Blbý vánoce!

prohledat
172 příspěvků (zobrazeno 151 až 172) od 30.11.2008 do 02.01.2020, založil/a Honza "Bobr"
řadit dle data
22:11:35
30.11.2008
King
-> U-Geen: A tak to jsem nějak přehlíd, to je hustý :) Ale řek bych, že to bude spíš nějakej ctrl-c/ctrl-v příběh4
22:09:33
30.11.2008
Nwkt
-> U-Geen: Je 30.11. do Vánoc daleko
22:08:08
30.11.2008
King
-> Turda: Jop, to je to co na weinachtu můžu - hafo žrádla, hlavně sladkýho :)

Už od dětství ujíždím na takovým tom barevným humáči prodávaným pod názvem "vánoční pečivo". Takový to pěnový cosi, co je posypaný cukrem Krystalem a sladký je to jak cecek - ale tak tři krabice na posezení sežeru :)
22:07:55
30.11.2008
U-Geen
-> King: to jo, ale nazyvat svoji manzelku kravou a slepici, zvlast takle "verejne" mi moc koser neprijde (zvlast o vanocich :-D).
22:05:23
30.11.2008
LiMaK - 742 forever
-> LiMaK: ale jinak vanoce taky mam rad...prezrat se u stromku vsema tema masovyma dobrotama,rozbalit new swetr s jelenem, cumet jak venku chumeli a na pulnoc si zadriftovat se skudkou v cerstvem prasanu do kostela na pulnocni...a pak se wozrat,nejlepa kalvadosem :-)
22:03:58
30.11.2008
King
-> U-Geen: Beru ten Honzův vánoční příběh trošinku s rezervou, nicméně malinko to chápu :). I coby neznaboh, dokážu pochopit význam narození páně, ale to "materiálno" co se na to na to "duchovno" lepí a navěšuje mě taky pěkně leze krkem. Třeba dneska jsem byl donucen, po náročný opravě feldy ještě nucen horolezit po stolech navěšovat na záclony vánoční řetězy a když jsem drobátko projevil svojí nevoli, už jsem dostával čočku :) To jsou vynálezi, prej první neděle adventní. Mladej zase vymejšlí, že den přede dnem "Š" celej prospí, aby pak moh v noci číhat na Džízese a konečně ho viděl v akci. Když jsem mu vysvětlil, že v tomhletom je po mamince, takže max. po půlnoci vytuhne, čelil jsem dalším otázká, jak že ten Ježíšek vypadá, protože já jsme ho jakožto známej ponocovač už přece musel vidět!

To je panečku nápor - jak se z toho vyvlíknout, abych mu předčasně nevzal iluze :)

A je to pár minut, co jsem musel na dobrou noc vyluzovat ze zobcový flétny takový ty shluky not, jako třeba Jéééžíškůůů, pááánááčkůůů.......uff, vocamcaď pocamcaď, ale dětem to kazit nebudu :)
21:52:05
30.11.2008
LiMaK - 742 forever
Tak to u nas debata o vanocnim trhu skoncila razne a jednoduse:

ja: co kdyby sme se jeli podivat na vanocni trh, jestli tam nebude neco pro tchyni...

moje: dyt je tam stejne hovno

ja: mas pravdu,mraky lidu a same cepice a rukavice..debilni svarak,vsecko predrazene jak svine a indiani co zpivaj americke lidovky...hnus

moja: no tak vidis, na hovno tam pojedem, akorat promrznem

ja: mas pravdu, ja vim proc te miluju.

mam proste doma poklad :-)

nenarocnou zenu co nesnasi nakupy :-)
21:49:08
30.11.2008
Turda
Já taky.....sice nemusim nějaký vánoční trhy ale vánoce mám moc rád...ne nějaký dárky a tak....ale pohodu a klid.....dívání se na filmy...(nejlépe válečné 4 ) popíjení svařáčku a chrápání pod dekou, to mám rád, a vůni pečení.....3 ,sice nechápu lidi co lítaj po supermárketech s kapacitou 10 000 lidí a kupujou ty plastový sračky (hračky) pro děti, ale jinak vánoce můžu!!!
21:48:53
30.11.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Tampajs: Ja ne, driv to mozna melo neco do sebe, dokud z toho obchodnici neudelali tohle 78 78 78
21:44:46
30.11.2008
Tampajs
Já mám vánoce rád....
21:33:16
30.11.2008
gred
3 3 3 3
21:19:04
30.11.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Honza "Bobr": Me vanoce taky serou ale co nadelas 3 Zkratka TSP je supr 6
21:00:18
30.11.2008
U-Geen
-> Samantus: zvlastni, u me je to naopak...
20:53:24
30.11.2008
Samantus
Dovolim si to poslat kolegum na mejl
20:52:37
30.11.2008
Samantus
-> Honza "Bobr": Ty ses proste rizek, to snad neni mozny, mas muj obdiv.....
20:19:05
30.11.2008
beer
Jak kdybych tam byl já, ale já zase neznáším ty pouťové trhy a podobně, stejné krámy dokola, jenom všechni vbízejí a chválí aby neco prodali, nekdy mám chuť ji dát facku, ale stará sem v tom uplně vyžívá a pokaždé si poslechne ty jejich kecy o tom, jak zrovna ten jejich šmejd je perfektní a kvalitní.
20:12:45
30.11.2008
Tomaso435
jak já ti rozumím :-) vánoce sou stejně napíču už asi 6 let.................. nenávidím je,,,,,,,,,,, 3 3 ale příběh teda hustěj 3 3 3
20:09:18
30.11.2008
kury
81
20:07:08
30.11.2008
tunerlada
3 ty maš ale pěkný dny 3 to maš hodně tolerantní ženu 3
20:06:57
30.11.2008
ken-lam
3 3 3 jj nejhorší je stará která tě veme na nákupy musíš mejt trpělivost jako prase!!!
19:58:34
30.11.2008
Malebolgii
hezký 3 3 3
19:50:44
30.11.2008
Honza "Bobr"
Ty vole a je to zase tady, ty debilní svátky mrtvýho chlápka na kříži! To bych se z toho . . .

