skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mašinfíráci :-)
-> rené: No to ti to trvalo, než jsi se zjevil, už tady na tebe čekáme. 

Hele a jak je to teď u Carga s fírama? Berou? Že bych se přihlásil, papíry na vlak ještě nemám 

-> rené: ONJ Spořilov ... tam to znám, měli jsme tam praxe v prváku :-))
-> rené: fďaka pane 

-> Jura_Favorit: expresní převoz z ONJ do Nymburka na podúrovňový soustruh.
rené 11.04.11 21:11:20 napsal: No a dáme jednu foto ze šichty za odměnu.
Ja sakra... kousek z ověřovačky + emzeta... při jaké příležitosti se to tak setkalo?
Ja sakra... kousek z ověřovačky + emzeta... při jaké příležitosti se to tak setkalo?
-> myschaak AZNP K.Hora: No vidiš a já to tu objevil až teď
-> Hurdis: Kýble netřeba. Chce to mít vychovanou řiť. Jinak kýble jsou(primárně pro jiný účel), nicméně prý dobře poslouží i krabice od bot nebo odborářský tisk v několika vrstvách
No a dáme jednu foto ze šichty za odměnu.

-> Hurdis: Kýble netřeba. Chce to mít vychovanou řiť. Jinak kýble jsou(primárně pro jiný účel), nicméně prý dobře poslouží i krabice od bot nebo odborářský tisk v několika vrstvách
No a dáme jednu foto ze šichty za odměnu.
-> 1560: To muselo dát práci, udělat flek ve tvaru písmen.
A nějaký popis elektro výzbroje tramvají T3 :-)
771 149
Jen podotýkám, získáno legální cestou.
Jen podotýkám, získáno legální cestou.
Doma jsem našel pár zajímacích věcí...
Návod + nějaký výkresy k 810
Návod + nějaký výkresy k 810
-> Jura_Favorit:
Jojo.
Jojo.
1560 11.04.11 14:38:18 napsal: Jinak nejkrásnější pohled je z kabiny lokomotivy 
Laminátka..?

Laminátka..?
-> Luky.:
Musíš si stáhnout nebo koupit nějakou reálnou trať a nějaký lepší vozidla, to je pak menší nuda :-)
Si chcu koupit do MSTS MHD Olomouc.
Musíš si stáhnout nebo koupit nějakou reálnou trať a nějaký lepší vozidla, to je pak menší nuda :-)
Si chcu koupit do MSTS MHD Olomouc.
-> 1560: tuším že na tvůj popud jsem si sehnal MSTS, takže se taky takhle dívám z (virtuální
) kabiny. Jen to začíná být skoro nuda, jak se tam nedá zatáčet, tak je to poněkud monotónní 

-> kozel 130 GL:
Já věděl, že mám raději napsat cca 700ks
Jinak nejkrásnější pohled je z kabiny lokomotivy
Já věděl, že mám raději napsat cca 700ks

Jinak nejkrásnější pohled je z kabiny lokomotivy

-> 1560: celkem 810 bylo 678, v depu máme 809.677, ted je na rekonstrukci. Jinak jak říkáš, fuj, hnuj, ale člověk si moc vybírat na čem chce jezdit nemůže, hlavně když seš tak mladej jajo já....

kozel 130 GL 08.04.11 22:33:41 napsal:
…no a ted už jezdím jenom tady s těma popelnicema okolo Kralup,
Straškova a Brandýsa nad Labem
šukátko, fuj. měla to být záhrana regionálních tratí v minimálním počtu vyrobených autobusů na kolejích, pak z toho byla záchrana všech tratí v počtu 500ks (tuším) a dnes je z toho záchrana v podobě regiozmetků. to jsme to dopracovali, doprava 20 let po revoluci stejná, jako 20 let před, jen s jiným čelem a sedačkama. kopec to nevyjede, jak to má hnanou jen jednu nápravu, hajzlík tomu věčně nefunguje... jedině snad, že je to nízkopodlažní a ČD s tím hrají hru, jak obnovují park novýma vozama.
…no a ted už jezdím jenom tady s těma popelnicema okolo Kralup,
Straškova a Brandýsa nad Labem
šukátko, fuj. měla to být záhrana regionálních tratí v minimálním počtu vyrobených autobusů na kolejích, pak z toho byla záchrana všech tratí v počtu 500ks (tuším) a dnes je z toho záchrana v podobě regiozmetků. to jsme to dopracovali, doprava 20 let po revoluci stejná, jako 20 let před, jen s jiným čelem a sedačkama. kopec to nevyjede, jak to má hnanou jen jednu nápravu, hajzlík tomu věčně nefunguje... jedině snad, že je to nízkopodlažní a ČD s tím hrají hru, jak obnovují park novýma vozama.
-> Jura_Favorit: nějaké ty udáje by nebyly?
-> Pivodak: ČKD K6S310DR
-> kozel 130 GL: co to má za motor ta barča?no jinak zvuk super.
-> palinator: Však já vím, bohužel těch ještě bez tlumiče, právě potkávám čím dál tím míň 

kozel 130 GL 08.04.11 22:33:41 napsal: …no a ted už jezdím jenom tady s těma popelnicema okolo Kralup, Straškova a Brandýsa nad Labem
tak až pojedeš přes Brandejs, dej vědět a můžeš mě svézt :D
tak až pojedeš přes Brandejs, dej vědět a můžeš mě svézt :D
-> Mr_Kubas: taky, v oběhu máme všechny možný vlaky, roudnice, vraňany, straškov, zlonice, lužec a pak další ani nevim co
-> kozel 130 GL: Já občas když jedu na osmou do Ústí, tak taky jezdim tim "školnim" vlakem a to je děs.. Takže ty jezdíš "motoráčkem" od Vraňan do Roudnice?
-> kozel 130 GL: tanvald, tam je taka pekna stanica, tam som bol 

-> Mr_Kubas: od vrańan, do roudnice jen dva školní vlaky
-> Pavel P..: No právě, v čele soupravy to musí bejt super zážitek 

-> kozel 130 GL 08.04.11 22:33:41: Straškov? To asi jezdíš ale směrem od Kralup a ne od Roudnice, což? 

-> Enggik: ....u nás ich je ešte hodne.....aj tie motoráky 810 idú stále.....BTW..ten pôvodný LIAZ motor má tiež niečo do seba

-> Enggik:
To jsou beztlumičovky.
To jsou beztlumičovky.
-> Michal N 283: Tak to souhlasím. Bohužel s tím pěkným zvukem už jich moc nepotkávám 

-> Fén: ahá
to já sebou vozím kýblna umývání oken

-> kozel 130 GL: Bardotky majú nezameniteľný zvuk

-> kozel 130 GL: Asi když tě příroda volá. :o)
-> Hurdis: jakej kýbl ??

-> palinator: ještě jich pár jezdí v praze a olomoucí, praha - budějovice, tanvald a čerčany a olomouc - šumperk a tam ty končiny. a taky nákladní doprava :)
...no a ted už jezdím jenom tady s těma popelnicema okolo Kralup, Straškova a Brandýsa nad Labem
-> kozel 130 GL:
749, tahle řada se mi líbí nejvíc, škoda že na našich vysoce moderních, elektrifikovaných tratích nejsou k vidění.
749, tahle řada se mi líbí nejvíc, škoda že na našich vysoce moderních, elektrifikovaných tratích nejsou k vidění.

-> Mr_Kubas: já jsem se kdysi s kámošem, zapálenym mašinkářem, svezl v kabině lokomotivy... tehdá jsme v Libni přiběhli k nějakýmu strejcovi jestli nás nesveze, tak že prej jo, ať rychle naskočíme a už jsme jeli... hezkej zážitek

Připojuji se k dotazu Mr Kubase na trase Pardubice-Kolín.

tak já teda přidám jednu pracovní, leden 2010 Tanvald, šichta za odměnu

Zajímavé téma, taky mě vždycky zajímalo jaký to je tam vpředu. Rád bych se i svezl v pilotní kabině
Není tu nějakej strojvedoucí linky U4 (Praha -> Děčín), nejlépe z rychlíku, co by mne svezl? 

-> myschaak AZNP K.Hora:
Nikdy nevěř ničemu, ani nikomu, ani sobě.
Nikdy nevěř ničemu, ani nikomu, ani sobě.

Mne zajímá hlavně to, jestli mají pořád v lokomotivě ten kýbl. 

-> myschaak AZNP K.Hora: ruku by som nedal ale tiež som si myslel :D