Když vám něco hoří, kde je vysoká teplota - viděli jste někdy kouř? U několik ohňů jsem byl, a kouř byl jen symbolickej.
Tam, kde to vůbec nehořelo, tak to doutnalo.
Pochybuju, že v případě dvojčat či WTC 7 tomu bude jinak. A nikdo mě nepřesvědčí, že spadne ocelová kontrukce vlivem nedokonalého hoření po dobu hodiny a půl.
Kor, když hořela Empire State Building několik hodin pořádnym fajrem, a stojí dodnes...
Není to tak dlouho, co jsme byly u požáru haly - betonové zdi spadly, dřevěné trámy shořely, ale ocelové nosníky zůstali nepoškozené.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Wtc sestřelil Bush?
17:47:18
12.09.2011
12.09.2011

David29
17:00:55
12.09.2011
12.09.2011

1560 - zrušená registrace
palinator 12.09.11 16:49:49 napsal:
→ King:
Ano, to je dobrá antikonspirační teorie, která se ovšem dá opět
zkonspirovat tak, že to s Al-Kaidou mohl být fake.
Jistě, že mohl. Al-Kaido-Americká nenávist existovala už mnohem dříve.
→ King:
Ano, to je dobrá antikonspirační teorie, která se ovšem dá opět
zkonspirovat tak, že to s Al-Kaidou mohl být fake.

Jistě, že mohl. Al-Kaido-Americká nenávist existovala už mnohem dříve.
16:49:49
12.09.2011
12.09.2011

palinator
-> King:
Ano, to je dobrá antikonspirační teorie, která se ovšem dá opět zkonspirovat tak, že to s Al-Kaidou mohl být fake.
Ano, to je dobrá antikonspirační teorie, která se ovšem dá opět zkonspirovat tak, že to s Al-Kaidou mohl být fake.

16:30:39
12.09.2011
12.09.2011

King
-> Winged_Arrow: Zvláštní, že ti "hodní ručníkáři" se od WTC nedistancovali, ale naopak ho prezentovali jako svůj úspěch - nebo mi něco ve dnech po 9/11 něco uteklo? :)
16:30:36
12.09.2011
12.09.2011

Jumbo
16:28:03
12.09.2011
12.09.2011

King
-> Luky.: Tak řekněme, že dílčí pochybnosti jsou, ale ty konspirační teorie jsou tak fantasmagorický, že se spíš kloním k oficiálním verzím.
-> Winged_Arrow: Ona Fukušima byla navržená, aby odolala megazemětřesení, ale ne megazemětřesení v kombinaci s tsunami - už jenom chybí konspirační teorie, že jde o pojišťovací podvod japonskýho "ČEZu" :)
-> Winged_Arrow: Ona Fukušima byla navržená, aby odolala megazemětřesení, ale ne megazemětřesení v kombinaci s tsunami - už jenom chybí konspirační teorie, že jde o pojišťovací podvod japonskýho "ČEZu" :)
15:49:52
12.09.2011
12.09.2011

Luky
-> King: a ty pochybuješ? :)
15:49:00
12.09.2011
12.09.2011

Winged_Arrow
Keby niekto nevedel, dvojičky boli navrhnuté tak, aby odolali nárazom aj väčších lietadiel než 747... bol otom aj dokument v televízíí.. jeden inžinier (ktorý otom čosi vedel) to tam vysvetloval.. požiare ktoré boli vnútri by nikdy nemohli tú konštrukciu tak nízkou teplotou horenia narušiť, ak niekomu niečo hovorí Termitová nálož, tak vie očo ide..
nejaké dve budovy sú tiež velmi zanedbatelna obeť v porovnaní s irackou ropou..
a teraz každý ukazuje prstom, ty ty ty zlý muslim, ty zlý terorista.. ale jediný terorista je USA
nejaké dve budovy sú tiež velmi zanedbatelna obeť v porovnaní s irackou ropou..
a teraz každý ukazuje prstom, ty ty ty zlý muslim, ty zlý terorista.. ale jediný terorista je USA
15:45:03
12.09.2011
12.09.2011

King
-> Luky.: To je ale v pořádku, protože věřit něčemu a nepochybovat je špatně :)
15:38:12
12.09.2011
12.09.2011

Luky
-> King: ok, díky. Ale stejně se nedá říct, že bych teď věřil... 

15:34:17
12.09.2011
12.09.2011

King
-> P@nis: Fakt se mi to píže těžce, ale přesto....Dík! :)
15:32:31
12.09.2011
12.09.2011

Luky
-> P@nis: jůů, ani by mě nenapadlo, že to od takového "Mirka Dušína" dostanu dokonce v elektronické podobě zdarma
(joke)
Díky, doma na to mrknu

Díky, doma na to mrknu

15:31:23
12.09.2011
12.09.2011

King
-> Luky.: Prej to bylo trošku jinak:
"... Vysvětlení: Ze země nebylo poškození patrné. Podrobnější výzkum leteckých a dalších záznamů ukázal, že budova byla pádem trosek dvojčat poškozena mnohem víc, než se původně myslelo. "Asi mezi třetinou a polovinou výšky budovy byl ve výšce asi deseti pater troskami 'vykousnutý' otvor asi do 25 procent hloubky budovy," uvedl Shyam Sunder z NIST pro PM.
Podle závěrů NIST toto poškození vyvolalo požáry, které byly nadále posilovány z dieselových generátorů. Protože pád "dvojčat" přerušil přívod vody, nefungoval automatický hasicí systém a silné požáry trvající takřka osm hodin narušily pevnost ocelových nosníků.
Zdroj: technet.idnes.cz/zahadny- pad-budovy-wtc-7-je-vysvet len-ale-konspirace-o-cia-t rvaji-p83-/tec_technika.as px?c=A110905_...
"... Vysvětlení: Ze země nebylo poškození patrné. Podrobnější výzkum leteckých a dalších záznamů ukázal, že budova byla pádem trosek dvojčat poškozena mnohem víc, než se původně myslelo. "Asi mezi třetinou a polovinou výšky budovy byl ve výšce asi deseti pater troskami 'vykousnutý' otvor asi do 25 procent hloubky budovy," uvedl Shyam Sunder z NIST pro PM.
Podle závěrů NIST toto poškození vyvolalo požáry, které byly nadále posilovány z dieselových generátorů. Protože pád "dvojčat" přerušil přívod vody, nefungoval automatický hasicí systém a silné požáry trvající takřka osm hodin narušily pevnost ocelových nosníků.
Zdroj: technet.idnes.cz/zahadny- pad-budovy-wtc-7-je-vysvet len-ale-konspirace-o-cia-t rvaji-p83-/tec_technika.as px?c=A110905_...
15:30:40
12.09.2011
12.09.2011

P@nis
-> Luky.: www.uloz.to/10019342/epoc
ha-special-88-nejvetsich-k
onspiracnich-teorii-soucas
nosti-pdf
Tenhle speciál by to měl být
Tenhle speciál by to měl být

15:27:24
12.09.2011
12.09.2011

Luky
-> King 12.09.11 15:25:03: tak potom mě napadá jen otázka
Syny 12.09.11 13:07:49 napsal: → Mr_Kubas: To je moc pekny a da se tomu castecne verit, ale bohuzel to popisuje pad pater tvorene z nosniku prichycench dvema srouby na kazde strane. Ale neni tam ani zminka o tom, co me celou dobu zajima a to je co se stalo se stredem tvorenym 10cm tlustymi nosniky v cele delce 400m… To co je popsano v clanku od MATTESSe by vypadalo tak, ze by spadla vsechna patra a vnejsi zed, ale jadro by tam zustalo stat dal – minimalne v delce od zeme k mistu kam vletelo letadlo.
Syny 12.09.11 13:07:49 napsal: → Mr_Kubas: To je moc pekny a da se tomu castecne verit, ale bohuzel to popisuje pad pater tvorene z nosniku prichycench dvema srouby na kazde strane. Ale neni tam ani zminka o tom, co me celou dobu zajima a to je co se stalo se stredem tvorenym 10cm tlustymi nosniky v cele delce 400m… To co je popsano v clanku od MATTESSe by vypadalo tak, ze by spadla vsechna patra a vnejsi zed, ale jadro by tam zustalo stat dal – minimalne v delce od zeme k mistu kam vletelo letadlo.
15:26:13
12.09.2011
12.09.2011

Luky
-> King: tak pokud na WT7 spadla nějak ultimátně část věže, pak možná (i když shodnost jejího pádu s řízeným odstřelem je děsivá). Já ale takové poškození nikdy nikde neviděl. A vůbec - může nějaké poškození zvrchu způsobit, že se začne rozpadat od základů, navíc takhle dokonale? 

