-> mishom: Proč ty údaje chtějí, když už je vědí?
...jednoho dne se vzbudíme... potřebuješ sčítání, abys věděl co se děje kolem?
Jo, stojí to prachy, volby taky, i rohlík stojí prachy... otázka zní jinak: stojí mi to za ty prachy?
Není problém ty údaje vyplnit, problém je: Proč to vyplňovat...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sčítání lidu
-> Nwkt: su lenivy a hlavne v tom maju bordel...
-> Nwkt: neviem či niekto na úrade rieši či každú nedeľu recituješ podľa matúša alebo sa vyzuješ pred mešitou a zašpyníš si čelo o koberec
-> David29: Neznalost neomlouvá... nic proti ale s tímhle argumentem s tebou vymetou...
-> mishom: To pořád neřeši otázku proč to mam já vyplňovat, když ty údaje mají v jinejch registrech. To jsou tak liný si to vytáhnout?
-> red.bill: To má cenu stále, ale jen do doby, než vemou lidi vidle do ruky, jako se to děje ve světě již asi normálně. Jen opatrně zjišťujou, kde je ta mez kam můžou jít.

all: zrusme scitania stoja nejake peniaze... tak to zrusme aj volby a nechajme tam jednu stranu ved aj volby stoja nejake peniaze tak ci tak budu tam sami blbci... Alebo pockajme so scitanim ked budu peniaze... ved to je jedno ked je tam udaj kazdych 10 rokov a potom 20 rokov nic... ved mi vobec nepotrebujeme udaje o tom ake narodnosti tu ziju a ake su ich vyznania... a raz sa jedneho dna zobudime a sade sa budu stavat minarety bude to tu sami azijec a zmizne polka slovenska pod madarskom.. Mali sme tomu zabranit? a ako ked sme o tom nevedeli? (science fiction)
ono to asi nejaky svoj vyznam ma... Nechapem aky je problem raz za 10 rokov vyplnit par udajov.. Ved preco nerobit problemi ked sa to da.. a ktomu co pre mna stat spravil... a co si ty spravil pre stat okrem platenia dani?
tak teraz ma kamenujte
ono to asi nejaky svoj vyznam ma... Nechapem aky je problem raz za 10 rokov vyplnit par udajov.. Ved preco nerobit problemi ked sa to da.. a ktomu co pre mna stat spravil... a co si ty spravil pre stat okrem platenia dani?
tak teraz ma kamenujte

A vůbec...
Poslali mi doporučenej dopis, ohledně toho, že nějaký sčítaní je?
Media nesleduju, poštu co neni doporučená nevybírám. Tudíž o ničem nevim...
Poslali mi doporučenej dopis, ohledně toho, že nějaký sčítaní je?
Media nesleduju, poštu co neni doporučená nevybírám. Tudíž o ničem nevim...
-> David29: protože potřebujou zjistit jak si žiješ a jestli má cenu ještě z lidí ždímat prachy

Ať si to udělaj, až stát bude mít peníze..
Beztak je to úplně k hovnu, pokud se nepletu, když někdo umře, někdo se narodí, někdo se přistěhuje, někdo se odstěhuje, popř. přestěhuje do jinýho místa v ČR, to všechno je evidovaný - tak se ptám - Proč kurva takhle rozhazujou..?!
Beztak je to úplně k hovnu, pokud se nepletu, když někdo umře, někdo se narodí, někdo se přistěhuje, někdo se odstěhuje, popř. přestěhuje do jinýho místa v ČR, to všechno je evidovaný - tak se ptám - Proč kurva takhle rozhazujou..?!
-> David29: korunka korunce a nemusi se kvulu penzim zvysovat DPH...
-> David29: To je jak v Rusku. Na sochy bylo ikdyz lidi nemeli co zrat.
Víte co mě sere?
Šetří se, ale na takovýhle krávoviny peníze jsou
Šetří se, ale na takovýhle krávoviny peníze jsou
-> Syny: Když seš taková lemra, že se neuráčíš kvůli sčítání dovalit do ČR, tak za započtení nestojíš. 

Ja to nechapu :) To ze se v dany den nenachazim na uzemi CR prece neznamena, ze tu trebea nebydlim ne? Nebo to jako kdyz bude nekd ona sluzebce, tak neni hoden zapocteni? :D
-> Syny: Koupíš si v papírnictví plakát s Ajfelofkou a vyfotíš se před ním. 
Škoda, že je ještě taková zima, být to někdy v létě, tak vezmu stan a jedu na víkend do Pšounska.

