-> Honza "Bobr": Tak to se omlouvám za zpochybňování autorství, skutečně jsem si to lustroval ve vyhledávači a zdá se to orighinální :) I mě upoutal ten trošinku drsnější slovník při komunikaci s přítulkyní a tak jsem myslel, že to je jenom nějakej zveřejněnej mailovej příběh. Ale když si to zasadím do kontextu tvojí pravděpodobný momentální situace (viz další přízpěvky), docela chápu :)
Jenom dodávám, že solný lampy je kravina kupovat na předraženým předvánočním jarmarku, takže udělal si pro záchranu rodinných financí maximum :)
-> Stepix: Uznaj Vašnosti, že větou: "....Ano, uznávám, že na sebe málo času, ale je těžký studovat dvě školy tretiho stupne vzdelani a k tomu chodit do práce, ale to člověk s učňákem v životě nepochopí. "
bys na 90pct fór vyvola menší flame, což ovšem neomlouvá Honzovu, poněkud emotivnější reakci.
V očekávání "debilních svátků mrtvýho chlápka na kříži" bych všeobecně očekával větší dávku tolerance a empatie :)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Blbý vánoce!
prohledat
172 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 30.11.2008 do 02.01.2020, založil/a Honza "Bobr"
bože

vy s nima nežijete, ne, jsou spolu dobrovolně maj občanky, volebmí právo, tak proč se nezasmát
ste to paka tady samý

ste to paka tady samý

a jeste RSDr.
A tedka ste tu ze me vsichni sborem udelali curaka, ale co, to nic nemeni ze Bobr ten clanek napsal pro pobaveni nas vsech, na 99% to neni ctrlccltrv......... me to pobavilo, clanky od bobra me bavi cist, stejne jako od kinga.... a vase kecy o vzdelani me muzou.... No ono jak to rikal Pan Mensik (budiz mu nebe lehke) v tom pribehu o tom panovi s tim pejskem....."Tahle cela ulice me muze polibit prdel" !!! :-)
A tedka ste tu ze me vsichni sborem udelali curaka, ale co, to nic nemeni ze Bobr ten clanek napsal pro pobaveni nas vsech, na 99% to neni ctrlccltrv......... me to pobavilo, clanky od bobra me bavi cist, stejne jako od kinga.... a vase kecy o vzdelani me muzou.... No ono jak to rikal Pan Mensik (budiz mu nebe lehke) v tom pribehu o tom panovi s tim pejskem....."Tahle cela ulice me muze polibit prdel" !!! :-)
-> P@nis: přesně tak! za měsíc prochlastám ty šutry skoro čtyry... a další věc, pokud řeším tuto částku, co budu dělat až budu mít dítě? nebo přijde nějaká špatná nepředvídaná událost? to je na dlouhé téma...
-> David29: jsi šťastný člověk, obdivuji vaši skromnost, tím ale neříkám, že můj vztah je založen materialisticky, děláme si radost a užíváme si, když na to je, když ne, je to omezené, ale ve dvou se vždy lépe táhne
-> David29: jsi šťastný člověk, obdivuji vaši skromnost, tím ale neříkám, že můj vztah je založen materialisticky, děláme si radost a užíváme si, když na to je, když ne, je to omezené, ale ve dvou se vždy lépe táhne

-> David29: Dobře sis našel

Já teda nevim jak vy, ale ta moje vidí že peníze nejsou a ví že nechci aby za mě platila, tak nikam skoro nechodíme
Ale ví proč a chápe to... dokonce ty zkurvený Vánoce slavit moc nebudem... sama mi řekla, že je hlavní že budeme spolu
Akorát pak pudem na půlnoční...

To je pro někoho 1000kč hodně peněz
, když si vezmu kolik nechám třeba za měsíc po hospodách, vstup + něco do posilovny atd.
Navíc když ji miluješ není co řešit

Navíc když ji miluješ není co řešit

tak se nejhádejte
já budu mít tak max soš na vejšku nepudu...peníze žádný nemám
ale přiítelkyni mám rád ale taky bych ji šutr za litra nekupoval ale vona by to po mě ani nechtěla protože ví že ty peníze nejsou

-> petr s: PUDr Laco Horvath CSC
Posunovač U Drah,, Laco Horvath,, Celkom Spokojný Cikán
Posunovač U Drah,, Laco Horvath,, Celkom Spokojný Cikán

-> Petr105l: nechtel jsem to rozepisovat, studuju jednu VOSku a jednu vejsku

-> Pavel P.. 02.12.08 15:11:12: Pracovník U DRáhy
-> COL: že by? ten ale nebude už CSc

-> Pavel P..: To bude vedet Standa Gross. :o)
-> COL: a titul PUDr je jakej stupeň školy?

