skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
to se jen tak nevidi :-(
12:56:15
19.08.2005
19.08.2005

Majkl
-> Labros: a nešla by omezit moje úchylka?? 

12:55:17
19.08.2005
19.08.2005

Labros
-> Tuner#2: Ono by to teoreticky být lepší mělo, aspoň je to tak prezentovaný, ale stejně si většina škodovkářů myslí, že je to na pikaču. Okruhy prostě nejsou nezávislý, muselo by to být udělaný jinak, Saky se jednou zmiňoval o řešení podle 130LR, která má vahadlo, u kterýho se dá při poruše jednoho okruhu omezit výchylka.
12:54:09
19.08.2005
19.08.2005

Pilot 105
-> kirri: No zabrzdil jsem silou vůle
, netuším jakou vzdálenost jsem ujel, ale stihnul jsem projet křižovatku (z vedlejší na hlavní) bez dání přednosti v jízdě
, tefit se pod vijadukt a posléze zastavit. Brzdil jsem ručkou co to šlo, motorem a šlapáním na brzdový pedál, který se mi neustále propadal na podlahu.
Posléze jsem se v servisu dověděl, že jsem měl souměrnost ručky 80 ku 20ti a zaflekovat s ní nešlo. Auto jsem vlastnil teprve 1,5 roku a v 19ti jsem peníze na opravy neměl, takže stav vozidla byl odpovídající najetým 280t km.
A od té doby mám rád adrenalinové sporty
, ale ve skutečnosti jsem si málem cinknul do trenek.

A od té doby mám rád adrenalinové sporty

12:46:49
19.08.2005
19.08.2005

Tuner#2 - zrušená registrace
-> Labros: 11:49:47
18.08.2005Tuner#2
[id] [mail] vložit: [nick] [datum] [oboje] [odkaz] x
-> chooki: Pokud si myslíš, že když u 120 rupne třeba trubička u zadního pravého kola, že to zabrzdí předek, protže je to samostatný okruh, tak jsi na velkém omylu - viz. můj kamarád, který chtěl zabrzdit a jel dál - štěstí, že to bylo na rovině, kde nebyla křižovatka a stačil použít ručku a zastavit.
Z tohodle snad plyne, že už na začátku jsem věděl, že i 120 má dva okruhy, ale myslel jsem si, že tím jak 130 to má trochu jinak zapojený a horní pístky jsou mimo zadku, e je to lepší - asi ne, ale pořád to nemění můj názor na ruční brzdu.
18.08.2005Tuner#2
[id] [mail] vložit: [nick] [datum] [oboje] [odkaz] x
-> chooki: Pokud si myslíš, že když u 120 rupne třeba trubička u zadního pravého kola, že to zabrzdí předek, protže je to samostatný okruh, tak jsi na velkém omylu - viz. můj kamarád, který chtěl zabrzdit a jel dál - štěstí, že to bylo na rovině, kde nebyla křižovatka a stačil použít ručku a zastavit.
Z tohodle snad plyne, že už na začátku jsem věděl, že i 120 má dva okruhy, ale myslel jsem si, že tím jak 130 to má trochu jinak zapojený a horní pístky jsou mimo zadku, e je to lepší - asi ne, ale pořád to nemění můj názor na ruční brzdu.
12:42:51
19.08.2005
19.08.2005

-> DuriQ: 12:33:23
19.08.2005 To raději nebudu komentovat, nebo bych musel být hodně sprostý a to já nejsem - opakuji nikdy jsem Tě nenazval kokotem, to jsi si pouze asi správně přivlastnil a nevím proč se po vysvětlení problému do mě furt navážíš?? Ty sám nevíš jak funguje pružina a děláš tady dusno. Zamysli se už konečně.
19.08.2005 To raději nebudu komentovat, nebo bych musel být hodně sprostý a to já nejsem - opakuji nikdy jsem Tě nenazval kokotem, to jsi si pouze asi správně přivlastnil a nevím proč se po vysvětlení problému do mě furt navážíš?? Ty sám nevíš jak funguje pružina a děláš tady dusno. Zamysli se už konečně.
12:41:26
19.08.2005
19.08.2005