Dneska, vcelku pěkný nedělní ráno to bylo, i slunko se ukázalo nad smogem, se stará vřítila do obýváku - zrovna když sem čuměl na nějakej demetní film s Brůsem Líjem a cpal se čipsama - a hned začala cvrdlikat a kvokat a samý ťuťuňůňu a že sou na Míráku nějaký připosraný bleší trhy, bo co kua.

Z toho mi zaskočilo tak hned byly paprikový lupínky po půlce obýváku. To mi nasralo. V rámci možností v pauzách vykašlávání zbytku těch čipsů jsem, já vůl, svolil a že se oblíknu a že s ní pudu, ale ať nepočítá, že tam budu zevlit u každýho stánku půl hodiny a poslouchat nějaký slepičí kvokání jak to a to a tamhleto roztomilý.

Venku byla docela zima, tak sem jí poslal zpátky domu, ať mi přinese rukavice. Fajn, přinesla zrovna ty malý, co jsem jí přenechal, moje pracka se tam prostě nevleze. No nic, no. Tak sem si apoň dal v klidu cigáro, páč uznala svoji chybu (a tady sem pojel podezření, že něco bude chtít) a přinesla - kupodivu - ty správný, ty super fajnový, co mi upletla bábrle. Vypadaj debilně, ale je v nich teplá ruka. Ale cigáro se v tom držet nedá.

Tak jsme nějak došli k Míráku, tam bylo lidí jak hoven v septiku JZD a taky nějak podobně to tam i zvučelo. Smrdělo tam to vánoční aroma, ale já sem zachytil vůni svařáku a už sem tam valil - krz ty davy dárkuchtivejch lidí ve finanční krizi. FAJN! 2 dcl za 32 Kč! No snad neni možný! To sou takový kurvy! Lejou tam krabicák a nějaký koření a prodávaj to za 32 Kč za 2dcl??? Zmrdi! Tak sem si koupil dva fernety, na starou sem se vysral. Tak si koupila nějakou oplatku (kulatý a placatý, bez chuti) a byla spokojená, jen remcala, že zase chlastám (DVA malý frťany, já ji jednou praštim).

No nic, tak po malém zklamání u stanku s obžerstvením se ujala směrudání a tahala mě za ruku jak malýho fracka nejdřív k nějakejm povlekům na postel. Nic moc, to uznala sama a už zase mě táhla jak trambuse přes ty lidi jinam. Tam prodávali něco jako med s vořechama, sklenička s cca 250ml medu za 95Kč, tak jsem jí řek, že jí klidně namelu ořechy do medu za třicet kaček a že tenhle černobilskej smradlavej sráč za kilo mi může políbit prdel. Tak u toho stánku sme zkončili. Dál, už méně vášnivě, mě vlekla okolo něajkýho stánku s ovčíma sejrama, tam sem se zasek zase já a už se z ní valili kecy že mysli jen na žrádlo a na chlast. Tak jsem si tam koupil ty korbáčiky nebo jak se to jmenuje a šli sme. Došli sme ke stánku s těma lampama ze šutrů, tam jsem si utvrdil mé podezření. Tak sme tam očumovali asi pět minut, pak se dala do družného hovoru s jinou slepicí, že prej je to dobrý na zdraví, že prej se z toho něco odpařuje a to už mě chyt menší amok. Chvilku sem to v sobě dusil a pak prdnul přetlakovej ventil šlo to ven pod plnym, následující konverzace probíhala asi takhle:

Já: Co to zase plácáš za píčoviny? Jak zdraví? CO? Dyk je to šutr! Co se z toho asi může tak odpařovat, doprdele?? Leda tak ta dementní barva!

Stará: To je ale přírodní . . .

Já: Stopro, hlavně ta oranžová!

Stará: Ale houby, je to sůl a ta má tuhle barvu a vypařuje se z toho . . . eh

Já: Vidíš? Víš hovno a jenom papouškuješ ty nesmysly co slyšíš okolo . . .

Stará: To není pravda! A mě se to líbí!

Já: Stojí to litr, tak se prober!

Ta stará píča (dál jen TSP): Ale pane ono je to opravdu zdra . . .

Já: Kuš babo!

Stará: Chovej se slušně!

Já: Ty vole neser mi!

Stará: Se uklidni ty mastodonte a podívej se na to aspoň!

Já: Humus, co dál?!? Proč jako?

Stará: Protože sem chtěla tuhle malou, ty blbe, tu na tu malou svíčku! A ta stojí dvěstěpade, ty škrte!

Já: A . . .

TSP: A chete tu kulatější nebo tuhle vyšší . . .

Já: Ani jednu, chci tamhletu.

TSP: Ano . . . takže 500 Kč

Stará: Jééé!

Já: . . . chmrrrm . . .

Tak sem jí to koupil, poprskal jsem tu bábu ze stánku korbáčikama a ten vejlet mě stál všehovšudy skoro litr. Málem sem se pohádal do krve se starou a to jenom proto, že sou tady zase ty debilní zasraný vánoce. A že stará je tak blbá a není schopná říct rovnou, že chce nějakej šutr na svíčku.

Nesnášim vánoce!
Extreme Tyres