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): To je tu take + tituly za rigo - RNDr., JUDr. atd...
Ja myslim, ze to v dnesni dobe neni nejake jednotne "znaceni", nekde se jako treti stupen uvadelo treba gymnazium... Tudiz to nema smysl nejak obsahle resit.
ja bych rek, ze skola 3. stupne je VOSka...
-> rockboy: Neviem ako v CR, ale na slovensku su 3 stupne VS:
1) Bc.
2) Mgr./Ing.
3) PhD
a ktomu este taky rezidualny titul PhDr (maly doktorat s rigoroznou skuskou)
1) Bc.
2) Mgr./Ing.
3) PhD
a ktomu este taky rezidualny titul PhDr (maly doktorat s rigoroznou skuskou)
-> rockboy: já si to myslel, jen potom nevím, proč normálně nenapíše, že studuje vejšku.
-> Petr105l: předpokládám že 1. stupeň je ZŠ, 2 .je SŠ a 3. stupeň bude vejška
-> Stepix: prosímtě, co jsou to školy třetího stupně?
Zadal jsem dotaz do Googlu, ale nic kloudného na mě nevypadlo.
Zadal jsem dotaz do Googlu, ale nic kloudného na mě nevypadlo.
Asi začnu provozovat jasnovidectví, už podle nicku co se objevil jako zakladatel tohohle tématu jsem odhadnul že to bude něco ve stylu - všechno mě sere, všechno je na hovno, ale mám to naháku a všichni ostatní jsou kokoti, proloženo velkou dávkou arogance, a s následným obdivným zvoláním Samantuse :)
-> Honza "Bobr": nechlubim se studiem, jen jsem ti vysvetlil proc nemam cas a ty zase placas nesmysly. a jsem rad ze studuju a nestydim se za to... a ty stupidni vtipi o vystudovanejch vymejsli jen ti, co na studie hlavou nemaj. Nebejt lidi snazicich se premyslet, tak jeste sedis v jeskyni s koulema na šutru. To že nemam čas i kvůli práci a jako student si mohu dovolit některé věci a nebo třeba pak koupit "debilni šutr za litra" a nemusim to řešit. Víš a to jsou asi ty věci, který tě na schopných a aktivních lidech štvou. je to jen hloupá závist a tvá malichernost. Já se zde nemám potřebu rozčilovat, jen mi to dává úsměvný důvod dělat další školy, abych si v budoucím zaměstnání mohl vybírat s jak chytrými lidmi budu chtít spolupracovat. A posad se treba na ucho. Opakuju ti, precti si svuj první příspěvek a pak se tady nějak ospravedlňuj.
a ještě něco: když Stepix řekl že studuje, tys ho vyfakoval, že si na prdel nesedneš. a proč se teda chlubíš, co všechno jsi udělal pro svou partnerku? teď se máme posadit my? partnerství je kompromis a jeden pomáhá druhýmu, aspoň to je můj názor...
-> Honza "Bobr": fajn, už se nebudeme bavit o vánocích, ale řekni mi, když si tady hraješ na pánaboha a všechny tady soudíš... co máš proti vysokoškolákům? to že znáš pár vysokoškoláků nemakačenek neznamená že jsme všichni takoví. btw já jsem začínal na učňáku, pak jsem si dodělal maturu, VOŠku a teď jsem na vejšce a nikomu to necpu. jo a ještě - ten vtip vypovídá o tom, že lidi studujou vejšku, aby nemuseli makat rukama
teď se nesměju manuálně pracujícím...