Labros
-> Tuner#2: Nic proti, ale fakt to tak znělo - "a dva okruhy má jen 130, ale 120 když rupne truka, tak nebrzdíš "
to jen aby to neznělo že straním někomu nebo některým etnikům
to jen aby to neznělo že straním někomu nebo některým etnikům

12:39:46
19.08.2005
19.08.2005

-> Labros: Díky za osvětu - teď v posledním příspěvku jsem popsal jak to celý bylo a je a za tím si stojím - jak píšu nerozumím tomu, ale např. vím, že 120 má stejný hlavní brzdový válec jako 130 a že má dva vývody - ono když taháš nové trubky tak se toho všimneš, ale někteří si myslí, že to asi nevím. Jen jsem myslel že 130 je v tom samostaném okruhu lepší, ale asi ne, takže to je celá moje chyba a tu přiznávám. Ale rozhodně si stojím za tím, že než brzdit motorem, tak raději fungující ručku a ne se ještě chlubit tím, jak už rok mě nefunguje...
12:39:05
19.08.2005
19.08.2005

Labros
jinak s tím bržděním motorem, jestli se to dá zaflekovat, moje přítelkyně si nějak zvykla pouštět prudce spojku po podřazení, a občas když podřadí na dvojku a pustí spojku tak zapísknou kola
a zadřenej motor myslim nemám 

12:34:50
19.08.2005
19.08.2005

-> chooki: Já to četl celý, ale abych některé výroky pochopil, tak bych to musel číst víckrát a možná bych stejně nepochopil co tím chtěl autor říct. Vy se tady do mě navážíéte že vím o škodovkách všecho a že jsem namyšlenej - já jsem nike nepsal, že o tom vím vše, když je diskuze o motorech, tak se jí nezůčastňuji a tady jsem se zůčastnil jen proto, že nechápu jak někdo může říct že ručka je na nic a že to kdyžtak ubrzdí motorem - to je u mě fakt neodiskutovatelný ko*ot ajak jsem psal za tím si stojím. To že nevím jak přesně je to udělané v hlavním brzdovém válci, to klidně přiznám a jednou jsem někde četl a možná mylně, že 130 má výhodu právě v tom, že ty dva horní pístky jsou na samotný okruh bez vlivu zadku. NIKDE jsem ale nepsal, že 120 nemá dva okruhy!!!!! To jste snad někde odemě četli???? Pouze jsem psal, že když rupne zadní trubička, tak nebrzdíš vůbec a to mě potvrdil Samantus a Tomáš SK a Pilot 105 napsal, že stejně jde pedál na podlahu a účinost druhého okruhu je i po našlapání minimální a že zachrání jedině ručka a rozhodně ne motor jak si myslí někteří jedinci. Taže rozhodně nedělám, že tomu rozumím a pokud si pozorně přečtete tento příspěvek tam mluví za vše. Já jsem tam napsal jak se věci mají, ale Ty-> DuriQ: jsi stále neobjasnil měknoucí pružinu a zrovna tak bych se teď mohl vozit já po Tobě, že tomu vůbec nerozumíš a je to výkvět Tvé inteligence... P.S. já nikdey nepsal, že jsi kokot, to jsi si pouze asi správně přivlastnil - já psal, že kokot je ten, kdo ríká, že ručka je na nic a jezdí s nefunkční!!! Takže se teď nad sebou zamysli Ty.
12:33:23
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
Labros: mno ty si mozno isiel 20m ale ja s kamosom asi 20km takze viem o com vravim a isiel som na tom tiez je to uplne zlo ale da sa... prist tam kam potrebujes... ale to je fukt jeden clovek bude mat furt s dvojokruhovych brzd jedno okruhove... mal by si potom spravit aj rucnu na predne aby sa mu lepsie ruckovalo keby mu nahodou odosiel ten jeden okruh ale uz ho vidim ako uruckuvava 

skoro jak v taknku 

12:26:30
19.08.2005
19.08.2005

Labros
-> DuriQ: Nevim, já s tim rozpojeným zadním okruhem ujel asi 20m, do servisu jsem s tím nejel. Tak jestli je celá tahle debata o tom, jestli je lepší do servisu jet na ručku, nebo s brzdama kde pedál jde na podlahu, tak si myslim že je to skoro jedno.
Takže pánové, klídek jo
Takže pánové, klídek jo

