Blbý vánoce!

prohledat
172 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 30.11.2008 do 02.01.2020, založil/a Honza "Bobr"
řadit dle data
01:26:29
15.12.2008
Mr.Lumpy
-> gim: tak aspoň je za co tahat :)
01:22:48
15.12.2008
gim
-> Mr.Lumpy: kdo? Pokud myslis vedouci, tak trosku prostorove vyraznejsi a o deset let starsi ;-)
01:16:02
15.12.2008
Mr.Lumpy
-> gim: je aspoň hezká?
01:15:29
15.12.2008
gim
-> King: ;-) njn mi tam z nich brzo svihne jeste zejtra a ve stredu a mam na tejden klid
01:14:02
15.12.2008
King
-> gim: Odvrácená tvář Ikeje :)
00:55:52
15.12.2008
gim
na me to taky leze, ale z druhy strany. Delam v obchodaku a byl sem nucen tam ztravit poslednich pet dni. To ze tam hrajou koledy jeste jakztakz beru sice deset dni do vanoc ale budis. Po ranu si jeste zanotuju, ale k veceru mi to pije krev. Zvlast kdyz po zaviracce hrali trosku sviznejsi pisnicky aby sme se probrali a ted misto toho jezisku panacku, fakt neee. Ale co me nejvic dostala, byla vedouci pro komercni aktivity, a pritahla tam detskej sbor asi desetiletejch holcicek, ktery tam zpivali koledy. Ona a pravdepodobne rodice tech deticek, protoze na vsech peti mistech kde sem je potkal, stali porad ty samy ksichty, a pochybuju, ze by to zakose tak bralo. Na me mrkla se slzou v koutku jestli to neni jako roztomily, kdys sem se zaposlouchal do jejich vyti a to misilo se to s nejakou koledou v podani helci ondrackovic, sem si jen posmesne odfrk, ze na todle nemam nervy ani zaludek po 4 dvanactihodinovkach. A hned za mnou naklusala, jako jak se mi to muze nelibit. Tak sem ji poslal do haje, hlavne at se nestavuje v mym oddeleni, a kdyz uz tak at vypne ten humus co de z rozhlasu, a sel sem si po svejch.

Chvilku na to, ale pritvrdila kalibr, a vytasila se svedskym peveckym sborem, ktery se svickou v ruce, svedskou tradicni koledou na rtech a habitech ne nepodobnym kuklux klanu vyrazila na pochod obchodakem. To fakt uz bylo moc a po zbytek teto akce sem se radeji odsunul do kurarny...
16:52:53
12.12.2008
disKo743
-> mototechna: respect
11:01:27
12.12.2008
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Susic Vlasu - Neznalej a neodborník: -> Pavel P.......:

Ale ved mu uz dajte pokoj, nemate co ine na robote, takto sa pol roka do cloveka navazat za par macanych rohlikov....
18:38:46
11.12.2008
Fén
-> Pavel P..: Napadla mě stejná otázka, ale nechtěl jsem ji takhle přímo definovat. :o))
18:30:04
11.12.2008
Pavel P..
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 11.12.08 14:01:03 napsal:

....podvltavske trdlo

tim myslíš Davida29?3 3
14:01:03
11.12.2008
-> David29: -> Pavel P..: 3 3 3 Ale my to mame tusim len na Skalicky Trdelnik, ako chraneny miestny vyrobok, ktory sa moze vyrabat len podla tradicnej receptury... ked to nazves inak, mozes to robit aj s klobasovo pepermintovou aromou a volat to podvltavske trdlo
13:56:25
11.12.2008
Pavel P..
-> David29: to je přece jasný.. slováci to obšlehli a ještě na to dostali patent3 3
13:55:20
11.12.2008
David29
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Ha, a oni tvrdí staročeský... a ono je to i na slovensku 3
13:54:02
11.12.2008
-> David29: Sa tu hadate o nicom, my mame na trdelnik patent z EEUU, takze to co u vas predavaju su len piratske kopie 1
13:44:53
11.12.2008
Fén
-> Pavel P..: Karlovarský neznám, ale ten povltavský si dokážu velmi jasně představit. :o))
13:36:12
11.12.2008
Pavel P..
-> Fén - Neznalej a neodborník: neznáš karlovarský rohlík? tak po praze se šíří povltavský rohlík.... mastný, černý s rybí příchutí3
13:28:47
11.12.2008
Fén
-> David29: A co řidič to jiná příchuť rohlíků. :o)
13:26:27
11.12.2008
David29
-> Pavel P..: Jinde tomu řikaj Staročeský Trdlo, a jinde Trdelník... Jinej stánek, jinej mrav 1
11:44:31
11.12.2008
MOLSO
-> mototechna: ty sa nezdas ... pekne potichucku kludne je ti jedno ... 6 achjo keby som bol aj ja taky kludas 3 ako to robis ?
10:37:01
11.12.2008
-> mototechna: 3 3 3 3 Si sa mohol ozvat, sme mohli pokecat o autach, ja som tam tlacil do seba cigansku a pofajcieval asi dve hodiny.... Al pravdu mas, mrte ludi, ledva sa da chodit, ale mne tam nieje zle, na kazdom kroku nejaky alkohol a zradlo, baby tiez pekne, len keby tam stale nejacali z reprakov nejake pseudofolklorne hudobne experimenty.... A ked tam idem so slecnou, tak si dame varene vinko a nieco pod zub a uz ma taha prec z davu, niekam, kde je klud.... nestazujem sa 1
08:56:09
11.12.2008
Pavel P..
-> David29: Trdlo seš ty3 .... tomu zatočený cosi se řiká trdelník3 4
07:58:38
11.12.2008
mototechna
Prišlo aj na mňa... Včera sme sa s mangelkou, kamarátkou (fakt kus), synom (10 mesiacov), a mladej sestrou (85kg) vybrali do Blavy na trhy. Z Trenčína sme vyrazili okolo 14.00 hod, pretože ísť hneď ráno to bolo podľa mladej zbytočné. Nič som jej na to nepovedal, načo... Samozrejme v Blave sme sa ocitli v špičke, všetko komplet zasekané. Než sme našli fleka na parkovanie, bolo 16.30. Našťastie ľudia chcú ušetriť, tak na platených parkoviskách bolo čosi voľné. Pol hodiny sme sa srali na tie trhy, pretože sme museli najprv hľadať záchody. Na tržnicu sme sa dostali asi o 17.00, pýtam sa mladej že kedy si asi predstavuje návrat domov. Vraj najneskôr o pol siedmej. Na nákupy zostávalo okolo -15 minút. Zase som jej nič nepovedal, načo... Hneď po prejdutí nejakého klaustrofobicky úzkeho a ľuďmi preplneného prechodu do tržnice sme sa ocitli pred reprákom veľkým ako mexiko. Nejaká emancipovaná a Vianočne naladená krava mala potrebu do toho zarevať "Veselé a janeviemaké sviatky" a spustila Svätú noc. Malého v kočíku strhlo a spustil áriu v stupnici ná-mol. Babám bolo šumafuk že malinký narieka, hlavne že v stánku predávali varené víno a punč a hambáče. Na každom rohu 26,5 žobráka. Vo všetkých stánkoch to isté, ale HURÁ na nákupy. Baby sa tešili niekde medzi stánkami, ja som s kočíkom zaliezol do bočnej uličky s Maďarskou ambasádou a tramdá uspávať malého. Bola tam fajn kocková dlažba, malý bol za pár minúl KO. Na malé deti sa dobre balia baby som zistil, každú chvíľu sa nejaké slečny pristavovali a mali potrebu sa zhovárať, a či je to chlapec alebo dievčatko keď má tak neskutočne dlhé a husté mihalnice... A tu máš tel. číslo, až prídeš do Blavy tak určite zavolaj, rada pôjdem s Tebou na kávu chichichi. (Asi (určite) jediné pozitívum tohoto tripu). Po čase sa objavili baby, že aké je to všetko ohromné a voňavé a že ideme na ďaľšiu tržnicu kamsi pri opere, tá je väčšia. Ukázal som na hodiny na veži, a ešte stále som nič nepovedal. Kamarátka pochopila, mladá zo sestrou nie, načo... Zahnal som to do auta a hybaj domov. Malý už vyspatý z tržnice v aute náhle ožil, baby unavené z nákupov zaspávali a nevedeli si s malým dať rady, robil im tam vzadu ródeo. Na otázka "A prečo ešte nespí?" som nereagoval, načo... Domov sme sa dostali pekelne neskoro, malý dostal sprchu, napapať, a hybaj búvať. Ja som si dal pár chlebov s masťou a cibuľou, pivo, a hybaj búvať tiež. Mladej asi docvaklo že to celé bol fakt debilný nápad, a celý večer nič nepovedala, načo... A bonus: viete čo tam "nakúpili"? Dreveného krtka na lietadielku na pružinke. Presne tie isté stánky máme aj u nás na námestí. Námestie máme väčšie a je tam menej ľudí...
05:16:49
11.12.2008
David29
-> Fén - Neznalej a neodborník: Kdepak.. 4
00:33:33
11.12.2008
Fén
David29 10.12.08 23:14:29 napsal: Tak dneska jsem se ženou a tchýní... Jsem něco prošvihnul?
23:32:08
10.12.2008
-> David29: 3 3 3 Ale vies, kto si jak zariadi, tak ma.....
23:14:29
10.12.2008
David29
Tak dneska jsem se ženou a tchýní byl v Praze na trzích...

