Ony tyhle PAL rychloměry mají spoustu úchylek v měření. Společným jmenovatelem je to, že odchylka do plusových hodnot se zvyšuje se zvyšující se teplotou. Takže v zimě (když jsou budíky horké od topení) a v létě se jezdí rychleji, než na jaře a na podzim
-> isti 16.06.22 16:35:09: Jestli soudíš dle otáčkoměru, tak ten kecá. Tachometr mi po opravě do 70 lehce podměřuje (45 tacho - 50 GPS, 70 tacho - 70 GPS), od 70 do 100 měří hezky přesně a to, co je na fotce bylo 132 dle GPS
-> Jirik_Tuňák1983: Já mám pro tohle pochopení. Sám jezdím autem jen do práce a zpět (20 km). Kdybych měl zaměstnání v místě bydliště, tak by mi bohatě stačil nějaký Smart do hnusného počasí a šlus.
-> růža 12.05.22 22:41:58: Tak berte to tak, že kolem 5 měsíců je zima, ty je třeba si odpočítat. Víc jezdím paní autem, to je beztak zábavnější, na kole a nebo na skútru, no.
-> palinator 19.04.22 14:04:15: Ne, to není koncern. Sice to nemusí být vždy výhra, ale u PSA a FCA měla DPF některá auta už ve 2002. Takže ano, DPF tam byl také.
-> StepaNoFUN: Zjevně ne, když se našel nějaký blázen (ehm) co to s 253t na budíku koupil
A ono by se to prodalo, ale než za to dostat 50t a pak se ještě s někým hádat, tak to asi spíš posunu segře nebo dojezdím sám. Až takový vrak to ještě není: