skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Pavel P..: on na tom pražský značky má taky,jen tam má starý fotky když měl eště Ska,ale jednu s pražskou taky...ale když úzkej sloupek tak to pak nic,se mi to nezdálo že by to vytáhl

-> GRED-Činpokomon :D: to neni von... ten měl pražský značky a ouzkej sloupek tušim.
-> Pavel P..: popis toho modrýho litra by seděla na kamarádovic,je i tady ... skoda-virt.cz/cz/.../7878
-kralik-1000mb i když se mi nezdá že by to vytáhl

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no mě tuplem ne...kola na auto ve válečných barvách jsou snad jasný.Nicméně to je ona...ještě je na bazoši auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-120--130-LR-.php
EDIT: z těch kol a tuzingovejch blinkrů bych
EDIT: z těch kol a tuzingovejch blinkrů bych

-> bibendum30: Mě se tam spíš nelíbí ta kola co jsou na foto.
Dneska stará benešovská (Vídeňská) v Kunraticích kolem 14h, benzinka Agip a tam embéčko ve stříbrný metle na bílejch kopretinách.....
a ta samá ulice ale Krčský nemocnice kolem 19h, bleděmodrý embéčko na nových pražských značkách, běloboký gumy...uvnitř nějakej mlaďas s buchtou
přihlašte se :-))
a ta samá ulice ale Krčský nemocnice kolem 19h, bleděmodrý embéčko na nových pražských značkách, běloboký gumy...uvnitř nějakej mlaďas s buchtou

přihlašte se :-))
-> koate: Jj, nedavno jsem ho videl na parkovisti u toho skveleho oblibeneho dealera 

-> Enggik: Za ty jsem mu taky "vynadal" sotva jsem auto prvně obešel dokola.To tam prostě nepatří
-> bibendum30: Je to možný že to bude ona, jen ta co jsem potkal, tak byla na jinejch kolech, menší, tuším že PEGy, ale nejsem si na 100% jistej. Ale bílý lampy na LR asi moc lidí mít nebude 

29.05.12 22:42:52 -> Matthes, záškodník z TechWebu: je od nás z práce...parkuje na jílovišti...a maj toho o dost víc..
-> Enggik: Pokud jí neprodal....tak vím kdo to byl potkal jsem ho před pár měsíci img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../4_103_6495__2012
-07-24_21-02-39_34.jpg
V úterý v Kralupech nad Vltavou na myčce u stavebnin. 130LR ve válečných barvách, ,,startovní" číslo 44 a vzadu tjůning bílé lampy. Jinak pěkná
Někdo zdejší?

borci kto ma v PN luxusne ero ?
Před chvílí jsem potkal Radka eLeSo ve služebnim wágenu na Vídeňský u nájezdu na Jižní spojku

-> šrek: tak pokud je to ze soboty tak do Bechyně ne?
Dva závodní Favoriti se vezly za sebou, směrem do Hluboký na Týn.Kdo?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Aha, tak to jo :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To bylo jen obnovení tématu, jelikož se přesunutým příspěvkem neaktualizuje datum posledního příspěvku. 

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 22.10.12 18:46:01 napsal:
. Vidim jen tecku, jestli to je obrazek o velikosti 1 pixel, tak z toho nic neuvidime :-D
. Vidim jen tecku, jestli to je obrazek o velikosti 1 pixel, tak z toho nic neuvidime :-D
Přesunuto z tématu nepoznáte majiteľa ?...
Nepozna niekto cloveka co postavil toto auto ? Auto je teraz na BJ, znackach, ale kupene bolo zo Senca. Keby niekto mal nejake info budem velmi rad
imgupload.sk/viewer.php?f ile=1t18w...
Nepozna niekto cloveka co postavil toto auto ? Auto je teraz na BJ, znackach, ale kupene bolo zo Senca. Keby niekto mal nejake info budem velmi rad
imgupload.sk/viewer.php?f ile=1t18w...
-> Tony Outland: tyjo, co to tam bylo?
Kdo má v Brně v Juilánově eRko na "anglickejch" plechotronech? 