To že jedeme metrem sem nějak překous, bylo to v pohodě.. cesta z Václavského náměstí byla trochu otravná..lidí jak sraček, a aby mě pořádně nasrali, tak se mi motaj do cesty.. No nic, pokusim se před tchýní udělat dobrej dojem.... Dojdeme dolu kde začínaj ty slavné trhy... celkem jsem se tam těšil, ale když sem viděl že tam prodávaj kde jaký blbosti za přemrštěný ceny a tlačej se tam lidi, nějak mě to přešlo a začalo se mi chtít domu... a to nemluvim o tom, že mi byla zima... Nechápu, proč v jedný uličce stánku je 4x stánek na jedno a tatéž pečivo - Trdlo...

Deme dál až dojdeme na Staromák.. Tam sme to začli procházet a já to nějak přežívám... řikám, mám hlad deme jíst? Ne.. oni dou dál.. Bezva. Abych byl nasranej, tak si hned za rohem koupí nějakou zkurvenou Karlovarskou oplatku... jen co jí sní, tak sem opět navrhnul že si pudeme dá klobásu... Ne.. čumíme na kováře jak tepe nějaký kopí či co... v tu chvíli si vzpomínám na Bobra, a začínám ho chápat...

V tom sme se začali vracet, a potkali nějakej krámek... Já si řikám - Bezva, je mi zima tam se zahřeju. Vlezu tam, a takovou facku smradu sem fakt nečekal.. Byl to zas krámek na ty zkurvený olejíčky, bylinky a podobnej bordel.. Když sem se řádně nafetoval a ohřál, tak sem navrh jestli bychom náhodou nemohli něco sníst a tchýně odpověděla že pudeme ke Kotvě, že tam to neni tak drahý... měla pravdu, klobása tam nestála 50Kč, ale jenom pouhopouhých 45Kč, sem rád, že sme ušetřily... o tom, jak sme šli do Kotvy a do Bílý labutě kvůli vánoční ozdobě (ptáček) vám vyprávět nebudu... a to nemluvim o tom, že v Kotvě sem byl dobrou půl hodinu na místě, pač háčky, pletení mě fakt nebere...

Pro představu.. v 15:30 jsem vyráželi z Muzea a okolo 19:00 jsem byly na Florenci... pěšky prosím

-> Honza "Bobr": Souhlasim s tebou, a chápu tě
23:27:23
09.12.2008
ondie
-> Ad@m: yes....vřele doporučuju všem (a američanům bych to pouštěl už v porodnici)
21:07:10
09.12.2008
Ad@m
08:52:16
09.12.2008
King
-> ondie: ZAtím jsem neměl tu čest :) Kdyžtak tahoď ten link...
00:12:00
09.12.2008
MOLSO
-> ondie: jj zeitgeist je husty filmik ... uhol pohladu ... 6 mne osobne sa tak pacil ze som ho za jeden tyzden skukol 3x 47
23:00:49
08.12.2008
ondie
-> King: ....tim myslim manipulaci davu pod nejrůznějšími zástěrkami vedoucí k jeho poslušnosti..

..a posléze k vykonání nejtajnějších úchylek "manipulátora"
22:52:58
08.12.2008
ondie
-> King: ano v principu se to děje pořád ;-) ....tim myslim manipulaci davu pod nejrůznějšími zástěrkami vedoucí k jeho poslušnosti..

Říká ti něco dokument "ZeitGeist" ??

Myslím,že zrovna tebe by to velmi zajímalo :-)

Má to asi 2hodiny,ale člověka toužícího znát jiný úhel pohledu na "pravdu" to jistě nadchne..

(kdyžtak ti hodim odkaz)
18:33:28
08.12.2008
King
-> ondie: Mno, není aktuální, on sice v sev. Irsku panuje už pár let jakejsi smír mezi "uctívačema červenejch a modrejch čepiček", ale pořád to to tam může kdykoliv blafnout... a ty vymoženosti jako je inkvizice - pche, ve 20. století jejich myšlenku oprášili soudruzi a proti soudruhům soudcům byl Boblig z Edestadtu, s jeho pár upálenejma čarodějnicema, druhořadej břídil 4
13:27:35
07.12.2008
ondie
-> U-Geen: dneska už to nejni tak akutní,dneska maj jiný nástroje,ale takovej středověk...inkvizice,upa lováníčko,panečku to byla doba 3
15:44:30
05.12.2008
zidlik
-> Zazaa: přesně tak všechna víra je nahovno3 3 3
14:20:17
05.12.2008
King
-> Zazaa: Bingo! 4
10:01:32
05.12.2008
Zazaa
-> King: ty cepicky me pripomeli Cerveneho trpaslika :)

