skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kurzy fitnes
-> P@nis: dobře, papkej
-> Jaktak 23.02.10 21:25:29: 

-> Jitřenka: Kafe mi nechutná, ale kofein prostě povzbuzuje tak si dam kapsli podle mě dobre řešení:-)
1...Bohužel nejsem milionař abych každy den dal za maso XY korun když protein vyjde mnohokrát levněji :-)
2... Není v mých schopnostech sníst kilo masa :-)
3... Ten protein je nizkokalorický takže i kdybych snědl každy den kilo masa tak bych prostě přibiral samy tuk a to jaksi asi nechce nikdo :)
Kupodivu můžete hádat z čeho jsou ty slavné Ultra diet shake a jine koktejly ;-)
1...Bohužel nejsem milionař abych každy den dal za maso XY korun když protein vyjde mnohokrát levněji :-)
2... Není v mých schopnostech sníst kilo masa :-)
3... Ten protein je nizkokalorický takže i kdybych snědl každy den kilo masa tak bych prostě přibiral samy tuk a to jaksi asi nechce nikdo :)
Kupodivu můžete hádat z čeho jsou ty slavné Ultra diet shake a jine koktejly ;-)
Nejlepsi je kdyz to kritizujou lidi ktery to videli maximalne v televizi

-> P@nis: radši si dám kafe než nějakej prášek do vody a raději sním x kilo kuřecího nebo hovězího, ale cpát do sebe nějaký náhrašky umělý mi příjde dost praštěný
-> Jitřenka: Uplně normálně dokonce jím gulaš svičkouvou zelí hranolky hamburgry atd :-)
Pro všeznalého Karla o sračkách...
Protein... aby tělo správně rostlo potřebuje XY proteinu, zkus za den sníst 200g bilkovin cože je cca kilo kuřecích prsíček anebo vypij 2 koktejl co žaludku a travení víc prspěje..
Gainer... klasické cukry kdo je socka muže jit do lekarny a koupit si Hroznový cukr a jíst to lžičkou
Speed boster... kofeinova nahražka, místo abych si uvařil 2 velke šalky kafe dam si 3 kapsle a to kdykoliv
Carnitin... normalně se vyskytuje v těle a je ho v něm málo a jen pomáha zlepšit využitelnosti energie z tukovych zásob
Lean... klasický termogení spalovač...
BCAA... aminokyselin ketre tělo neumí vytvořit pomaha rageneraci a před devastaci svalu v dietě...
Creatine ... kupodivu se zase vyskytuje v mase (Hovězím) a co je lepší sníst kilo hovězího anebo si pohodlně dát do vody kavovou lžičku tohot extraktu ?
Ale možná jsi chytřejší a zkus mě poučit..
(a odpověd že to jde i bez toho ... Ano jde ale proč když to jde líp... tady taky kde kdo upravuje motor a proč ? protože proč se spokojit s málem)
Protein... aby tělo správně rostlo potřebuje XY proteinu, zkus za den sníst 200g bilkovin cože je cca kilo kuřecích prsíček anebo vypij 2 koktejl co žaludku a travení víc prspěje..
Gainer... klasické cukry kdo je socka muže jit do lekarny a koupit si Hroznový cukr a jíst to lžičkou
Speed boster... kofeinova nahražka, místo abych si uvařil 2 velke šalky kafe dam si 3 kapsle a to kdykoliv
Carnitin... normalně se vyskytuje v těle a je ho v něm málo a jen pomáha zlepšit využitelnosti energie z tukovych zásob
Lean... klasický termogení spalovač...
BCAA... aminokyselin ketre tělo neumí vytvořit pomaha rageneraci a před devastaci svalu v dietě...
Creatine ... kupodivu se zase vyskytuje v mase (Hovězím) a co je lepší sníst kilo hovězího anebo si pohodlně dát do vody kavovou lžičku tohot extraktu ?
Ale možná jsi chytřejší a zkus mě poučit..
(a odpověd že to jde i bez toho ... Ano jde ale proč když to jde líp... tady taky kde kdo upravuje motor a proč ? protože proč se spokojit s málem)
-> P@nis: jíš i něco normálního?
Tak abych to opravil... za každým preparátem co je na fotce si stojím tak, že není vůbec škodlívý naopak je tělu prospěšný...
Tak nynejší váha je 80kg na 186cm. V době, když sem konnčil s cvičením sem měl 89- 90kg A než sem začal tak 75kg. Když bych se dosatl zpět na těch 89 bylo by to fajn.
-> havlik: tak z tohodle asi žádnej kšeft nebude