12:21:23
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
Labros: ale ja som nenapisal ze s tym moze jazdit le mans... som napisal ze nato aby s tym dosiel niekto napr. do servisu to staci... pripadne s pouzitim rucky brzdit to brzdi aj ked slabo lepsie jak klincom do oka 

12:17:30
19.08.2005
19.08.2005

Labros
-> Tuner#2: Když teda už padl můj nick, tak napíšu, co si o tom myslím já a také mnoho důvěryhodných škodovkářů z konference.
Vzhledem k tomu, jak je udělanej hlavní válec (tandemovej - tlak v zadním okruhu je stejnej, jako v předním), tak bez ohledu jak jsou zapojený pístky, tak ztráta tlaku v jednom okruhu - jak píše Minno - znamená ztrátu tlaku i v druhým okruhu a propadnutí pedálu. Takže jednomu okruhu na škodovce bych život rozhodně nesvěřil. Stalo se mi i, že mi utíkala kapalina ze zadního okruhu, a brzdilo to fakt na prd (spíš nebrzdilo).
Vzhledem k tomu, jak je udělanej hlavní válec (tandemovej - tlak v zadním okruhu je stejnej, jako v předním), tak bez ohledu jak jsou zapojený pístky, tak ztráta tlaku v jednom okruhu - jak píše Minno - znamená ztrátu tlaku i v druhým okruhu a propadnutí pedálu. Takže jednomu okruhu na škodovce bych život rozhodně nesvěřil. Stalo se mi i, že mi utíkala kapalina ze zadního okruhu, a brzdilo to fakt na prd (spíš nebrzdilo).
12:17:09
19.08.2005
19.08.2005

MATTESS
Hezky jste se rozjeli...........
12:14:24
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
Tuner#2: este mi neda jedno prirovnanie ty si jak ko*ot a ko*oti su jak upiri ty sa v zrkadle nevidia... to vypoveda asi o tom co tu furt melies a jak si slepy...
12:11:20
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
Labros: a co cakal ked rype do osieho hniezda 

12:10:48
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
Tuner#2: este jedna vec ma celkom zaraza a to ze nenadavam do kokotov ludom co su tu aj ked som niekedy nadaval ale to bolo uplne za nieco ine a to sa nedalo s tymto ani z daleka porovnat... si nevies ani len predstavit kolko ludi jazdi bez rucky ale to poznas ze vsetci su kokoti len ty si lietadlo ???
12:08:44
19.08.2005
19.08.2005

Labros
-> DuriQ: -> Tuner#2: Chlapci že zrovna vy dva... Takoví inteligentní chlapci, a takovýhle výlevy 

12:05:05
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
Tuner#2: ty si fakt vykvet ceskej inteligencie skus si precitat co napisal pilot 105... a potom nieco napis ty si uplne mimo chalan... ja ti seriem na kecy jedna baba povedala proste veci sa maju trochu inac v reale a zato ze tomu tvojmu kamosovy na 90% zhnitej sunke trtli len brzdy tak to moze byt este rad ho rovno netrtlo
synku ked mu lahli brzdy tak ako pises mohol mu odyst aj THV skumat co mu odyslo nemienim ja narozdiel od teba viem ako funguju brzdy nie len v teoretickej rovine ale v aj praktickej... keby brzdy fungovali tak ako pises ty naco by tam bol druhy okruh asi nahovno pretoze len len vceli su na med ze
chalan ti vravim sa zamysli a potom pusti nieco do eteru... nuze co sa mojho stylu tyce tak som oproti tebe Bozena Nemcova mojko... 