-> Honza "Bobr":
zajimave je, ze ty "....pár jich znám a tak namyšlený, podvraťácký a neschopný kretény a netáhla jsem ještě nezaži", obvykle nemaji problem jednou rocne koupit nejakej zbytecnej kram za 500Kc....
Koukam, ze mas na lidi zvlastni meritka...
Takovehle vtipy byly aktualni, snad nekdy za c.k. , ale mnozi z nich nachazi utechu dodnes.
zajimave je, ze ty "....pár jich znám a tak namyšlený, podvraťácký a neschopný kretény a netáhla jsem ještě nezaži", obvykle nemaji problem jednou rocne koupit nejakej zbytecnej kram za 500Kc....
Koukam, ze mas na lidi zvlastni meritka...
Takovehle vtipy byly aktualni, snad nekdy za c.k. , ale mnozi z nich nachazi utechu dodnes.
Ach jo. Silně mi to připomíná chování zakomplexovaného člověka. Aby si připadal dobře, zachází a chová se k druhým hrubě a ponižuje je. To mu dává pocit, že je "na koni" a jedině tak je schopen žít se svým nicotným já.
BTW: krom autora tu všichni ztrácíme drahocený čas.
Ještě jsem si vzpoměl na něco. Zabij Bobra zachráníš ...
BTW: krom autora tu všichni ztrácíme drahocený čas.
Ještě jsem si vzpoměl na něco. Zabij Bobra zachráníš ...
-> Honza "Bobr": nj, co se da delat, kdyz se to bojis rict… tak se to holt asi nedozvim, a ja pritom tak nerad cekam… :-(
-> Stepix: Á ták, školy třetího stupně a hned dvě, hmm hmm, to se mam teď asi posadit na prdel, viď? Promiň, ale lidi ze škol třetího stupně bytostně nesnášim (hlavně když to všem dávaj najevo a čekaj asi obdiv nebo co), pár jich znám a tak namyšlený, podvraťácký a neschopný kretény a netáhla jsem ještě nezažil. Ty asi nebudeš výjimka . . . i když asi budeš "jinej", když se furt mazlíš se šajzovkou (škodovka). Budeš asi manuálně použitelnej, ale tim to končí. To znáš, ten vtip, ne? Jak přijde nějakej tronásobnej inženýr žádat do strojíren o práci a pan továrník mu řekne ať zítra tedy přijde na šestou ráno? Tak inženýrek přikluše, natěšenej jak ho všichni budou oslovovat pane inženýre, a pan továrník mu vrazí do ruky koště a říká:
"Tak tady máte koště a běžte zametat do soustružny."
"Ale já jsem ten inženýr . . . "
"Aha, tak já vám ukážu jak se to dělá . . . "
To víš, když mam podle tebe učňák, tak abych to nějak teda napravil . . . asi tuhle diskuzi dám přečíst starý, aby se taky zasmála . . .
Jinak řekl bych, že když za starou zařizuju dva pohřby, společnej byt a zadluženej barák po její bláznivý matce místo toho bych jí poslal do prdele, tak bych řek že je to jaksi, ehrm, náznak toho, že jí mam rád. a ano, občas jí i já obdivuji, že to se mnou vydrží, hlavně když udělá čočkovou polívku . . .
Ale asi tim bych to ukončil, mějte si svoje vánoce a hezký dárky . . . hlavně to přeju Stepixovi, kterej, jenom pro srovnání, si to může jako student narozdíl od nás, co chodíme do práce jak lamy, dovolit.
-> U-Geen: Stydim se, ale . . . ale co. Čas moji práci udělá.
"Tak tady máte koště a běžte zametat do soustružny."
"Ale já jsem ten inženýr . . . "
"Aha, tak já vám ukážu jak se to dělá . . . "
To víš, když mam podle tebe učňák, tak abych to nějak teda napravil . . . asi tuhle diskuzi dám přečíst starý, aby se taky zasmála . . .
Jinak řekl bych, že když za starou zařizuju dva pohřby, společnej byt a zadluženej barák po její bláznivý matce místo toho bych jí poslal do prdele, tak bych řek že je to jaksi, ehrm, náznak toho, že jí mam rád. a ano, občas jí i já obdivuji, že to se mnou vydrží, hlavně když udělá čočkovou polívku . . .
Ale asi tim bych to ukončil, mějte si svoje vánoce a hezký dárky . . . hlavně to přeju Stepixovi, kterej, jenom pro srovnání, si to může jako student narozdíl od nás, co chodíme do práce jak lamy, dovolit.
-> U-Geen: Stydim se, ale . . . ale co. Čas moji práci udělá.
