skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Peťa Klíč: Tobě se to už sloupalo?
dnes v 18:00 v horních heršpicích u STK takovej šedohnědej strašně obouchanej rapid, oplácanej "spojlerama" prahů a křídlem na zadní kapotě, samolepky, štítek 136, LPG, rezatý i tam kde by mě to nenapadlo, červený rafičky na budíkách?
Dnes na Chodově u Dekry 120S na podvalu na okně jméno kafka krásnej kousek:o)
-> Vojťas: Se ho klidně zeptej, jestli nepotkal někoho jdoucího pěšky, když projížděl kolem hřbitova. :o))
kdo to bol vo Valaskej Belej pri COOP jednote pred cca 3 tyždnami foto nemam ale bola to škoda 120 tmavo modra špz HC ..........mala central na DO a felda štarter .....

-> Fén: Výmluvy :)))
-> Vojťas: Jsem šel pěšky po chodníku. :o))
-> Fén: ses nechal předjet starou škodovkou jo ?

-> Vojťas: Jsem to eRko zaregistroval až mě předjelo, takže nebyla šance si všimnout řidiče.
-> Fén: jj, ale to je jedno :D
-> Vojťas: Jako ten řidič?
Ve čtvrtek odpoledne jsem jel vlakem z Frýdlantu do Ostravice a v Ostravici vysedala parta kluků a jeden na mě kouká a zeptal se mě jestli nejsu Gryzly. Že si mě pamatuje z Hrocháče 2007. Jsem z toho byl tak vyvalenej, že jsem se ho nezeptal ani kdo je.
-> Fén: zarostlej hubenour kolem tricitky ? 

-> Vojťas: Asi to stejné jsem včera potkal kolem osmé večer na Čejči.
Dneska Klobouky u Brna, pekny cerveny eRko s plechovejma 13kama a dvojitym faulem, starsi typ RZ.
-> Bajou 29.09.12 19:51:31: skoda-virt.cz/cz/.../7495
-xhanz-rapl tenhle?
Pátá etapa, Orlová červené eRko na Apollech kdo to byl?
-> Vojťas: hele jak je to v mejte s emkama nak nevim :D bydlim kousek od mejta :D tam sem jediny sveho druhu myslim :D jinak v okoli karosy se daj naky potkat no :)
Kdopak s béžovým rapidem na meteorech včera parkoval (vedle mě) na náměstí v Budějcích? Podezření mám na COLa, ale nevím...
Dnes jsem potkal fešnou bílou užofku na Karlovarce kolem 14.00, byl jsem zamyšlený a nestihl jsem odpovědět na pozdrav, někdo odsud?
Jo mimochodem, kdopak jezdí po Brně ve štříbrným Rapidu? A ještě jsem viděl hodně pěknou hnědou stovku
plus u GM Electronic stává hodně pěkná 125tka 

-> Majki88: skoda-virt.cz/cz/.../6307
-jarda-1
-> Vojťas: 

-> ochoda: aaaha, ale videl sem na ty ulici nejaky emko co me zaujalo, tak jich tam mate asi vic :) u nás už je to bída :D
-> Vojťas: ty vis jak vypadam?:D jel sem stribrnou feldou :D
-> stika87: pockej, monika to nebyla :D
-> stika87: ses nechal odbarvit? fíha, se nezdáš 

-> Vojťas: asi vim o koho jde 

-> ochoda: joo to sem te videl
-> stika87: kušuj
bylo osm vecer v nedeli, tak sem se s tim nesral no 
a dneska v Usti uchazejici blondyna v celkem solidnim červeným eMku
-> stika87: kušuj

a dneska v Usti uchazejici blondyna v celkem solidnim červeným eMku

-> stika87: jojo presne on :D tyjo nevim hned odbocoval takze ani zas tak ne :D ono ja jel taky asi 60 pres prejezd kde se ma jet 30 takze tak :D
-> stika87: 

Vysoké Mýto směr z Vraclave, kousek za zel. prejezdem, svetle modra ouza 4oko ... to auto odsud znam ale nespomenu si na majitele :D u stiky na fotkach myslim byla
-> myschaak AZNP K.Hora: Jojo, zaregistroval jsem 

V pátek (aspoň myslím
) v Brně odbočoval na Koliště hnědej sníženej Favorit, celkem velký liťáky a měl zahrádku. Tak kdopak to byl? 

pce naproti cajtárně . . . někdo z vás? .. nebejt tech roztřískanejch nárazníků tak je to tip ťop
-> Enggik: však sis s ním mohl na želivi pokecat)
Tak se přiznejte, kdo pak mne to předjížděl v eMkoouže ve středu u Moravské Třebové, směrem k tunelu 

-> Alenka: Hele skoda-virt.cz/cz/.../1045
35-felicia-fotogaleria?got
opost=3...
kdopak to prave profrcel po Budejovicky od Pankrace v cervene RS na mangelsech a s pricakem?
-> Vojťas: asi tim si nejsem jistej jen jsem proletel kolem
-> stika87: plastovy narazniky?
Dnes okolo 11 nad Privratem v lese Zluta ouza 4oko v zadu Mkocelo cerny otviraky asi :) a znacka SU.... nekdo zdejsi ?
-> Tomaso435: bejvalej wma
No, melo to presne tuhle barvu, jen bylo snizeny, melo vetsi kola tmavsi barvy a tu tapetu na boku.
Mam pocit, ze jsem ho videl i tady na virtu, jen se mi ted nejak ve Firefoxu blbe zobrazuje kategorie Favorit/Felicie, jak je rozdelena na stranky, tak ho nemuzu najit.
Mam pocit, ze jsem ho videl i tady na virtu, jen se mi ted nejak ve Firefoxu blbe zobrazuje kategorie Favorit/Felicie, jak je rozdelena na stranky, tak ho nemuzu najit.