11:51:11
19.08.2005
19.08.2005

chooki
-> Tuner#2: KOKOT si ty...nemas argumenty a kecas picoviny. ked nemas cas si citat a napisat sem moje "bolmoty" (nie je to nahodou bonmot ?) na ktore sa tak rad odvolavas tak drz picu.
takychto ludi milujem, napisal si picovinu s tymy brzdami, a nie aby si bol ticho (nikto nie je neomylny, urcite by to nikto nerozmazaval) tak sa sem stale vracias a nadavas druhym do kokotov...
som si vsimol ze je tu strasne vela ludi co si myslia ze o skodovkach (autach) vedia vsetko a podla toho sa tu spravaju.
a ked sa bavime o tych ruckach a nepouzivani a kokotoch tak je vacsina skodoviek na cestach co im rucka fakt brzdi slabo, skoro vobec, a nehovoriach o tom ze 90 % vodicov by to v tom strese ked sa rutia na niekoho bez brzd ani rucku nepouzilo...ale stale sa bavime v totalne teoretickej rovine, jasne ze brzdy su 2okruhove a ked ti vypadne jeden okru tak druhy brzdi, argumenty typu kamosov kamos, sused a pod. neberiem...to nie je ziadne technicke zdovodnenie.
co sa tyka pruzin tak si myslim ze skratenim ztvrdne-cize davam pravdu tunerovi (pre je predstavu vinuta pruzina je vlastne torzna-skrutna tyc a ta ci je dlhsia tym je makksia) a ked somto tu pred rokom pisal tak tu saky a sep sa isli posrat...
takychto ludi milujem, napisal si picovinu s tymy brzdami, a nie aby si bol ticho (nikto nie je neomylny, urcite by to nikto nerozmazaval) tak sa sem stale vracias a nadavas druhym do kokotov...
som si vsimol ze je tu strasne vela ludi co si myslia ze o skodovkach (autach) vedia vsetko a podla toho sa tu spravaju.
a ked sa bavime o tych ruckach a nepouzivani a kokotoch tak je vacsina skodoviek na cestach co im rucka fakt brzdi slabo, skoro vobec, a nehovoriach o tom ze 90 % vodicov by to v tom strese ked sa rutia na niekoho bez brzd ani rucku nepouzilo...ale stale sa bavime v totalne teoretickej rovine, jasne ze brzdy su 2okruhove a ked ti vypadne jeden okru tak druhy brzdi, argumenty typu kamosov kamos, sused a pod. neberiem...to nie je ziadne technicke zdovodnenie.
co sa tyka pruzin tak si myslim ze skratenim ztvrdne-cize davam pravdu tunerovi (pre je predstavu vinuta pruzina je vlastne torzna-skrutna tyc a ta ci je dlhsia tym je makksia) a ked somto tu pred rokom pisal tak tu saky a sep sa isli posrat...
11:03:55
19.08.2005
19.08.2005

-> DuriQ: Já nemám v práci to číst důsledně a ten Tvůj sloh to je něco hroznýho - to by něvyvěštil nikdo natož to pochopit - nic ve zlým ale je to fakt. Bludy atdy rozšiřuješ Ty, když akorát každýmu s chookim píšete že to má vysoko a že by to měl snížit, ale že pružina uříznutím změkne!! To jsi mě teda pane odborníku dostal
a já nikdy netvril, že rozumím brzdám jak fungujou!!!!!!!!!!!!!
1. jsem psal, že je ko*ot ten komu nebrzdí ručka a ještě říká že je už rok k ničemu a v tom mám pravdu a určitě se za mě postaví každý soudný z virtu a nejen z něj.
2. jsem psal, že když u 120 (možná i u 130 to nemám ověřené praxí) rupne trubička, tak nebrzdíš vůbec!!!! a to mě potvrdila jak zkušenost, tak i samantus, Pilot a Tomáš SK a pak Ti zachrání jen ta ručka a rozhodně ne motor, jak tady demagogujete s chookim.
Tímto pro mě debata fakt končí, až vysvětlíš změkčování pružin, tak se můžem bavit dál. nemám na to v práci fakt čas a nebudu si kazit pátek