jinak je to pravda ... veskere cirkve nebo sekty (ono to je stejne) sou jen o tom jak lidi oblbnout a okrast
09:57:45
05.12.2008
Strnadek
-> Honza "Bobr": Hehe, mě to přišlo jak u mě doma - akorát bez těch rukavic a cigára... docela sem se u toho nasmál, páč vidim že to takhle podobně nechodí jen u nás... ale cvrlikycvrliky ťuťuňuňu a pak něco chce je přesný 3 (akorát nejsem sprostej a mam to zařízený tak, že se na mě vždycky u toho stánku podívá jako jestli si to může koupit nebo co na to jako řikám - a já jen: Ježiši to je strašnýýý, co s tim budeme asi tak dělat??? Kam to dáme? ona: nevim ale je to hezký, já bych pro to nějaký místo našla...

Já: NE! Je to hrozný... U dalších stánků jen na mě koukne ajá kroutim hlavou jako že ne.... když se vrátíme, už s ní pomalu nemůžu hnout jak mě bolí za krkem z toho kroucení u každýho stánku - viz. tvoje "nečekej že budu u každýho stánku zevlit půl hodiny"1 ) No prostě mě to dostalo a ta debata potom je hnus, nevim co se na tom komu nezdá, po pár letech společnýho bydlení (bez růžovejch brejlí) to ale budou (doufám) vidět stejně... (tim do nikoho nerejpu-aby nevznikly nějaký dohady zase)
09:11:00
05.12.2008
King
-> ondie: Tý voe, teď jako bych se přenes zpátky do školních škamen na hodinu občanské nauky někdy v polovině 80.let, kdy nám soudruh profesor Růžička plameně přednášel o škodlivosti náboženství, onoho opia lidstva, v duchu marx-leninského učení :)

Tady musím souhlasit s U-geenem, že problém není víra samotná, ale spíš její institucionalizace. To udržování "v poslušnosti" se ještě dá zkousnout, ale nejhorší je, když bossové uctívačů čepiček zblbnou davym aby šli vyhladit uctívače gumovejch rukavic. A když je to omrzí, tak se pro změnu do sebe pustěj červený čepičky s modrejma :( A tak pořád dokelečka....
02:19:58
05.12.2008
U-Geen
-> ondie: omyl, nástroj na udržení moci je církev spojená s tím kterým náboženstvím
02:02:28
05.12.2008
ondie
-> King: jojo starý dobrý pohani... 3
02:00:31
05.12.2008
ondie
Stejně je (bylo a bude) celý křesťanství (a jiná náboženství) tak akorát nástroj moci a udržení lidí v poslušnosti.

3x FUJ !!!
23:31:20
04.12.2008
David29
Ta mi den na Vánoční trhy v neděli... taky poreferuju 40
21:32:05
04.12.2008
Mr.Lumpy
-> rockboy: že by Snehulienka?
15:03:44
04.12.2008
rockboy
-> King: jojo, někde na netu je Zápotockýho (myslim) článek (audiostopa?) typu: Ježíšek nám zestárnul a je z něj Děda Mráz

-> King: jsem moc mladej, kdo byla "ta jeho whore"?
18:05:21
03.12.2008
King
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Já bych to drobátko opravil - komunisti se trapně pokusili v 50. letech o substituci Ježíška Dědou Mrázem a tou jeho whore, ale prostě se to nechytlo, tak už na to srali :)
16:00:45
03.12.2008
-> King: -> rockboy: No a komusnisti to nahradili Dedom Mrazom a Snehulienkou + sviatky zimy a v sucasnosti to vsetci nahradzaju sviatkamy hypersuperov a vypredajov.... doba ide dalej, som zvedavy, co budeme oslavovat o 20 rokov.... ale radsej budem 24.12. zdobit stromcek a pojdem na polnocnu akoby som si mal kupovat lunarny kalendar a sledoval, kedy bude tento rok Rammadan
15:08:08
03.12.2008
rockboy
-> King: přesně tak, křesťani "ukradli" všechny data pohanskejch svátků a napasovali na to ty svoje, aby zjednodušili přechod pohanů na křesťanskou víru - pohani (resp. Keltové) měli Beltane, Semain, rovnodennost, slunovrat atd a křesťani přišli s Vánocema, Velikonocema, čarodějnicema a dušičkama.... fikaný
12:31:44
03.12.2008
King
-> ondie: Ne zas tak úplně, protože "debilní svátky mrtvýho chlápka na kříži" jsou spíš Velikonoce, ale dá se to tak vystihnout :)

Prostě prapraprapředkové slavili politicky neutrální slunovrat a fanouši chlápka z kříže (TM) nám vnitili Jezule :)
12:16:38
03.12.2008
ondie
jojo mrtvej chlápek na kříži je dobrá analýza : )
Extreme Tyres