-> Honzaloun: Sorry za OT, odlhasovací čudlík máš keď si hore klikneš na meno tak posledná možnosť.
-> OndraKrupi: v rychnově nad knežnou před penny marketem a podlě mě to je on.(OT ona je náká změna stránky nebo to mám jenom já? každopádně tady nemám odhlašovací čudlík.)
-> Pavel P..:
Aha... No ono to v tom metru ani nejde, cpát se ven. Nedobrovolně jsem tak přejel Hlavní nádraží, protože jsem si nevzpomněl, že se vystupuje jinejma dveřma a už jsem se nestihl procpat :-)
Aha... No ono to v tom metru ani nejde, cpát se ven. Nedobrovolně jsem tak přejel Hlavní nádraží, protože jsem si nevzpomněl, že se vystupuje jinejma dveřma a už jsem se nestihl procpat :-)
-> 1560: já byl už v metru když jsem si tě všimnul.... tak už jsem nechtěl se zase cpát ven.

Pavel P.. 05.10.12 22:32:01 napsal:
já dneska v metru na Museu na Céčku viděl zdejšího pána s nickem
1560… on už sem asi moc nechodí.
Hmm, já su slepej, ničeho jsem si nevšiml... Teď jsem tu moc nebyl, nějak nebyl čas, lítal jsem po špitálech, pak zase po práci, no a hlavně se pořád lítá doma kolem baráku a kolem nemocnýho dědy (prakticky 24h služby). V Praze jsem teda konkrétně byl na sociálce a na zdravotce, a protože to bylo trochu neplánovaně, ani jsem se neozýval.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
A nikdo mi nic neudělal, měl by? :-)
já dneska v metru na Museu na Céčku viděl zdejšího pána s nickem
1560… on už sem asi moc nechodí.
Hmm, já su slepej, ničeho jsem si nevšiml... Teď jsem tu moc nebyl, nějak nebyl čas, lítal jsem po špitálech, pak zase po práci, no a hlavně se pořád lítá doma kolem baráku a kolem nemocnýho dědy (prakticky 24h služby). V Praze jsem teda konkrétně byl na sociálce a na zdravotce, a protože to bylo trochu neplánovaně, ani jsem se neozýval.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
A nikdo mi nic neudělal, měl by? :-)
-> palinator: ja som isiel v noci tam a aj nazad...
-> castrol 08.10.12 19:15:49: jooo toto je ona!

-> castrol 08.10.12 19:15:49: jooo toto je ona!
aha. ttj
-> OndraKrupi: on si koupil jeste jednu :)
-> OndraKrupi: ma dalsiu img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../1913_2012-10
-05_20-19-01_55.jpg
-> castrol: ta je přece rozřezaná ne?
-> haso:
Tos moh říct, žes jel na Kolín, moh ses zastavit ve Chvaleticích.
Tos moh říct, žes jel na Kolín, moh ses zastavit ve Chvaleticích.

-> haso: nebol to Qwak
vcera o asi pol osmej vecer, v prahe smerom na kolin, tmava (zrejme cierna) uzofka s ovalnymi svetlami, znizena na bielych kolesach...
kto to bol?
kto to bol?

-> Vojtisek: uz jsem ho parkrat videl - asi 2x u polikliniky, kdysi lestenka, ale zub casu se uz projevuje
V sobotu 6.7. kolem 14:00 Ve Žďáře na světelný červená felda s lízátkem a ALU koly táhla vozík. Mám pocit že je to někdo z Virtu, nevíte?
Bílej rapid, potahy beránek, červeno-bila zadní světla, dvouvlákna na křižovatce u zimního stadiónu ve Žďáru, patrně jel od Sněžného, tuší někdo?
-> OndraKrupi: Myslím, že tenhle to nebyl 

dna69 => Nebyl čas ani prostor 

-> Tony Outland: Proč ses nezeptal přímo tam? Majitelů tam je u aut koukám hodně.
-> Pavel P..: Náhodou, teď nedávno tu byl... ale asi fakt jen náhodou bohužel. Kdo mu vlastně o udělal?
-> Pavel P..: Náhodou, teď nedávno tu byl... ale asi fakt jen náhodou bohužel. Kdo mu vlastně o udělal?
-> Pavel P..:
Bambuly si nechal doma? :-)
Bambuly si nechal doma? :-)
-> Mr_Kubas: je marodnej . . . na ajsko taky moc neleze...
ale ještě mi visí poklice a litr
už tomu je docela dlouho
ale ještě mi visí poklice a litr

-> Pavel P..: Asi přesedlal na nějaké MHD fórum 

já dneska v metru na Museu na Céčku viděl zdejšího pána s nickem 1560.... on už sem asi moc nechodí.