-> Rooney: svalů mam sám málo
slabý ručičky 42cm přes bicák nožičky ani nemluvim no děs:D

-> havlik: ok, ale beru jen svaly, špeky nechcu

-> Rooney: s radostí prodam
i daruju za odvoz

-> havlik: koupím od tebe 15kg 

já mam na 180cm kolem 98kg na profi váze :D bych tak trošku potřeboval schodit
ja pri svejh 180cm a 75kg taky na tom nejsem moc slavne.taky bych potreboval aspon na tech 85kg 

P@nis 23.02.10 09:49:34 napsal: P@nis 09.02.10 22:43:01 napsal:
Tak jsem se dneska zvážil na profi váze a mám 85,2 kg
Tak v pátek ukazovala váha 83,3kg . . . jsem zvědav jak dopadne dieta chtěl bych do měsíce být na 81

Tak to já bych potřeboval přibrat, váha cca 100kg by na ty moje 2m by byla ideální
teď mám 85

Tak v pátek ukazovala váha 83,3kg . . . jsem zvědav jak dopadne dieta chtěl bych do měsíce být na 81

Tak to já bych potřeboval přibrat, váha cca 100kg by na ty moje 2m by byla ideální

teď mám 85

-> P@nis: parádní soubor cviků, taky děkuji za něj moooc dík 

P@nis 09.02.10 22:43:01 napsal:

-> P@nis: Kuju-)
-> P@nis: Pošleš? :)
-> DuriQ: Jestli myslíš první cvik tak ten je, ale pro začatečnika dost nevhodný, jelikož se využíva jen negativní síla navíc je to izolovaný cvik, který se používa jen pro rozvoj vrcholku bicepsu. Což začatečník bude spíše preferovat objemovy cvik a bude cvičit bicepsovy zdvih s velkou činkou kde je duležita i pozitivní síla jalikož pro stimul bicepsu je důležité, aby byl sval celou dobu v kontrakci, proto se nedoporučuje u toho cviku si pomahat nadhazováním ;-)
Kdyby měl někdo zájem mám v pdf zásobník cviku i s popisem jak se má který cvik správně cvičit moc naučné pro začátek
Kdyby měl někdo zájem mám v pdf zásobník cviku i s popisem jak se má který cvik správně cvičit moc naučné pro začátek

P@nis: mnuz ja som chcel len naznacit ze k spravnemu cviceniu je treba spravnych metod, na ktoru kolvek partiu, co sa tyka bicepsoveho svalu ked si ho tak nastrelil tak, tak vela ludi to taktiez nevie cvicit :) ono pre ten biceps nieje dvolezity tah smerom k hrudi ale pomale uvolnovanie smerom od hrudi dole :) v podstate nieco taketo som myslel len tento to trochu prehana s tou vahou :P
Jirik_Tuňák: na ja ich und tante uchi
Jirik_Tuňák: na ja ich und tante uchi