1. jsem psal, že je ko*ot ten komu nebrzdí ručka a ještě říká že je už rok k ničemu a v tom mám pravdu a určitě se za mě postaví každý soudný z virtu a nejen z něj.
2. jsem psal, že když u 120 (možná i u 130 to nemám ověřené praxí) rupne trubička, tak nebrzdíš vůbec!!!! a to mě potvrdila jak zkušenost, tak i samantus, Pilot a Tomáš SK a pak Ti zachrání jen ta ručka a rozhodně ne motor, jak tady demagogujete s chookim.
Tímto pro mě debata fakt končí, až vysvětlíš změkčování pružin, tak se můžem bavit dál. nemám na to v práci fakt čas a nebudu si kazit pátek

11:00:55
19.08.2005
19.08.2005

Majkl
-> kirri: jo, to by nebylo spatny
a ja bych to mohl jeste klidne komentova a mecovyl bych jak viteze tak i porazeny

10:55:24
19.08.2005
19.08.2005

kirri
hele vcera sem to tak cetl a napadlo me ze zalozim tema kde kazdej napise co mu na kazdym nebo aspon na par lidech vadi, pristi sraz by se mohl postavit ring, pravidlo by bylo jediny - zadny, tam by se diskutovalo jak verbalne, tak i rucne, mno mam par adeptu, kteri by mohli jit na radu jako prvni a o prestavkach by mohlo byt mecovani mezi jirikem a treba flockmanem alias Majklem, VetëV by prodaval opodal grilovane mrkvicky a kvetaky, je to by byla pohoda ze?
10:45:56
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
Tuner#2: tebe nema zmysel vobec nic vysvetlovat pretoze si beznadejny pripad pre pochopenie... sorry ale ked nedokazes rozonat to co pisem teda aby som bol presny kam mierim vytahujes si z textu len to co chces a podla toho si ides... takze ja ti nemam co vysvetlovat kedze nedokazes pochopit to co si precitas resp. akceptujes to s minimalnou prioritou... a furt vyhrava ta tvoja slepota... zial ked zacnes trochu nad sebou uvazovat mozno ze sa mi oplati sa stebou pustit do dakej diskusie a mozme sa bavit aj o strunovej teorii ale najprv sa nauc pocuvat inych a zamyslat sa nad tym co povies... a to ze som ta nasral a co... co si cakal med na prdeli ci co... pre mna ostas to co som napisal a co sa lega tyka nemam snad pravdu ved shade je obycajne lego pre dospelich 

musim uznat ze mas to poskladane pekne
ale to nic nemeni na mojom nazore na tvoju virtuane_psychicku_osobu.
..
len dodam nasral som ta zamerne a naseriem ta este vela krat pokial budes trepat bludy... 

10:28:42
19.08.2005
19.08.2005

-> sep: Možná jsem se špatně vyjádřil a téhle problematice opravdu moc nerozumím - jen vím, že 130 má ty dva pístky zapojené zvlášť a ty dva zbývající společně se zadkem a že u 120 když rupne trubička, tak nebrzdíš vůbec - jak jsem psal, je to ze zkušenosti - možná teorie je jiná. Nicméně to nic nemění na tom, že diskuze byla o ručce a když mě někdo napíše že je je k ničemu a že jí už rok má nefunkční, tak je u mě magor a nemá co dělat na silnici. Toť asi vše co jsem měl na srdci a teď jdu dělat.
10:23:26
19.08.2005
19.08.2005

