a mam jedne reproduktorove bedne ci by si to mohol pouzit do nich . diki
Dneska jsem nainstaloval kamna do druhý (nazateplený a větší) části dílny... Ještě dodáme nějakej větrák a budu doufat, že to bude alespoň trochu temperovat... Ale vzhlednem k velikosti kamen tomu docela i věřím. :-) "Saunu" v týhe části nepotřebuju, ale vytopit to na rozumnou pracovní teplotu by to jít mohlo. :-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : v polke bude servis druha je "moja" museli sme to tam dat, lebo som predal garaz a vonku ju nenecham
-> itchy: Škoda to stěhovat do takovýho bordelu. Ale jestli to budete opravovat, tak to bude suprová garáž! 

-> Tuxik 06.12.14 22:17:03: hele, k čemu je dobrej takhle opiskovanej motor? Na nastříkání? Já jen že když jsem si opiskoval motor na 250 peráka tak jsem na něj už pak nesměl moc sahat jelikož byl hned vohmatlanej a špinavej......
-> Klubko_: asi tak nejak, kedysi to bolo zakrytovane cele, ale zosypali sa kraje a odpalili bocne Lka na ktorych to drzalo, tak sme museli ako to islo, naspat uz snad bdue beton... dufam 

-> itchy: tyvole, to ste dycky nahazeli plechy pres díru, pojeli přes plechy k další díře a tak pomalu až na místžo určení, ne? 

-> itchy: Pěkná garáž.. první co mě napadlo bylo, že tam to auto chceš zazdít jako překvápko pro příští generace..

-> itchy: nene vysokozdvizny vozik sa musel dokupit, ale mali sme grati zeriav na 5t co je hore, to bol prvy plan uviazat za kolesa a preplachtit, ale to som zamietol, take hovado az nejsom
-> MOLSO 07.12.14 11:18:17: sa máte s tým mojim zažltnutým motorom.
-> itchy: no pekne
to ste kupili aj s tym vysokozdviznym vozikom ? 

odtialto ju nikto ako celok skutocne neukradne, neni cesta nazad 

Nastastie nepodelali
- cesta - uloha dostat sa k tomu panacikovi vzadu
- cesta - uloha dostat sa k tomu panacikovi vzadu
-> dragon_cb_cz: To fakt nestojí za řeč....

Tak dneska až na pár drobností (co zítra zaberou max hodinku) přestěhováno... Bylo to náročný, nebejt několika dobrejch kamarádů co neuvěřitelně pomohli tak bych se z toho asi zbláznil. Místní je jen jeden, takže: -> Bukaj: díky, díky a ještě jednou DÍKY!
-> Vojťas: něco na ten způsob

-> Soptikmartin: to bude VB erko ? 

Nasadil jsem dveře,sedáky a pásy.Příští sezona začíná vypadat reálně 

-> castrol: Druhá strana je v pohodě,uhnije většinou ta řidičova.
-> castrol: Tam to ještě drží... 

-> Jumbo: este gurtnu na druhu stranu 

Tak jsem včera trochu uklízel na garáži, kdyby někdo něco chtěl, je to tady:
skoda-virt.cz/cz/.../1810 01-nahradni-dily-favorit-f orman-2
A jinak už mám opravené auto, můžu jezdit...
skoda-virt.cz/cz/.../1810 01-nahradni-dily-favorit-f orman-2
A jinak už mám opravené auto, můžu jezdit...

-> MOLSO: tak hadam cervena menit farbu nebude a cierna je zatial v pohode
a minno dal nekvalitnu farbu a podklad 

-> castrol: chod sa pozret minnovi jaky ho ma zazltnuty
jak keby mu ho ošťal volakto
hnus velebnosti

-> MOLSO: keby neoxiduje tak neriesim ale takto sa inac nedalo 

-> vhml: zname....cerpadlo serva na fabii trw. Nadobka normalne vybrousena s otrepama na stolni brusce...
napinak plochyho remenu z kelly od skf nebo ina. Ted nevim. Strejny jako origo a v miste cisla do kruhu vyfrezovany..
atd

napinak plochyho remenu z kelly od skf nebo ina. Ted nevim. Strejny jako origo a v miste cisla do kruhu vyfrezovany..
atd