-> DuriQ: Tak si přečti pár knížek a dozvíš že k žádnemu zkracování svalu dlouhodobě nedochází, např. u bicepsového zdvihu s velkou činkou dochází u zdvihu (pozitivní) taky ke skracování biceps brachii a naopak při spouštšní činky dolů se dvojhlavy sval pažní natahuje( negativní) a na tom cviku není nic špatného..
Cviky s vlastní váhou jsou tak pro amatery,rekreační cvičení.... Nedokáži si představit kolik bych musel udělat dřepu bez váhy abych donutil sval k růstu, když tedka dělam dřepy se 100kgx15 třeba....
Anebo tricepsove kliky v sedu, tak si na nohy taky dávam třeba 30kg a stejnak udělám 12 a více kliku což 12 je optimum pro růst svalů
Podle mě prostě není šatný cvik, jen špatné provedení... zajimave, že já třeba hrál 12 let fotbal skoro na vrcholne urovni a kolena mě při dřepech neboli, kdyžto každy si stěžuje jak je pak bolí kolena při dřepech a když jsem je pak viděl tak se nedivím technika katastrovální
Cviky s vlastní váhou jsou tak pro amatery,rekreační cvičení.... Nedokáži si představit kolik bych musel udělat dřepu bez váhy abych donutil sval k růstu, když tedka dělam dřepy se 100kgx15 třeba....
Anebo tricepsove kliky v sedu, tak si na nohy taky dávam třeba 30kg a stejnak udělám 12 a více kliku což 12 je optimum pro růst svalů
Podle mě prostě není šatný cvik, jen špatné provedení... zajimave, že já třeba hrál 12 let fotbal skoro na vrcholne urovni a kolena mě při dřepech neboli, kdyžto každy si stěžuje jak je pak bolí kolena při dřepech a když jsem je pak viděl tak se nedivím technika katastrovální
-> DuriQ: Ale budeš mít velký a silný uši. 

P@nis: mno pre priklad niekto cvici trapezy tak ze vezme jednorucky a taha ramena k usiam :) taketo cvicenie spevni trapezove svalstvo a ono to aj podrastie :) ale nikto uz nevidi to ze sa ten sval tym padom skracuje a tym padom aj oslabuje drzanie tela, co pri mladom organizme nieje taky problem, ten problem sa ukaze po rokoch ked cvicitelovy pridu ine povinnosti a nebude mat cas sa tolko alebo vobec venovat cviceniu :)
keby niektory ludia vedeli ako sa daju krasne precvicit z vlastnym telom vsetky mozne partie, bez nasledkou, tak by cvicili asi trochu obozretnejsie :)
keby niektory ludia vedeli ako sa daju krasne precvicit z vlastnym telom vsetky mozne partie, bez nasledkou, tak by cvicili asi trochu obozretnejsie :)
-> DuriQ: Použiju větu z článku našeho předního strongmana: "Nexistuje špatný cvik pro růst svalů, existuje jen špatné provedení" dále se rozepisoval o možností zranšní kdy se sám važně zranil při Dead liftu a bylo to způsobeno jen špatnou technikou a velkou váhou. Sám jsem začínal a i když jsem cvičil ze začátku špatně co se dalo a duležite pro mě byly jen váhy tak jsem i tak viděl narust svalu a zpevnění těla. Hodně lidí si myslí, že když zvednou na bench 100kg třeba 3x, že je to lepší než zvednout 80kg 12x což je velký omyl, ale nehodlám se tady rozepisovat na jakem principu rostou svaly atd :)
P@nis: s tym cvicenim nemas pravdu v tom, ze vie kazdy cvicit a, ze ake kolvek cvicenie je dobre pre zdravie, ak nevies ako mas cvicit tak sa akurat tak dojebes, oddidu ti klby, veziva... to len tym ze zvolis nespravne cviky na urcite partie ktore chces cvicit :) v podstate drtiva vetsina ludi cvici zle : ) resp. presne naopak pre dane partie ako by sa cvicit malo : )
pretom som napisal formalinovy aby sa pozrel na fyzio terapeuticke cvicenia, tam pochopis ako svalstvo vlastne pracuje a ako ho spravne cvicit, bez toho aby bol s teba na stare kolena kripel
pretom som napisal formalinovy aby sa pozrel na fyzio terapeuticke cvicenia, tam pochopis ako svalstvo vlastne pracuje a ako ho spravne cvicit, bez toho aby bol s teba na stare kolena kripel

-> P@nis: Nejčastějš to má ale úložiště tam kde se navléká plovací kruh.
-> Minik03: Paráda, chápu. Už jsem myslel, že jsi plážový manekýn.
Jako hromada těch co choděj k nám do fitka a už teď jsou předuzení ze solárka na léto. 