Tak za 1. nemám nic proti slovákům.
2. Pokud je slovák etnikum, tak jsem se vážně pobavil.
3. -> DuriQ: Jsi mě pěkně nasral s tím, že jsem skládal auto jak Lego a že tomu nerozumím. Ano brzdy jsem skládal dle knížky (Andrt) a pro jistotu jsem si to obkreslil od MATTESSA jak to má zapojené na Rapidu v reálu z fabriky. Nikdy jsem nezkoumal jak to funguje v hlavním brzdovém válci, protože pokud nefunguje, tak kupuju nový - přetěsnění nemám význam - vlastní zkušenost a i MATTESSOVO. To že když 120 rupne třeba zadní trubička, že to nebrzdí vůbec vím z praxe od kamaráda, kterýmu se to stalo a byl rád, že měl funkční ručku a dojel domů a potvrdil mě to tady Samantus, Tomáš SK a Pilot 105.
4. ten komu nebrzdí ručka a ještě napíše že jí už rok nepotřeboval je u mě debil a klidně mu to řeknu na srazu i do očí - např. Tomášovi SK to zachránilo auto a možná i život kdyby na té křižovatce mu tam někdo vjel - z kopce to motor neubrzdí ani náhodou.
-> chooki: Přesně už si to nepamatuju - četl jsem to před měsícem a nemám v práci čas hledat Tvé bolmoty.
-> DuriQ: Jo a s Tebou se budu dál bavit až u mbčka vysvětlíš jak může pružina uříznutím změknout.
2. Pokud je slovák etnikum, tak jsem se vážně pobavil.
3. -> DuriQ: Jsi mě pěkně nasral s tím, že jsem skládal auto jak Lego a že tomu nerozumím. Ano brzdy jsem skládal dle knížky (Andrt) a pro jistotu jsem si to obkreslil od MATTESSA jak to má zapojené na Rapidu v reálu z fabriky. Nikdy jsem nezkoumal jak to funguje v hlavním brzdovém válci, protože pokud nefunguje, tak kupuju nový - přetěsnění nemám význam - vlastní zkušenost a i MATTESSOVO. To že když 120 rupne třeba zadní trubička, že to nebrzdí vůbec vím z praxe od kamaráda, kterýmu se to stalo a byl rád, že měl funkční ručku a dojel domů a potvrdil mě to tady Samantus, Tomáš SK a Pilot 105.
4. ten komu nebrzdí ručka a ještě napíše že jí už rok nepotřeboval je u mě debil a klidně mu to řeknu na srazu i do očí - např. Tomášovi SK to zachránilo auto a možná i život kdyby na té křižovatce mu tam někdo vjel - z kopce to motor neubrzdí ani náhodou.
-> chooki: Přesně už si to nepamatuju - četl jsem to před měsícem a nemám v práci čas hledat Tvé bolmoty.
-> DuriQ: Jo a s Tebou se budu dál bavit až u mbčka vysvětlíš jak může pružina uříznutím změknout.

10:03:13
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
kirri: napisal si to pekne ale niesom ukrivdeny iba nerad citam take kraviny 
Palic: mno tak drzim palcaky nech to dobre dopadne ja budem potrebovat novu skrinu 5qualtu ... ale prevodovku mam tiez uz jednu rezervnu
mno tak nech teda sluzi 

Palic: mno tak drzim palcaky nech to dobre dopadne ja budem potrebovat novu skrinu 5qualtu ... ale prevodovku mam tiez uz jednu rezervnu

09:44:17
19.08.2005
19.08.2005

Palic - zrušená registrace
-> DuriQ: nooo popravde ta prevodofka je uz u druheho servismana, prvni ji akorat rozebral a reklmi co sni je...... a pak u nej lezela ccapul roku, pote jsem si ji od nej vazl totalne rozebranou, nebylo poznat kde oc bylo tak jsem to zbalil a dal jinymu... u toho jsem fcera byl a akorat se mu podarilo stocit novy zpateckovy kolo (koupil jsem 4Q) a tim stocenim z nej udelal 5Q takze asi tak..... akorat je v lepsim stavu nez kdyz jsem ji odnesl od toho prvniho........... takze te nepotesim jeste nejezdi, mezitim jsem sehnal 136L na nahradni dily, takze mam jinej 5Q a nahradni vlecku...... a dokonce 136L motor sice s vyrazenym 120 cislem ale na STK si toho nefsimali....... :)
09:05:01
19.08.2005
19.08.2005