Škoda, že je ještě taková zima, být to někdy v létě, tak vezmu stan a jedu na víkend do Pšounska.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Takze kdyz se doma zamknu a budu delat ze tam nejsem a pak reknu ze sem byl na vylete v Nemecku, tak jako pohoda jo?
Pak nechapu vyznam scitani uz vubec teda :)

-> Syny: V sekci legislativa: Účast obyvatel na Sčítání lidu, domů a bytů 2011 je dána zákonem č. 296/2009 Sb., o sčítání lidu, domů a bytů v roce 2011 a týká se všech osob, které se v rozhodný okamžik, tj. o půlnoci z pátku 25. března na sobotu 26. března 2011, nacházejí na území České republiky.
-> Nwkt: Ale vždyť říkali, že pokud v rozhodný okamžik nejsi v ČR, tak sčítání nepodléháš... no to je zase kokotina. Jak to za tebe může vyplnit někdo jiný? To je ta jejich ochrana osobních údajů, to si to tam potom rovnou může zakřížkovat ta pošťáčka co to má přinýst a nemusí nikam chodit.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Co to meles? Maj se scitat ti co tu maj trvaly bydliste...
-> Nwkt: Tyjo co to je za kokotinu? Vzdyz se maj scitat lide co jsou v ten posranej rozhodnej okamzik na uzemi CR ne? 

Syny 07.03.11 18:52:52 napsal:
Co je komu do toho treba jakou ma kdo viru nevim… To je snad
kazdyho vec…Proč? To se přece dá pěkně využít ;-) Třeba v Německu přesně tohoto využil Hitler...
Co je komu do toho treba jakou ma kdo viru nevim… To je snad
kazdyho vec…Proč? To se přece dá pěkně využít ;-) Třeba v Německu přesně tohoto využil Hitler...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To bys měl ale smůlu:Otázka V případě, že v době konání Sčítání lidu, domů a bytů v roce 2011 budu mimo Českou republiku, jak budu sečten?
Odpověď Pokud občan ČR bude v době konání Sčítání lidu, domů a bytů v roce 2011 mimo Českou republiku, pak bude sečten na formulářích doručených do jeho domácnosti, kdy za něho údaje vyplní jeden z přítomných dospělých členů domácnosti, případně mu do zahraničí předá kódy nutné pro elektronické vyplnění (přístupové kódy jsou uvedeny na sčítacích formulářích v listinné podobě). V případě, že žádná taková domácnost není, je velmi pravděpodobné, že občan bude sečten v omezeném rozsahu na základě dostupných informací z Informačního systému evidence obyvatel (ISEO, spravuje Ministerstvo vnitra ČR).
Pokud se občan vrátí do České republiky do 20 kalendářních dnů od rozhodného okamžiku, tj. do 14. dubna, pak je jeho povinností si po návratu sčítací formuláře vyzvednout.
Odpověď Pokud občan ČR bude v době konání Sčítání lidu, domů a bytů v roce 2011 mimo Českou republiku, pak bude sečten na formulářích doručených do jeho domácnosti, kdy za něho údaje vyplní jeden z přítomných dospělých členů domácnosti, případně mu do zahraničí předá kódy nutné pro elektronické vyplnění (přístupové kódy jsou uvedeny na sčítacích formulářích v listinné podobě). V případě, že žádná taková domácnost není, je velmi pravděpodobné, že občan bude sečten v omezeném rozsahu na základě dostupných informací z Informačního systému evidence obyvatel (ISEO, spravuje Ministerstvo vnitra ČR).
Pokud se občan vrátí do České republiky do 20 kalendářních dnů od rozhodného okamžiku, tj. do 14. dubna, pak je jeho povinností si po návratu sčítací formuláře vyzvednout.
Kdybych bydlel kousek u hranic, dosel bych k sousedum, vyfotil se tam o pulnoci at mam dukaz a poslal bych ty kokoty doprdele. Jenze takhle autem to je drahy a vlaky jedou tak 8 hodin jeden smer :(
Já ani nevím, kde se mám sčítat
Bydlím v novým bydlišti u mladý a ještě tu nemám trvalý pobyt