no pánové, zajímavá debata se tady rozvinula, ale to co píše Bobr je teda krutý - když tě chytnu za slovo - kdyby řekla rovnou, že chce "nějakej šutr na svíčku" podle toho jak jsi to nastínil, bys jí ho stejně nechtěl koupit
btw jinak souhlasim s U-Geenem, Stepixem a Kingem
btw jinak souhlasim s U-Geenem, Stepixem a Kingem
-> Honza "Bobr": no máš pravdu že nejsem s mladou 8 let, "jen" 3.To že na ní nemám čas je důsledkem toho, že oba jako studenti jsme se osamsotantili a žijeme svůj život, vyděláváme si vlastní peníze a ty si podle sebe utrácíme. Jak píšeš, musíš se spolehnout a to u nás funguje. Ano, uznávám, že na sebe málo času, ale je těžký studovat dvě školy tretiho stupne vzdelani a k tomu chodit do práce, ale to člověk s učňákem v životě nepochopí. Za to si ale pak můžeme dovolit jako studenti i to co ty ba i si troufnu říct, že víc jak dvě třetiny zdejších členů (nechci se vychloubat ale pro srovnání) nemůžou dovolit. Přečti si svůj první článek ještě jednou a uvidíš sám, co jseš za hulváta. Alibismus typu, že jsi s ní 8 let není na místě. I kdybys s ní byl 20, tak je to furt tva pritelkyne a normalni muz se k sve polovicce chova jako k sobe rovne a dava ji nejakym zpusobem alespon malinko najevo, ze ji ma rad. Kdyz ta tvoje te chce ven vytahnout, tak prvni co je, tak jsi nasranej a pak hledas stanek s chlastem... tak mi jeste jednou a podrobne vysvetli, jestli si mam o tobe myslet neco jineho, nebo se zacnes navazet do me, ze vim o zivote hovno, v zenskejch se nevyznam a podobny slinty...
jinak moje mlada neni zadna plastic girl, normláně před ní prdim a souložíme kdy se nám zachce, máme vřelý vztah, svatbu pro zatím neplánuju, ale do budoucna s ní zatim počítám. Jestli je tohle taky oproti tvému myšlenkovému pochodu, jako nenávist ke krásným vánočním svátkům, tak obdivuju tvoji mladou, že s takovym mrzoutem může bejt. nazdar
jinak moje mlada neni zadna plastic girl, normláně před ní prdim a souložíme kdy se nám zachce, máme vřelý vztah, svatbu pro zatím neplánuju, ale do budoucna s ní zatim počítám. Jestli je tohle taky oproti tvému myšlenkovému pochodu, jako nenávist ke krásným vánočním svátkům, tak obdivuju tvoji mladou, že s takovym mrzoutem může bejt. nazdar
-> Honza "Bobr": tak to řekni, nestyď se..
-> Stepix: Koukám, ty seš ještě zamilovanej . . . ono tě to přejde, jestli teda vydržíš s jednou partnerkou osm let (a přitom jí znám od svejch 11cti), jako já. Pak pochopíš, že vztah není (i když to tam patří) jenom o tulení se v posteli a sladkým cvrdlikání píčovin a cucání si uší navzájem na veřejnosti, je taky o tom, že když fakt potřebuješ*, a ať už cokoliv, že máš druhou půlku, ne kterou se můžeš spolehnout, spolehnout se na 110%.
Pokud upřednostňuješ nějakou navoněnou sladce kvokající falešnou zmiji lačnou po obchodech a penězích, před kterou se bojíš se uprdnout, fajn, měj si to. Ale seš blbej, je-li to tak.
A manželé opravdu nejsme. A asi nebudem, já děti nechci, stará chce a v tom vzniká zásadní rozpor, kterej bohužel nemá výchozí řešení aniž by jedna strana ustoupila.
Jo jinak, nemam už škodofku, takže se v autě už nehrabu - neni potřeba, línej vepř sem a pohyb mi vadí, ale i tak možná za den stihnu víc práce než ty za měsíc, ale to je věc názoru a pohledu. Dál když nemáš ani tolik času na "přítulkyni" aby si sní šel na ty trhy (a když ti to tak vadí), tak proč si ji pořizuješ, přece to neni doplněk. Chudák maličká, ta to s tebou asi nemá jednoduchý. A pokud ty nemáš přátele, se kterýma nemáš jít na pivo, pak je mi tě fakt líto . . .
