-> U-Geen: me se prubezne za jizdy rozsvecej nejaky kontrolky tak je ignoruju a davam to za vinu LPG a a zatim dobry :)
a neco k tematu ze taky obcas delam ... dodelal sem misto trubky vejfuk s aspon trochu tlumicem kdyz jsou ted povinne a z cele soustavy sem vyrobil mumii :)
-> krtik: asi vim a neresim, s volnobehem to auto problem malej ma a tohle bylo pri sjizdeni kopce na reukovanou jednicku na volnobeh, takze dost specificka situace :) odhaduju horsi volnob. ventil, ma narok (231tkm)
Tak s tým symbolom ku kontrolke palivovej pumpy som to nakoniec vyriešil takto. Fotka nahovno, ale snáď dačo vidno. Ešte by sa zišlo vymeniť tú LED za zelenú.
-> stepan: No to me nenapadlo,neva, i tak mi to usetrilo spoustu prace,dik. stejne jsem tou podlozkou musel jeste vytvorit spravny uhel aby karbec byl v rovine...
-> U-Geen: vymýšľať si (ne)medzinárodnú skratku to asi nie, ale čo tak niečo takéto? To by mohlo byť, nie? K tejto kontrolke sa bežne vpisuje napr. CHECK ENGINE a iné, tak by mohlo byť aj toto. A zelenou farbou, aby to neznačilo error :)
Už som sa raz pýtal, teraz to riešim zas Neviete mi niekto nájsť/ukázať jednoznačnú kontrolku palivovej pumpy? Všade nachádzam len toto, ale to je všeobecná kontrolka motora / RJ.
Tak opět nevím jestli to není vedle, ale dneska jsme se po cca roce a půl a rovných deseti tisících km rozloučili s GLSou... byl to věrnej stroj, tak snad bude stejně věrně sloužit i novému majiteli. No ale skoro zamačkávám slzu
-> Fén: Taky fakt, ale najít si tu hodinu každej den, resp. se k tomu donutit, to je stejně obdivuhodný - přitom je to vlastně doporučovaná denní dávka..
Dneska na spotřební 120L výměna těsnení pod kohoutem a to jsem tam dam dal novou nemrzku tak mě hned vytrestala A ted vecer jsem musel rozhybat ventilator topení používám ho každý den a dnes uplně zakousnutýNo naštestí jsem ho rozhybal tak snad nebude stavkovat