-> Syny: A ty nevydaný stejně nesečtou, protože ti co občanky nemaj se jim na to vy..., už vidím jak obchází houmlesplac a sčítaj je

-> Nwkt: presne... A vydany obcanky muzou secist taky...
-> Syny: A to co máš si stejně můžou zjistit z katastru nemovitostí, registru vozidel ....
-> P@nis: Ja si proste myslim, ze je kazdymu hovno do toho co mam a kolik toho mam a co uznavam a co ne, to je vse...
-> Syny: Však víru psát nemusíš, tak o co ti jde.... a kdo chce tak napíše
Co je komu do toho treba jakou ma kdo viru nevim... To je snad kazdyho vec...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Takže jako nemám do formuláře psát, že máme v panelákovým 3+1, 1. kategorie, suchej hajzl, že jsem zapálený Adventista 7. dne a mám doma 10 počítačů s Internetem? Úplně jsi mi otevřel oči :) Jasně Velkýmu Bratrovi všechno vyklopíme po pravdě, aby všude bylo dostatek školek a cyklostezek, aby Větve měli pocit, že se s nima počítá a aby truhlář Franta věděl, kde si má otevřít dílnu - to všechno za pouhé 2,5 milardy......tj. nějakej cca litr jenom za naší rodinu - za to jsme se mohli třeba královsky nažrat v restauraci .....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Je potřeba aby tam tolik lidí napsalo tolik kravin, že někdo pochopí že to bylo k hovnu a další už nebude...
-> Vojtisek: To jo, jenže to je úplně jiný příběh. 

-> King: -> iDawe: Ne neuvěřil jsem propagandě, ale tím spíš, že už do toho zahučelo tolik peněz je nesmysl psát tam kraviny - tím bychom právě vyhazovali ty peníze.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : potřeby obyvatelstva? Vyhladit parlament