15:25:03
12.09.2011
12.09.2011

King
-> Luky.: Ještě tam snad hrálo roli to, že běžnej mrakodrap má stejně jako dvojčata to jádro, ale navíc je prošpikovanej sítí vertikálních ocelovejch nosníků, takže když sem tam některej "selže", zbytek ho podrží. WTC bylo projektovaný na pronajímání velkých "open office" kanclů, možná se i katovali kosty, takže kolem toho středovýho komína nebylo nic, jenom nosníky po obvodu.
15:18:14
12.09.2011
12.09.2011

King
-> Luky.: I o tom WT7 jsou k dispozici racionální články - prej ho poškodila část jednoho dvojčat, akorát nebylo v tom zmatku vidět, že ten "škrábanec" zasahuje 1/4 půdorysu WT7, což už je sakra damage + nějakej ten požár a fakt, že po zhroucení dvojčat nešla voda pro hasící systémy a zbytek už obstarala statika.
Myslím, že pár témat, kde jsme se s P@ňou v minulosti shodli, se určitě najde (namátkou cigoši nebo benga vs. fotbalový fanoušci) - akorát pro mě to není taková hrůza :)
Myslím, že pár témat, kde jsme se s P@ňou v minulosti shodli, se určitě najde (namátkou cigoši nebo benga vs. fotbalový fanoušci) - akorát pro mě to není taková hrůza :)
14:52:33
12.09.2011
12.09.2011

Luky
-> King: těch pár plamínků bylo myšleno v tom smyslu, že většina paliva vyhořela během několika vteřin po nárazu a explozi. Pak už byl požár minimální, což je vidět z videí, fotek a bylo to reportováno hasiči, kteří se dostali do zasažených podlaží. Proto mě připadá zvlástní, že by teplota byla taková, aby to udělalo potřebnou škodu. Ostatně v minulosti byly mrakodrapy, které shořely na uhel a ocel neměkla.
Rád bych, aby se potvrdila oficiální verze, protože představa, že by si to udělali sami, je děsivá. Ale nějak mě to neštymuje. A to nemluvím o budově WTC7 a jejím "zřícení".
PS: všimnul jsi si, že jste tady s P@nisem za jedno? Už se to vůbec někdy v historii virtu stalo?
-> P@nis 12.09.11 07:13:15: věděl bys to číslo Epochy, kde je to o tom Měsíci? Docela by mě to zajímalo. Díky
Rád bych, aby se potvrdila oficiální verze, protože představa, že by si to udělali sami, je děsivá. Ale nějak mě to neštymuje. A to nemluvím o budově WTC7 a jejím "zřícení".
PS: všimnul jsi si, že jste tady s P@nisem za jedno? Už se to vůbec někdy v historii virtu stalo?

-> P@nis 12.09.11 07:13:15: věděl bys to číslo Epochy, kde je to o tom Měsíci? Docela by mě to zajímalo. Díky
14:28:13
12.09.2011
12.09.2011

King
-> Luky.: Ten chlapík mluví o nějakých 2000F, což je asi 1100C. Na to, aby z dvojčat vznikly 2 úhledné ocelové ingoty to asi stačit nebude, ale aby to výrazně změnilo parametry těch ocelových částí, je víc než pravděpodobný. Jestli několik tun kerosínu udělá jenom "pár plamínků" nevím úplně jistě :)
-> VeTeV: Je tam zmíněno, že byla projektovaná, aby vydržela náraz letadla, což se po nárazu ukázalo - nespadla hned. Ovšem účinek několika tun hořlaviny se dá těžko předpovědět. Stejně tak asi není na světě moc expertů, co poslali k zemi x 400m atypickejch staveb, takže ty všemožný "expertýzy na dálku" beru s rezervou....
-> VeTeV: Je tam zmíněno, že byla projektovaná, aby vydržela náraz letadla, což se po nárazu ukázalo - nespadla hned. Ovšem účinek několika tun hořlaviny se dá těžko předpovědět. Stejně tak asi není na světě moc expertů, co poslali k zemi x 400m atypickejch staveb, takže ty všemožný "expertýzy na dálku" beru s rezervou....
13:29:14
12.09.2011
12.09.2011