Jirik_Tuňák 10.02.10 00:12:12 napsal:
→ Minik03: Koukám do ID karty, 1989, chápu co znamená
„před sezonou“.
V létě budou všade samí Arnoldi. 
Tak samozrjeme plavkova sezona se taky blizi, ale ja mam na mysli trosku jinou sezonu.
www.stream.cz/video/.../3 67474-sdh-basnice-v-havlov icich?word_id=22...
→ Minik03: Koukám do ID karty, 1989, chápu co znamená
„před sezonou“.

Tak samozrjeme plavkova sezona se taky blizi, ale ja mam na mysli trosku jinou sezonu.
www.stream.cz/video/.../3 67474-sdh-basnice-v-havlov icich?word_id=22...
-> Jirik_Tuňák: Z toho co jsi napsal by se dobře rostlo náhodou, sýr ma dost bílkovin bile pečivo zase sachry, guláš hovězí dost bilkovin v mase navic tam je přírodní kreatin :-) a pivo po posilovně je místo gaineru 

-> Minik03: Koukám do ID karty, 1989, chápu co znamená "před sezonou".
V létě budou všade samí Arnoldi. 

-> P@nis: Znamená to omezit to ze 6ti cheeseburgerů na 3, k obědu místo guláša s deseti knedlama, jen knedle štyry a denní příjem piva z deseti kousků na šest ?
Bože, zemřu. 

okey, takze pekac buchet nebude. mozna az nekdy, momentalne je pro me dulezitejsi silit pred sezonou. diky za rady
-> Minik03: A da se nejak „cilene“ zhubnou pouze bricho.--- Nedá
Si vyber bud chceš ubrat tuk anebo růst svalů oboje dokupy neni fyzicky možne
Si vyber bud chceš ubrat tuk anebo růst svalů oboje dokupy neni fyzicky možne
Vrstva tuku je minimalni, ale je pravda ze tam je. A da se nejak "cilene" zhubnou pouze bricho. Jinde totiz tukovou vrstvu v takovem mnozstvi nemam. Pouze klasicka panska pneumatika okolo pasu. Bojim se drzet dietu, aby telo melo dostatek zivin pro regeneraci a rust svalu
-> Minik03: jak pise P@nis, zhubnout... brisni svaly muzes cvicit sebevic ale dokud budou pod vrstvou tuku tak nebudou videt i kdyby byly sebevetsi
-> Minik03: Zhubnout nic jineho se poradit nedá :-)
Taky jsem po Vanocich zacal docela aktivne civicit. Snazim se 3x tydne a za ten mesic a neco uz to zacina byt trosku videt. Bohuzel nejim zatim zadne supplemnty, sacharidy a bilkoviny zatim ziskavam z prirodnich zdroju. Trapi me ale bricho, na omak progres citim ale okem to viditelne neni. Jak se to da podporit?
-> P@nis: no uvidim porozmyslim... zase musim zacit trosku castejc chodit cvicit protoze nejak lenivim :)
-> Tuxik: S organismem to pry je vpoho co jsem mluvil s tykem ve fitu dříve jsem to chtěl vyzkoušet, ale nějak mě od toho odradili jelikož stačí chvilka nepozornosti neo slabé vule a je po ketoze, proto jsou podle mě lepší sacharid vlny a uplně nejlepší co by mi vyhovovalo je bilkovinná dieta (dneska jsem si o ni četl ve fitku a vypadala dost dobře a zajimavě:)
-> Honza120L: bonboniera pro tchyni 

-> Tuxik: tak si koupis krabici kostek a sežereš je na posezení a bude cukru dostatek 

-> P@nis: ja se prave bojim co to udela s organismem, dle doktorky mam dost nizkej cukr a tohle by ho v podstate vyradilo uplne... a hypoglikemickej zachvat nic moc prijemnyho
-> Jirik_Tuňák: Kup si třeba gainer od Weidra ma 20% bilkovin tuším, s tvoji tělesnou stavbou bych se toho vůbec nebál ;-)
Na jedné strance je i tedka ve slevě : )
Na jedné strance je i tedka ve slevě : )
-> Tuxik: Znam par lidi co zkoušeli ketozu, ale vydržet absolutně bez sacharidu je problem, a daleko lepší jsou sacharidové vlny :-)
-> Honza120L:
tohle nema s Kolbenkou nic spolecnyho ale