BTW, pro ty rukavice sem jí poslal jednou (zeptal jsem se, jestli by mi pro ně došla, když by řekal ne, musel bych jet výtahem do třetího patra po svejch), ty trubko, podruhý pro ně šla dobrovolně, když uznala (je to v textu, jen to dokazuje, jak to čteš povrchně a jak si z toho vytahuješ jen to, co se ti hodí a pak to překroutíš ku obrazu svému který dál publikuješ, takže takovýhle lidi já bych neposílal někam, ale rovnou bych jim jednu natáh) svoji chybu a vrátila se pro ně sama a dobrovolně, když jsme stáli dole u vchodu domu, kde je výtah. Což jsem tam ale nenapsal, protože mi to nepřišlo důležitý.
-> U-Geen: Něco bych řek, ale ty se jednou vybarvíš sám . . .
-> King: Až najdeš zdroj, kde proběhlo ctrl-c, dej mi vědět.
*- fakt potřebuješ - tim nemyslim se vycákat (to asi napadne většinu zdejší populace jako první, tak to musim upřesnit, když většina zdejší populace zamrzne na jedný větě a tu pak řeší do nekonečna) nebo podobný nesmysly, ale když si ve srabu s prachama, rodina tě netěší, v práci to stojí za hovno nebo když padne nějaká jiná, opravdu nepříjemná událost. Přijde mi, že tady je čimdál tím víc lidí, který podle toho co píšou, žijou asi na jiný planetě nebo maj růžovej zákal nebo sou to vesmířani z galaxie ideál nebo je jejich fotr generálním v ČEZu.
Pokud upřednostňuješ nějakou navoněnou sladce kvokající falešnou zmiji lačnou po obchodech a penězích, před kterou se bojíš se uprdnout, fajn, měj si to. Ale seš blbej, je-li to tak.
A manželé opravdu nejsme. A asi nebudem, já děti nechci, stará chce a v tom vzniká zásadní rozpor, kterej bohužel nemá výchozí řešení aniž by jedna strana ustoupila.
Jo jinak, nemam už škodofku, takže se v autě už nehrabu - neni potřeba, línej vepř sem a pohyb mi vadí, ale i tak možná za den stihnu víc práce než ty za měsíc, ale to je věc názoru a pohledu. Dál když nemáš ani tolik času na "přítulkyni" aby si sní šel na ty trhy (a když ti to tak vadí), tak proč si ji pořizuješ, přece to neni doplněk. Chudák maličká, ta to s tebou asi nemá jednoduchý. A pokud ty nemáš přátele, se kterýma nemáš jít na pivo, pak je mi tě fakt líto . . .
BTW, pro ty rukavice sem jí poslal jednou (zeptal jsem se, jestli by mi pro ně došla, když by řekal ne, musel bych jet výtahem do třetího patra po svejch), ty trubko, podruhý pro ně šla dobrovolně, když uznala (je to v textu, jen to dokazuje, jak to čteš povrchně a jak si z toho vytahuješ jen to, co se ti hodí a pak to překroutíš ku obrazu svému který dál publikuješ, takže takovýhle lidi já bych neposílal někam, ale rovnou bych jim jednu natáh) svoji chybu a vrátila se pro ně sama a dobrovolně, když jsme stáli dole u vchodu domu, kde je výtah. Což jsem tam ale nenapsal, protože mi to nepřišlo důležitý.
-> U-Geen: Něco bych řek, ale ty se jednou vybarvíš sám . . .
-> King: Až najdeš zdroj, kde proběhlo ctrl-c, dej mi vědět.
*- fakt potřebuješ - tim nemyslim se vycákat (to asi napadne většinu zdejší populace jako první, tak to musim upřesnit, když většina zdejší populace zamrzne na jedný větě a tu pak řeší do nekonečna) nebo podobný nesmysly, ale když si ve srabu s prachama, rodina tě netěší, v práci to stojí za hovno nebo když padne nějaká jiná, opravdu nepříjemná událost. Přijde mi, že tady je čimdál tím víc lidí, který podle toho co píšou, žijou asi na jiný planetě nebo maj růžovej zákal nebo sou to vesmířani z galaxie ideál nebo je jejich fotr generálním v ČEZu.
Ale ludia, ved vianoce su krasne..... Akurat vcera som si vychutnaval vianocnu atmosferu, ked som 15 minut hladal parkplac pred superhyperom, kde som sa mal stretnut s tunajsim clenom Mototechnom... a potom 15 minut vyjazd z parkoviska
Ale dnes vecer si idem uzit vianocne trhy s kamosom, dame nejaku tu Gipsy Liver v zemli, nejaky ten alkohol k tomu, pokukame babenky a zapadneme do nejakej fajnej krcmy na fernet
A zajtra tam snad vytiahnem slecnu

Ale dnes vecer si idem uzit vianocne trhy s kamosom, dame nejaku tu Gipsy Liver v zemli, nejaky ten alkohol k tomu, pokukame babenky a zapadneme do nejakej fajnej krcmy na fernet

A zajtra tam snad vytiahnem slecnu

Ja myslim (doufam) ze to neni doopravdy 

-> Stepix: lepe bych to nenapsal :)
taky vánoce nesnášim a aby mě někdo tvrdil že je šutr zdravej tak bych asi taky nebyl slušnej ale takhle sprostej bejt na holku to nevim ale na tu starou slepici u stánku klidně

-> Honza "Bobr": z toho cos napsal mám pocit, že jsi línej vepř valející se u televize a vpřípadě nějakého pohybu, ke kterému dá impuls tvá přítelkyně, jsi zpruzenej. že jsi životem znuděnej a baví tě jen chlastat s kámošema, nebo se hrabat v autě, to je dost smutný. Co já bych za to dal mít alespoň ten podělanej čas, abych se s přítulkyní šel podívat na nějaký trhy... jestli je tvoje citace kovnerzace pravdivá, tak takovýhle stupidní zákazníky posílám z fleku někam. Prostě když buran příjde do města, jinak mi to nepřipadá. A i kdyby ten pro tebe kus šutru stál litra, tak když se mladý udělá radost a chce ho, tak jí ho bez keců koupim. Ty si na auto kupuješ co chceš. U mě bys skončil už jenom tim, žes poslal mladou dvakrat pro rukavice... by ti hnaty upadli vid? Ty ji mas spis jako doplnek nez jako partnerku jak tak ctu. Chjo, z tebe bude jednou takovej ten otravnej duchodce, co si na vsechno stezuje a nema nikoho rad.
Mou reakci ber umernou k tomu, jak je napsany tvuj prispevek.
Mou reakci ber umernou k tomu, jak je napsany tvuj prispevek.
tohle nemůže být ani pravda
tomu nevěřim...FAKE

me zas dosel rum a slivka, tak sem si musel z nouze otevrit tullamorku
-> Samantus: nedráždi člověka kterýmu došlo pívo

-> Mr.Lumpy: a kdo je vozralej, je veselej, vidim to treba na sobe
-> charon: na štědrej den máš bejt veselej a ne vožralej
To já mám na štědrym dnu nejradši, když se s podobnej ztroskatancema jako já sejdem kolem devátý v jednom báru, že jako půjdem na půlnoční, do kostela jsme teda ještě zatim žádnej rok nedošli ...

-> King:
joo tušim co myslíš, měl sem to asi před 5 lety a pamatuju si že sem to vyhodil a táta mě za to sprcal
, ale jinak sem na tom stejně....já mám z celýho štědrýho dne rád jediný.....nějakou tu šestou hodinu večerní kdy si sednu k tomu stolu a začnu žrát
to můůůžu mooc

-> King: to se nedalo dyk je to tam nekolikrat :) ale clipboard story to asi bejt muze.
LiMaK 30.11.08 21:52:05 napsal:
mam proste doma poklad :-)
nenarocnou zenu co nesnasi nakupy :-)
takovou bych chtěl taky... protože já už čekám na ženský v autě před krámem
mam proste doma poklad :-)
nenarocnou zenu co nesnasi nakupy :-)
takovou bych chtěl taky... protože já už čekám na ženský v autě před krámem
-> Nwkt: To sice jo, ale kristovci už od teďka vyváděj :)