Rooney - zrušená registrace
-> Syny: přesně tohle, sem chtěl napsat 

13:07:49
12.09.2011
12.09.2011

Syny
-> Mr_Kubas: To je moc pekny a da se tomu castecne verit, ale bohuzel to popisuje pad pater tvorene z nosniku prichycench dvema srouby na kazde strane. Ale neni tam ani zminka o tom, co me celou dobu zajima a to je co se stalo se stredem tvorenym 10cm tlustymi nosniky v cele delce 400m... To co je popsano v clanku od MATTESSe by vypadalo tak, ze by spadla vsechna patra a vnejsi zed, ale jadro by tam zustalo stat dal - minimalne v delce od zeme k mistu kam vletelo letadlo.
13:07:14
12.09.2011
12.09.2011

Luky
-> Mr_Kubas: -> MATTESS: to zní rozumně. ALE. Byla opravdu teplota těch několika ohýnků tak vysoká, aby ocel změkla?
12:49:48
12.09.2011
12.09.2011

Mr_Kubas
Se mrkněte, co sem dával MATTESS. Je to rozhovor s člověkem, co je v oboru a odklízel trosky. O té budově toho věděl dost, asi i víc než plno lidí, kterých se to týkalo
On sám tam demolici rezolutně odmítá a má k tomu jasné vysvětlení..

12:37:08
12.09.2011
12.09.2011

-> VeTeV:
Já na to mám názor jako na celou Ameriku. Neutrální
Já na to mám názor jako na celou Ameriku. Neutrální

12:21:17
12.09.2011
12.09.2011

VeTeV
-> 1560: hm tak z toho, ja videl tech filmu a teorii vice a nedokazu na to proste prijmout jednoznacnej nazor... ve vsem je neco divne, nevysvetlitelne, zahalene cimsi... nicmene cely ten hum,buk co to vyvolalo ve me uz vyvolava usmev... kazdopadne jak rika kolega v praci, mame byt americ eneustale vdecni a mavat hvezdama a pruhy od rana do vecera, neb se stara o nase blaho...

12:16:17
12.09.2011
12.09.2011

-> VeTeV:
Jo, to bylo v tom odkazovaném dokumentu, kterého jsem viděl jen 10min, hned na začátku říkali, že to bylo tak, jak říkáš.
Jo, to bylo v tom odkazovaném dokumentu, kterého jsem viděl jen 10min, hned na začátku říkali, že to bylo tak, jak říkáš.
12:15:00
12.09.2011
12.09.2011

VeTeV
-> 1560: ona byla mám dojem i projektovaná na náraz letadla - co si matně pamatuji, tak to zkoušeli na jiný tip...
12:10:44
12.09.2011
12.09.2011

-> Syny:
Třeba byla stavba "klasicky česky" ošizená. Pak to mohlo klidně spadnout i samo...
Podívám se na ten dokument, co jste tu odkazovali, jen, co budu mít chvilku času, abych jen tak nekecal do větru.
Třeba byla stavba "klasicky česky" ošizená. Pak to mohlo klidně spadnout i samo...
Podívám se na ten dokument, co jste tu odkazovali, jen, co budu mít chvilku času, abych jen tak nekecal do větru.
11:43:17
12.09.2011
12.09.2011

Syny
-> P@nis 12.09.11 07:13:15: V tom pripade porad cekam na odpovedi na nize polozeny otazky...
skoda-virt.cz/cz/.../2714 4-wtc-sestrelil-bush?gotop ost=2...
Momochodem - videl jsem na to videl uz vice a taky jsem o tom cetl uz dve knizky, takze se neboj, ze tohle je prvni video, ktery jsem videl a slepe mu duveruji. Ale fyzikalne neni mozny, aby se nostniky ktery maj 10cm jen tak ztratili. Ta budova mela 400m. Letadlo vletelo do kousicku z te cele delky, tazek porusilo jen kousek te budovy a jeste na kraji. Pokud by se na ten kraj horejsek naklonil a odpadl do strany, nereknu nic. Ale ze se budova zriti presne do stredu i presto ze letadlo vzalo kraj a spadne CELA - tedy i v miste kde se vubec nic neudalo a nosniky byly neporuseny, tak to je asi drobet divny nemyslis? A kdyz uz by to padalo jak to padalo, tak by naprosto jiste zustaly ty hlavni nosniky v neporusene casti stat a byly by ruzne zohybane a praskle, ale zustali by tam...
skoda-virt.cz/cz/.../2714 4-wtc-sestrelil-bush?gotop ost=2...
Momochodem - videl jsem na to videl uz vice a taky jsem o tom cetl uz dve knizky, takze se neboj, ze tohle je prvni video, ktery jsem videl a slepe mu duveruji. Ale fyzikalne neni mozny, aby se nostniky ktery maj 10cm jen tak ztratili. Ta budova mela 400m. Letadlo vletelo do kousicku z te cele delky, tazek porusilo jen kousek te budovy a jeste na kraji. Pokud by se na ten kraj horejsek naklonil a odpadl do strany, nereknu nic. Ale ze se budova zriti presne do stredu i presto ze letadlo vzalo kraj a spadne CELA - tedy i v miste kde se vubec nic neudalo a nosniky byly neporuseny, tak to je asi drobet divny nemyslis? A kdyz uz by to padalo jak to padalo, tak by naprosto jiste zustaly ty hlavni nosniky v neporusene casti stat a byly by ruzne zohybane a praskle, ale zustali by tam...
10:31:41
12.09.2011
12.09.2011