kirri
-> DuriQ: duro no tak to vidis, tema zacalo taak nevinne, jakoze kazdy sa tomu mel zasmat, tem podolozkam a co se tu resi ted, naprosto jine veci, vis no sice t#2 neznam osobne, tenkrat to nevyslo:), ale vim ze nic proti nikomu nema a king2 to myslel taky tak nejak zlehcene, am psal ze by se do toho jinak nemotal a vubec unavuji me reci kdo je vic a kdo min, velky maly bratr a tak, vazme si toho kdo sme a delejme veci nejlip jak umime, ono na svete je plno idiotu, ktery nam pokazej "prumer"
Tak se tu nehadejme a ty se prosim nechovej jako ukrivdeny, neni to pravda, spis by me zajimalo jak Pilot 105 to z toho kopce ubrzdil, tak co Pilote???
Tak se tu nehadejme a ty se prosim nechovej jako ukrivdeny, neni to pravda, spis by me zajimalo jak Pilot 105 to z toho kopce ubrzdil, tak co Pilote???
08:48:01
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
Palic: a prevodovka chodi v pohode som sa zabudeol spytat
dufam ze hej 

08:46:54
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
Palic: rado sa stalo 

08:44:41
19.08.2005
19.08.2005

Palic - zrušená registrace
-> All: DuriQ (BeYeR) mi dost pomohl a nic defakto za to nechtel..... potreboval jsem hridel do 5Q prevodofky, nikdo nemel, on jedinej mi ji poslal za cenu postovnyho...... proto mu tim to jeste jednou po roce dekuji......
08:31:56
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
sorry za gramatiku 

08:29:01
19.08.2005
19.08.2005

DuriQ
minno: sa pozri ako je clenena nadobka pre brzdovku je delena pre prvy a druhy okruh...
Pilot 105 a pod. intelingencne vyvynuty -> mys. v dobrom: mno som rad ze tu niesom sam ktory vie ako to funguje ja som tiez napisal ze to moc nebrzdi ale brzdi to aspon trochu to niekedy viac ako vobec
a ked k tomu ide rucna aspon ako tak, tak napr. prist do servisu sa s tym da
na bezne jazdenie to urcite nieje...
kirri: nezacal by som to keby to bolo prvy krat ako nehnevaj sa ale ja tu na cechov nehadzem spinu co sa neda povedat o opaku a to je natom to smutne... to ze ta ma niekto za prasiveho to je smutne... mna osobne potesi ked stretnem niekde na slovensku dakeho cecha... a este viac ma potesi ked mozem pomoct trebas s malickostou... ja si vazim kazdeho slusneho cloveka ci je cigan alebo cernoch... ale to odpada pokial vidim coho su tu niektori schopny
takze sa skus najprv zamysliet kto s tym zacal
nemam proti nikomu nic a ani proti tunerovy#2 ale nech trochu mysli chalan kym nieco vypusti z huby a nech netrepe 2 na 3 smutne je ze mu k tomu zacnu prikivovat dalsi 
Pilot 105 a pod. intelingencne vyvynuty -> mys. v dobrom: mno som rad ze tu niesom sam ktory vie ako to funguje ja som tiez napisal ze to moc nebrzdi ale brzdi to aspon trochu to niekedy viac ako vobec

kirri: nezacal by som to keby to bolo prvy krat ako nehnevaj sa ale ja tu na cechov nehadzem spinu co sa neda povedat o opaku a to je natom to smutne... to ze ta ma niekto za prasiveho to je smutne... mna osobne potesi ked stretnem niekde na slovensku dakeho cecha... a este viac ma potesi ked mozem pomoct trebas s malickostou... ja si vazim kazdeho slusneho cloveka ci je cigan alebo cernoch... ale to odpada pokial vidim coho su tu niektori schopny

07:04:39
19.08.2005
19.08.2005

minno
-> Pilot 105 18.08.05 23:07:32: trochu som to popísal zložito, ale to už ku mne patrí

23:28:51
18.08.2005
18.08.2005

Pilot 105
Jinak 120ca má opravdu dvouokruhové brzdy (jak popsal níže minno), ale skutečnost je taková, že pokud praskne jeden okruh tak pedál stejně prošlápnete na podlahu a při opětovném pokusu o brzdění, je účinnost druhého okruhu minimální, tzn. zastavit se nedá. Toto je můj vlastní poznatek, když mi praskla prorezlá trubička na předním okruhu a já se řítil 90km/h z kopce směrem do Plzence.
Příjemný pocit to nebyl, v jednu chvíli jsem chtěl vystupovat za jízdy.
Příjemný pocit to nebyl, v jednu chvíli jsem chtěl vystupovat za jízdy.

