skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Syny:
taky si říkám co blbne 

-> Nwkt: Tyvoe uz i ty zacinas?
Dyt to nejsou nic extra SPZtky.

-> LiMaK - 742 forever: to německo sem napsal kvůli tomu D a jejich fontu
já dřív taky jel praha-brno-brno-praha na německejch který ofiko neexistujou ale ted' už bych si to nelajs
jen to prostě neni zajímavá ofiko značka,tot' celý
já dřív taky jel praha-brno-brno-praha na německejch který ofiko neexistujou ale ted' už bych si to nelajs

jen to prostě neni zajímavá ofiko značka,tot' celý

-> Radek Retro eLeSo: nejen v německu, zrobjej to i u nás.
a provozovat.....dá se, se staženou prdelí.
Kdo se boji sere v síni, ale je pravda, že kdysi sme jezdili se škodovkama a místo značek čárovej kod, ale tehdá za to nehrozilo zabavení řidičáku a trest smrti...
a provozovat.....dá se, se staženou prdelí.
Kdo se boji sere v síni, ale je pravda, že kdysi sme jezdili se škodovkama a místo značek čárovej kod, ale tehdá za to nehrozilo zabavení řidičáku a trest smrti...
-> LiMaK - 742 forever 16.01.14 00:42:00: todle ti vyroběj za pár éček kdekoliv v německu,ofiko provozovat ani omylem
-> LiMaK - 742 forever: Sám Pan Ďábel osobně..

-> Flasch1994: Tak v celym Plzenskym kraji zustala jen posadka v Klatovech, dislokacni misto Krizenec u Plane, CLZS v Linich a KVV v Plzni, takze v okoli tehle objektu muzes tyhle VPZky spatrit. Je pravda, ze tady u nas na Morave je posadek daleko vice, takze neni problem. Treba v Brne nebo na cestach Olomouc - Brno
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Obojí. Jo to už sem taky viděl na Discoverym, docela zvláštní kombinace.
-> Domajz: Horko těžko má takovou spz jedno auto z tisíce ale jinak se docela vidí.
A do vojenských objektů zrovna moc nechodim. Útvar nevim, ale řek bych že to bude mít něco společnýho s letištěm v líních. Foceno ve zbůchu. Se stejnou spz tu jezdí ještě jedna avie a tu tam dost často potkávam.
-> Domajz: Horko těžko má takovou spz jedno auto z tisíce ale jinak se docela vidí.

-> Flasch1994 12.01.14 13:56:09: Ale vidi, jen musis na ta spravna mista.... btw. kde je to foceny a od jakyho utvaru je to auto? :)
-> Radek Retro eLeSo:

-> Pavel P.. 30.12.13 21:36:02: lidl v údolí dutejch hlav což ? 

-> ogi: Tak teď dělá někde u pivovaru 

-> Nwkt 05.11.13 11:39:05: Majitel dělal v Blovicích na DI. :o)
-> Flasch1994: Ta značka nebo na takovým autě? Tyhle značky (tenhle starý formát) mají i na nových LR.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: V tom případě bych ho zapálil
-> Pavel P..: Neni to vladni vozidle EU? Resp. vozdilo spadajici pod spravu EU? Jezdil jsem s autem, co melo na znackach NATO - je asi jasne pod koho to auto patrilo.
-> Syny: kamarád s majitelem octavie dělá v práci,ale určitě mi to řekl jen tak abych mohl šířit poplašnou fámu :D Ale taky se mi to zdá jako blbost.Tohle číslo musel dostat uplně náhodou !!!
-> venni: Po faceliftu jo, ale jestli to byl kombas, to ted nevim :) Mozny to je :) Kazdopadne me to prekvapilo, potkat "moji" SPZtku :)
Ale co to vubec povidas, vzdyt se vsude pise, jak se SPZtky podpultove nedavaji a ani to nejde!
Ale co to vubec povidas, vzdyt se vsude pise, jak se SPZtky podpultove nedavaji a ani to nejde!

-> Syny: a ta vínová octavka je v po faceliftu a je v kombajnu co? :) majitelovo tchýně dělala na DI 

-> haso: 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Můj kamion,můj domov na cestách 

Todle tema mi pripomelo, ze jsem v lete v Klatovech potkal auto, ktery vozi moji photoshopovou SPZ 4P4 4444 :) Ma ji dvojkova octavie ve vinovej metalize :) Docela nahoda :)
v holešovicích stává fáčko lx s spz 2AH 2222
nebo AK,nevim ted,každopárně sam dvojky

-> Nepér: na sociala specialnu spztku 

-> Nwkt: njn, nepamatuju si vše
Asi ji prodali. Dnes jsem ji viděl a na zadních vratech má mimino - takovou tu samolepku se jménem prcka, co vozí

-> MATTESS: Jo, jsem dával i fotku myslím
v RO na radnici měli Fabku 2P2 3333 :-)
-> Nepér: Když už je auto hnusný, tak na něm musí být alespoň "pěkná" RZ, ne?
4P6 4646 ,myslím,že to byla dodávka od Toptransu:)
-> Syny: Sjezd KSČSSD. 

-> Syny:

-> Syny: ono to bude asi červené jen to mobil asi nepobral v noci
ale vypadá to jak říkáš 

-> john simple: To je nejakej bukva sjezd? Ruzova octavie, ruzova felicie 

díky, holky - je to ono !
-> buran: u motorek neni nic protekčního,tam ti to daj normálně a lepší než si ty napsal......
-> Syny: ty snad nevidíš, že se tam některé číslice opakují i dvakrát?! 

-> j_j: To je podle me vojenska SPZ.
jaké složky prosím používají spz např. 026 5963 , viděl jsem jí včera na jedničkové octávce. děkuji