VeTeV
vše má své pro a proti a nic není černobílé, ale věřit doslovně čemukoliv co se kde objeví je v dnešní době desinformací nemožné... každopádně CIA a jejich informační možnosti jsou nepřeberné a ohejbání pravdy jak oni potřebují je jim vlastní.. k tomu lobby zbrojního průmyslu a máme zde co zde máme...
10:13:03
12.09.2011
12.09.2011

MATTESS
10:08:46
12.09.2011
12.09.2011

j_j
-> David29: tom případě byla celá Al Kajda účastnící se 11.9. najatá obsluha Burger Kingu zaplacená Jirkou Křovínkem?
09:54:59
12.09.2011
12.09.2011

Luky
Nevěřím, že by si to sestřelili Amíci s Bushem v čele, na to jsem moc ovce. Ale každopádně je to divný. Samozřejmě je to tendenčně natočený, ale některý věci jsou fakt divný...
09:23:17
12.09.2011
12.09.2011

palinator
Jen doplním:
1) Kam se ztratily ty nosníky, které tvořily jádro budovy? Proč byly rozlámané na kousíčky?
2) Proč firma byla tak iniciativní, že dokázala odvézt trosky k likvidaci luxusně zabezpečeně a v rekordním čase bez toho, aby se nechaly důkladně prostudovat?
3) Hovořilo se o domino-efektu, že povolily spoje patra s vertikální konstrukcí a s celým vrškem lámalo patra pod ním. Jak by bylo možné, že nespadlo(a) jen poškozené(á) patro(a), když každé patro je přišroubováno/přivařeno jak k bočnímu plášti, tak k tuhému jádru.
1) Kam se ztratily ty nosníky, které tvořily jádro budovy? Proč byly rozlámané na kousíčky?
2) Proč firma byla tak iniciativní, že dokázala odvézt trosky k likvidaci luxusně zabezpečeně a v rekordním čase bez toho, aby se nechaly důkladně prostudovat?
3) Hovořilo se o domino-efektu, že povolily spoje patra s vertikální konstrukcí a s celým vrškem lámalo patra pod ním. Jak by bylo možné, že nespadlo(a) jen poškozené(á) patro(a), když každé patro je přišroubováno/přivařeno jak k bočnímu plášti, tak k tuhému jádru.
08:47:13
12.09.2011
12.09.2011

Rooney - zrušená registrace
Já také sdílím ten názor, že pád budov nebyl příčinou nárazu letadel.
I z hlediska fyziky, to snad ani není možné, to mi nikdo nevymluví.
Strýc je stavební inženýr, bavil sem se s ním o tom, a taky tomu vůbec nevěří.
Netvrdím, že si to odpálili amíci sami, to ne, ale bomby tam být musely.
I z hlediska fyziky, to snad ani není možné, to mi nikdo nevymluví.
Strýc je stavební inženýr, bavil sem se s ním o tom, a taky tomu vůbec nevěří.
Netvrdím, že si to odpálili amíci sami, to ne, ale bomby tam být musely.
07:13:15
12.09.2011
12.09.2011