-> King: hlavne, ze musime setrit. nnic :)
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 07.03.11 10:42:28 napsal:
→ Don_pepe: Tak lecos se za deset let změní, proto se to
opakuje. Stát ti chce třeba postavit školku pro tvoje budoucí haranty, tak
potřebuje vědět, kde je nejvíc potencionálních přírůstků aby
věděli, kde ta kapacita nebude stačit… třeba. Pokud se tě nebudou ptát
na velikost poprsí nebo mužství apod. tak na tom nic špatnýho nevidím.
Prostě je podle mě nesmysl být proti jenom z principu. Odpor k politikům
máte možnost vyjádřit u voleb, tohle s tím absolutně nesouvisí a
nevidím v tom žádnou šikanu ze strany státu.
Kdyby stát nebyl k hovnu, nemusel je nedávno všechny rušit.. Školky teď samozřejmě nejsou a lidi uplácej aby děti někam mohli vůbec dát.. Hromady jich ale zůstane doma a není možnost..
Jsem osobně taky proti nějakýmu sčítání lidu a podobným kravinám.. podívej se kolik taková kravina stojí !?
Je to hovadina na který si ve finále namastěj čistě kapsy a víc nic..
→ Don_pepe: Tak lecos se za deset let změní, proto se to
opakuje. Stát ti chce třeba postavit školku pro tvoje budoucí haranty, tak
potřebuje vědět, kde je nejvíc potencionálních přírůstků aby
věděli, kde ta kapacita nebude stačit… třeba. Pokud se tě nebudou ptát
na velikost poprsí nebo mužství apod. tak na tom nic špatnýho nevidím.
Prostě je podle mě nesmysl být proti jenom z principu. Odpor k politikům
máte možnost vyjádřit u voleb, tohle s tím absolutně nesouvisí a
nevidím v tom žádnou šikanu ze strany státu.
Kdyby stát nebyl k hovnu, nemusel je nedávno všechny rušit.. Školky teď samozřejmě nejsou a lidi uplácej aby děti někam mohli vůbec dát.. Hromady jich ale zůstane doma a není možnost..
Jsem osobně taky proti nějakýmu sčítání lidu a podobným kravinám.. podívej se kolik taková kravina stojí !?
Je to hovadina na který si ve finále namastěj čistě kapsy a víc nic..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
"....Stát ti chce třeba postavit školku pro tvoje budoucí haranty, tak potřebuje vědět, kde je nejvíc potencionálních přírůstků aby věděli, kde ta kapacita nebude stačit… třeba. Pokud se tě nebudou ptát na velikost poprsí nebo mužství apod. tak na tom nic špatnýho nevidím."
Počkej, nechceš tím doufám říct, žes uvěřil těm žvástům z propagandistických klipů, kterejma ovce masírujou? Vrcholem je ten klip s poctivým živnostníkem, kterej mi tlačí do hlavy, že údaje ze sčítání jsou pro něj životně důležitý, protože jinak by prej otevřel živnost tam, kde je už 5 konkurentů! Tomu snad musí smát i ta nejtupější ovčan :)
Tak znova - všechny ty "povinný" údaje Velkej Bratr už má, dokonce pravidelně aktualizovaný. Do všeho ostatnímu mu je hovno, tečka.
-> Luky.: Ano bylo by chybou, aby člověk lhal v kolonkách, kde stát moc dobře ví, jak jseš na tom a může si to snadno ověřit (příjmy apod.) Naopak ve věcech, který pravděpodobně podchycený nemá nebo by se dezinformace obtížně dokazovala nemám absolutně žádnej morální problém s tím, abych tam napsal když ne kraviny, tak aspoň polopravdy. Pro mě je to zase další zbytečná buzerace, která nás bude stát 2,5 miliardy! To pro zajímavost zhruba částka, která má zacpat hubu nemocničním doktorům přilepšením na platu. Takhle proletí 2,5 husy komínem a v evropským měřítku sumy vpravdě astronomický! Je na čase jim naznačit, že míra státního sraní se do života lidí a zbytečnýho utrácení prachů z rozpočtů (přerozdělování) pomalu začíná přetýkat....
"....Stát ti chce třeba postavit školku pro tvoje budoucí haranty, tak potřebuje vědět, kde je nejvíc potencionálních přírůstků aby věděli, kde ta kapacita nebude stačit… třeba. Pokud se tě nebudou ptát na velikost poprsí nebo mužství apod. tak na tom nic špatnýho nevidím."
Počkej, nechceš tím doufám říct, žes uvěřil těm žvástům z propagandistických klipů, kterejma ovce masírujou? Vrcholem je ten klip s poctivým živnostníkem, kterej mi tlačí do hlavy, že údaje ze sčítání jsou pro něj životně důležitý, protože jinak by prej otevřel živnost tam, kde je už 5 konkurentů! Tomu snad musí smát i ta nejtupější ovčan :)
Tak znova - všechny ty "povinný" údaje Velkej Bratr už má, dokonce pravidelně aktualizovaný. Do všeho ostatnímu mu je hovno, tečka.
-> Luky.: Ano bylo by chybou, aby člověk lhal v kolonkách, kde stát moc dobře ví, jak jseš na tom a může si to snadno ověřit (příjmy apod.) Naopak ve věcech, který pravděpodobně podchycený nemá nebo by se dezinformace obtížně dokazovala nemám absolutně žádnej morální problém s tím, abych tam napsal když ne kraviny, tak aspoň polopravdy. Pro mě je to zase další zbytečná buzerace, která nás bude stát 2,5 miliardy! To pro zajímavost zhruba částka, která má zacpat hubu nemocničním doktorům přilepšením na platu. Takhle proletí 2,5 husy komínem a v evropským měřítku sumy vpravdě astronomický! Je na čase jim naznačit, že míra státního sraní se do života lidí a zbytečnýho utrácení prachů z rozpočtů (přerozdělování) pomalu začíná přetýkat....
-> exwrcteam: zejména proto, že je to pak používáno jako relevantní podklady v budoucnu. Takže pokud tam například napíšeš že máš přijem 10 mega měsíčně, aby uředníci padli na zadek, tak se můž stát, že na základě toho se ty daně třeba ještě zvýší 

no ja nevim ale me to prijde zbytecny kdyz se zamyslim tak pro me stat udelal pekny hovno akorat vymejsli kde mi jeste co sebrat dane atp..do toho jeste ekovypalny a dalsich xy picovin a kravin..tak nevidim duvod proc mu tam psat "pravdu"...
Já do toho zatím koukl jen tak letmo.. ale už jsem mámě poradil, ať zaškrtne, že máme barák z vepřovic..
..
-> Luky.: A musím se zeptat kámoše, zda by napsal svoje obligátní info, kdyby se fakt ptali (cituji: "nabušený osmicentimetrový hovado").