23:16:45
18.08.2005
18.08.2005

Crack
-> kirri: jedna rodina...samej idiot a samá dylina
-> Tomáš SK: není zač
all:jinak jak to s těma vašema slavnejma ručkama děláte na STK???

-> Tomáš SK: není zač

all:jinak jak to s těma vašema slavnejma ručkama děláte na STK???

23:07:32
18.08.2005
18.08.2005

Pilot 105
-> minno: S tím klíčkem máš pravdu, popsal jsi to naprosto přesně.

21:58:27
18.08.2005
18.08.2005

strucy
-> Tuner#2 18.08.05 12:18:56: pozor len niektorý
20:03:05
18.08.2005
18.08.2005

kirri
-> sep: no sak prave on s tim zacal DuriQ
19:59:26
18.08.2005
18.08.2005

sep
-> kirri: :17:01:03
18.08.2005....
18.08.2005....
19:57:55
18.08.2005
18.08.2005

kirri
-> minno: me se zda taky ale najisto to nevim
19:57:15
18.08.2005
18.08.2005

kirri
-> minno: od koho?
19:56:53
18.08.2005
18.08.2005

kirri
-> sep: myslim ze king2 s trim nezacal
19:50:47
18.08.2005
18.08.2005

minno
btw. ja uz viem co bude kirri kupovat
nemam to od neho
a ani to nikomu neprezradim

19:48:16
18.08.2005
18.08.2005

minno
-> kirri: mne sa zda ze volant sa zamkne len ked kluc uplne vytiahnes zo spinacky, pokial si pamatam tak to funguje tak, ze ked prvy krat vlozis klucik do spinacky a otocis klucik z polohy STOP na polohu 0 tak sa stiahne ta tycka co zamyka volant a potom uz zostava stiahnuta az kym nevytiahnes klucik (ked uz potom otacas klucikom z polohy STOP do polohy 0 tak to uz ide lahsie ako prvy krat) - ked ho potom vytiahnes tak je pocut take tuknutie - vtedy sa ta tycka znova vysunie (ale zasekne sa do volantovej tyce az ked pootocis volantom).

19:46:02
18.08.2005
18.08.2005

sep
-> King2: :etnikum dle chytrých knih je"historicky vzniklá skupina lidí,které spojuje společný historický původ,rasový typ,jazyk,materiální a duchovní kultura,mentalita,tradice
...",to jen tak na okraj skrz tu poznámku o slovácích.......možná jsi si jí mohl ušetřit....
-> Tuner#2: :brzdy 120ky jsou samozřejmě dvouokruhové,buď ten příspěvek smaž,nebo uznej že moc nevíš o čem mluvíš....
-> Tuner#2: :brzdy 120ky jsou samozřejmě dvouokruhové,buď ten příspěvek smaž,nebo uznej že moc nevíš o čem mluvíš....
19:41:41
18.08.2005
18.08.2005

Honza M
-> minno: Taky nevím na co tam dva okruhy jsou. V knížkách píšou že by to mělo brzdit při poruše jednoho okruhu. Ale myslím si stejně jako ty že když to někde prdne tak pedál jde hned dolů a jsme v prd***
19:38:38
18.08.2005
18.08.2005

Honza M
-> kirri: Já vím. To byl jen jednou nějakej vtip. Že prej ženská jela z kopce a chtěla ušetřit benzín tak chcípla motor. Jenze dole byla zatáčka a ona měla zamklej volant 

19:36:35
18.08.2005
18.08.2005

kirri
-> honzam: tak nesmis davat do polohy 0, musis mit "zaplej" klicek trumpeto