P@nis
-> David29 12.09.11 00:01:33: Ty jsi četl celou oficiální zprávu v Angličtině, aby sis vše ověřil co je pravda? (Anglicky dnes umí i blb co má základku ne? - četl si leda tak hovno co-)
-> David29 12.09.11 00:05:40: Žádný termit tam nebyl. Konspirátorum spadla celkem huba , když sami zjistili po chemickém rozboru, že zbytky síry jsou z barvy na konstrukce
(Ostatně stopy po jakékoliv vybušnině se nenašly)
-> Syny 12.09.11 01:08:05: Slepě jdeš proti sobě akorát ty sám, zhlédneš jedno propagandistické video a hurá, senzace je na světě. Jak sám píšeš trochu inteligentní člověk se nad věcí zamyslí a.... začne hledat na netu i cizojazyčné články a najde. Ostatně fyzikálně to je možné. O tlaku ses určitě učil. Kdo hledá najde.
-> King 12.09.11 00:59:01: V časopisu Epocha jsou třeba všechny mýty ohledně Měsíce vysvětleny. Jo zajimavý čtení na hajzlíku
Hrůzny to den, souhlasit s Kingem
: ))
-> David29 12.09.11 00:05:40: Žádný termit tam nebyl. Konspirátorum spadla celkem huba , když sami zjistili po chemickém rozboru, že zbytky síry jsou z barvy na konstrukce

-> Syny 12.09.11 01:08:05: Slepě jdeš proti sobě akorát ty sám, zhlédneš jedno propagandistické video a hurá, senzace je na světě. Jak sám píšeš trochu inteligentní člověk se nad věcí zamyslí a.... začne hledat na netu i cizojazyčné články a najde. Ostatně fyzikálně to je možné. O tlaku ses určitě učil. Kdo hledá najde.
-> King 12.09.11 00:59:01: V časopisu Epocha jsou třeba všechny mýty ohledně Měsíce vysvětleny. Jo zajimavý čtení na hajzlíku

Hrůzny to den, souhlasit s Kingem

02:34:30
12.09.2011
12.09.2011

doking
Tak teď jsem zhlédl ten dokument ,co sem dal David29,viděl jsem ho poprvý,nikdy předtím jsem to nesledoval a nevěnoval se tomu nijak zvlášť,takže jsem si doteďka myslel,že to byla pro ameriku neplánovaná událost,kterou nikdou nečekal. Po shlédnutí toho dokumentu a jejich rozborů a porovnání jak padá budova poškozená X řízeně demolovaná a záběrů z místa musím konstatovat,že to podle všeho byla naplánovaná demolice. V 1/3 dokumentu,jsem si říkal,že ta budova byla asi takové konstrukce,jak to prostě povolilo(žárem 600°C,že to tak prostě do sebe poskládalo.Ale ve zbývající části dokumentu,to vyvracejí a vše to potvrzují, ty výbuchy které jsou jsou v těch záběrech více než prokazatelné.
Teď si říkám,jestli ty dráty a ty nálože tam fakt dali plánovaně předem(už nevím,jednak ten víkend před a také,jestli se nemejlím,možná už i něco s několika letým předstihem), stím,že už věděli,že ty letadla to tam napálej toho a toho dne...od nějaký zpravodajský služby,či jestli si ty letadla neunesli sami američani ?
Nikdy jsem se v ničem moc nešťoural,ale tohle je hodně zajímavá teorie a jestli to tak doopravdy bylo,tak nevím jak dál se k tomu vyjádřit...Dneska už je asi zbytečný se v tom šťourat.
Teď si říkám,jestli ty dráty a ty nálože tam fakt dali plánovaně předem(už nevím,jednak ten víkend před a také,jestli se nemejlím,možná už i něco s několika letým předstihem), stím,že už věděli,že ty letadla to tam napálej toho a toho dne...od nějaký zpravodajský služby,či jestli si ty letadla neunesli sami američani ?
Nikdy jsem se v ničem moc nešťoural,ale tohle je hodně zajímavá teorie a jestli to tak doopravdy bylo,tak nevím jak dál se k tomu vyjádřit...Dneska už je asi zbytečný se v tom šťourat.
01:08:05
12.09.2011
12.09.2011

Syny
-> King: Videl si to video nebo ne? Ja nevim, ale klidne muzes predvest, jak vysvetlis ty fakta, ktery tam jsou... Urcite to jsou veci, ktery davaji vic smysl, nez to co naservirovala TV NOHA a celej svet to bezmyslenkovite zbastil... Ty sam bojujes proti ovcim co zerou cokoliv co odvysila TV nebo Novinky, ale ted jdes sam proti sobe :)
00:59:01
12.09.2011
12.09.2011