-> Luky.: A musím se zeptat kámoše, zda by napsal svoje obligátní info, kdyby se fakt ptali (cituji: "nabušený osmicentimetrový hovado").
-> Martin33: no asi jsem to slyšel, ale takhle do detailu najetý to nemam 

-> Luky.: Určitě se i tací najdou... Otázka je, jestli ten odpor vážně nepramení v posunu myšlení lidí... Víš jak, starých ubývá a mladí nám rostou jako z vody

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ono než tu školku postaví, budou už haranti ve škole... Jenže tyhle informace jsou buď starý už když se zpracujou, zvlášť když zrovna tyhle údaje o přírustcích sbírá v podstatě online, nebo prostě nejsou potřeba shromažďovat...
Druhá věc je, jestli mi má stát vůbec hlídat haranty, nebo "zajišťovat dopravní obslužnost" a hromady kravin, o který se systém nabídka/poptávka postará líp a levněj!
Potom je tu ještě zábavný argument (ochrany/prodeje - vyberte dle libosti) osobních údajů, který utíkaj obvykle ze státních zdrojů a já jako občan dle zákona, nemílím-li se) nemusím tyhle údaje poskytnout, domnívám-li se, že by mohlo dojít k jejich zneužití (nebo tak nějak, zajímal by mě názor právníka na toto)
A ano, jsem proti už z principu, neboť už ten je podle mě špatnej a svůj odpor systému, nastavenému současnou politickou chátrou pravidelně vyjadřuju ve volbách a zdaleka nejen tam
Druhá věc je, jestli mi má stát vůbec hlídat haranty, nebo "zajišťovat dopravní obslužnost" a hromady kravin, o který se systém nabídka/poptávka postará líp a levněj!
Potom je tu ještě zábavný argument (ochrany/prodeje - vyberte dle libosti) osobních údajů, který utíkaj obvykle ze státních zdrojů a já jako občan dle zákona, nemílím-li se) nemusím tyhle údaje poskytnout, domnívám-li se, že by mohlo dojít k jejich zneužití (nebo tak nějak, zajímal by mě názor právníka na toto)

A ano, jsem proti už z principu, neboť už ten je podle mě špatnej a svůj odpor systému, nastavenému současnou politickou chátrou pravidelně vyjadřuju ve volbách a zdaleka nejen tam

-> Luky.: Tu větu co jsi psal použil Náhlovský v jednom pořadu. Šlo o přihlášku do parlamentu, tak jsem si myslel, že to znáš odtamtud.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : máš recht, mě taky přijde že se všichni proti tomu vzpírají protože je to IN 

-> Don_pepe: Tak lecos se za deset let změní, proto se to opakuje. Stát ti chce třeba postavit školku pro tvoje budoucí haranty, tak potřebuje vědět, kde je nejvíc potencionálních přírůstků aby věděli, kde ta kapacita nebude stačit... třeba. Pokud se tě nebudou ptát na velikost poprsí nebo mužství apod. tak na tom nic špatnýho nevidím.
Prostě je podle mě nesmysl být proti jenom z principu. Odpor k politikům máte možnost vyjádřit u voleb, tohle s tím absolutně nesouvisí a nevidím v tom žádnou šikanu ze strany státu.
Prostě je podle mě nesmysl být proti jenom z principu. Odpor k politikům máte možnost vyjádřit u voleb, tohle s tím absolutně nesouvisí a nevidím v tom žádnou šikanu ze strany státu.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Sčítací list osoby: vyplňuje se za každou osobu.
Bytový list: vyplňuje faktický uživatel bytu (bez ohledu na právní důvod užívání bytu a délku pobytu v bytě) za každý byt – za 1 byt jeden formulář.
Domovní list: vyplňuje vlastník nebo správce domu za každý dům - za 1 dům jeden formulář.
Sčítací list osoby: vyplňuje se za každou osobu.
Bytový list: vyplňuje faktický uživatel bytu (bez ohledu na právní důvod užívání bytu a délku pobytu v bytě) za každý byt – za 1 byt jeden formulář.
Domovní list: vyplňuje vlastník nebo správce domu za každý dům - za 1 dům jeden formulář.