-> Nwkt: Tak ty domovní listy ty nevyplňuješ, to si budou zjišťovat a vyplňovat sami.
Já se prostě asi podrobím státnímu aparátu a co budu vědět jim tam načmárám a neřeším to.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sčítání lidu
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Kolik nás je, kde bydlíme, z čeho jsou zdi a střecha, jestli máme auto, hromadu už stát ví, tak proč mu to mám psát znova? (dobře napíšu, nebudu ty hovada podporovat ještě penězma z "pokuty", která by byla určitě v plné výši jen aby se vydělalo), no a jaký jsou moje potřeby? Do toho je jim s prominutím exkrement...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Minule v těch domovních listech chtěli přesný rozměry místností. A teď tam třeba je otázka kde bydlela matka v průběhu těhotenství ...
Jinak ty data mají, jenom kdyby to nebyly lemry úřednický tak si je z těch všech registrů vytáhnou sami, ale to by bylo moc práce tak to radši přesunou na nás ne

-> Luky.: A to je průměr všech evropanů i evropanek dohromady?
-> Nwkt: To tam jsou až takové detaily? A i kdyby, čemu to vadí? Alespoň si můžeš před republikou zamachrovat, jak ji máš velkou.
Já jsem teda ještě neviděl, jaké tam jsou konkrétní otázky, ale je tam něco tak strašně osobního co by jste se styděli vyplňovat nebo proč sabotáž?

-> Nwkt: To tam jsou až takové detaily? A i kdyby, čemu to vadí? Alespoň si můžeš před republikou zamachrovat, jak ji máš velkou.

Já jsem teda ještě neviděl, jaké tam jsou konkrétní otázky, ale je tam něco tak strašně osobního co by jste se styděli vyplňovat nebo proč sabotáž?
.. no, já jsem nekompromisní Jedi :-)
( škodovkou žiju, ale kdyby mne neprovázela síla, tak už žiju snad hyundaiem nebo co
)
( škodovkou žiju, ale kdyby mne neprovázela síla, tak už žiju snad hyundaiem nebo co

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Co je komu do toho jak mam velkou ložnici?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tuším někde kolem 16 cm ve ztopořeném stavu
-> Martin33: proč Stehlík?

-> Martin33: proč Stehlík?
-> ZdeněkH: -> Don_pepe: A můžu vědět, z jakého důvodu to chcete sabotovat? Je vám snad za těžko jednou za deset let vyplnit formulář, aby se vědělo, kolik nás je a jaké jsou potřeby obyvatelstva?
-> Jirik_Tuňák: Já nechci nic bojkotovat, avšak zasadit do systému chybu tam, kde ji nebude moci odhalit

-> Luky.: Myslím, že nemůžeš, protože nemáš příjmení Stehlík 

-> Jirik_Tuňák: To sice jo, ale jak ti můžou dokázat, že nevyznáváš rytíře jedi? 

-> ZdeněkH: -> Don_pepe: To nebude moc rozumné. Strašejo pokutou až 10 000,- kč při bojkotu sčítání. 

-> Luky.: A jaké je evropské průměrné pohlaví? 

To je dobrý nápad. Třeba o tom bude něco ve zprávách.

A můžu do kolonky Pohlaví napsat "evropský průměr"? 

Tak to bych se raději přihlásil k rytířům Jedi, než být v kolonce ostaní s mormony a podobnou chátrou. 

-> ZdeněkH: Moje slova...

Mně je to jedno stejně to míním sabotovat
ještě, že Jediismus už ČSÚ oficiálně zařadilo do seznamu
bože to je debilita... když tam vyplníš "motorkář" tak tě započítaj do skupiny "ostatní" takže se budeš objevovat ve stejný skupině jako vesmírní lidé :-D fakt gooood idea borci 

naše víra je pevná a neotřesitelná 

Tak to si snad nemusíme říkat, ne? Naše víre je přece ve škodovku. Amen.
Dneska mi přišel zajímavý mail od motorkářů ohledně sčítání lidu. Tex zde:
Ahoj motorkáři,
dostal jsem dnes mailem zprávu , která mi připadla jako zajímavý nápad.
Blíží se Sčítání lidu 2011. My motorkáři, nebo fanoušci motorek,dejme o sobě vědět,
že jsme tady a nejsme malá komunita. Proto do kolonky " náboženství " vepišme
při sčítání " motorkář ". Pokud nás bude dost, budeme se zjevovat ve statistikách
příštích 10 let. šiř tuto informaci dál, posílej kámošům a kámoškám. !!!!!
Tak co se domluvit a když můžou motorkáři, tak můžeme i my. A proto navrhuji napsat do kolonky náboženství "ŠKODOVKÁŘ"

Ahoj motorkáři,
dostal jsem dnes mailem zprávu , která mi připadla jako zajímavý nápad.
Blíží se Sčítání lidu 2011. My motorkáři, nebo fanoušci motorek,dejme o sobě vědět,
že jsme tady a nejsme malá komunita. Proto do kolonky " náboženství " vepišme
při sčítání " motorkář ". Pokud nás bude dost, budeme se zjevovat ve statistikách
příštích 10 let. šiř tuto informaci dál, posílej kámošům a kámoškám. !!!!!
Tak co se domluvit a když můžou motorkáři, tak můžeme i my. A proto navrhuji napsat do kolonky náboženství "ŠKODOVKÁŘ"