King
-> Nepér: To přece jasný jako fakt, že na Měsíci nikdy nebyli a všechno to bylo točený divadlo v ateliérech :) Jakpak by se ta vlajka zabodnutá do Měsíce mohla vlnit, to je přeci jasnej důkaz! :)
Jo, a výrobu škodovky s motorem ve předu po hundrtce zakázali soudruzi v Moskvě, na to bych bejval zapomněl! :)
Jo, a výrobu škodovky s motorem ve předu po hundrtce zakázali soudruzi v Moskvě, na to bych bejval zapomněl! :)
00:50:32
12.09.2011
12.09.2011

Nepér
To normálně shodili, to je jasný 

00:33:30
12.09.2011
12.09.2011

King
-> David29: Když jsme u těch faktů, tak odporný kapitalista Silverstein v cylindru s hvězdami a pruhy a pytlem s přeškrtnutým "S", nechla Dvojčata připojistit na teroristickej útok už 2 MĚSÍCE před 9/11
Měl ovšem kliku, že v pojišťovně pracovali samý tukani a na sofistikovanej pojistnej podvod století v řádu miliard mu sežrali i s navijákem :)

00:31:26
12.09.2011
12.09.2011

Syny
-> David29: A jeste ten pad budovy 7 :) Budova kterej nic nebylo, nebyla porusena, nevletlo do ni letadlo se sama od sebe zriti sama do sebe :) A ztratilo se tak uplnou nahodou i tisice dokumentu o ruznych podvodech atd :)
00:30:07
12.09.2011
12.09.2011

David29
00:26:44
12.09.2011
12.09.2011

David29
-> Syny: Tak tak 

00:20:50
12.09.2011
12.09.2011

Mr_Kubas
Já kdysi shlédl tenhle dokument, kde by mělo být shrnuto víceméně to, co už tu padlo.. Na druhou stranu jsem četl pár článků, kde tyto "experty" konspiračních teorií dosti zpochybnili, mám na mysli demoličního experta a pak ještě zpochybnili toho hasiče, co slyšel výbuchy.. Co si o tom myslet? Asi cokoli, páč s tím stejně prd uděláme
Leč se o tom dá zajímavě debatovat
Já jsem pro konspiraci, páč to má šťávu 
www.csfd.cz/film/265019-k onspiracni-teorie-o-11-zar i-2001

www.csfd.cz/film/265019-k onspiracni-teorie-o-11-zar i-2001
00:19:53
12.09.2011
12.09.2011

Syny
-> David29: A ze je zrovna nekdo nove koupil a nechal je "pro jistotu" pojistit proti teroristickymu utoku s dodatkem, ze pri zniceni budov muze vybudovat komplex jaky chce znovu... Tech 7 000 000 000 $ co dostal z pojistky by taky nebylo spatny mit :)
00:16:39
12.09.2011
12.09.2011

David29
-> Syny: A ještě něco... Kdyby jen byla řeč o dvojčatech.
Ale ta nižší budova co byla vedle (WTC 7), skoro vůbec nehořela a jak spadla - celá a taky do sebe - úplně stejně, jako když ji necháš demoličně odpálit-)
Ale ta nižší budova co byla vedle (WTC 7), skoro vůbec nehořela a jak spadla - celá a taky do sebe - úplně stejně, jako když ji necháš demoličně odpálit-)
00:14:52
12.09.2011
12.09.2011

David29
-> Syny: Ono to dost dobře vystihujou lidé, kteří tam byli - zejména hasiči nebo pán ze suterénu. A znalci z demolic tam taky řekli víc než dost.
A kdyby jen teorizovali. Jako důkazy používaj již známe záběry a fotografie
A kdyby jen teorizovali. Jako důkazy používaj již známe záběry a fotografie
00:12:32
12.09.2011
12.09.2011

Nikdo jsme tam nebyli, nikdo do toho nevidíme, tak hovno víme. Spekulovat, ať už na profesionální úrovni, či na úrovni hospodské, můžeme na serverech k tomu určených, kde je i více lidí, co mají k tématu co říci.
Jinak - za mne - je to Amerika. To mi osobně stačí k tomu, abych si udělal obrázek. Přeberte si to, jak kdo chcete.
Jinak - za mne - je to Amerika. To mi osobně stačí k tomu, abych si udělal obrázek. Přeberte si to, jak kdo chcete.