skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Half Life 2 Tdm
prohledat
198 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 07.05.2009 do 31.07.2020, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to rápo na stěně

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to tam nemam
-> Kaprof-Los Koramos: Vlajka je moje, rapid Tousta...
-> Mr_Kubas: Simte to je nahoda ze mam na fotkach RGP... myslis ze sem nakej rpgay? Ne!
Tehda sme se s kolegou ze srandy mlatili do hlavy obuskama 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To si tam pro něj nestihl doběhnout, ne? Nebo tady dostáváš zbraně od začátku?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ta fotka rapa
a vlajka mazec

-> Mr_Kubas: To je jediny cim se 100% trefim 
Tady:13.05.09 23:26:59 Nemam rpg...

Tady:13.05.09 23:26:59 Nemam rpg...
-> Kaprof-Los Koramos: Ne, proc? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: A vždycky má v ruce raketomet 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
si delate prdel

-> Rooney: Co? 

-> Zeke-ten šestý: Tady nase fotka: sklad.obrazku.cz/obr12957
7_momentka.JPG
-> Matthes, záškodník z TechWebu: hej,zahrajem zase nekdy,neska tak v 7 by to treba slo....dam jeste vedet na icq
-> Zeke-ten šestý: Hele sem tam uklizel v ty hale
Pak prisel nejakej skopcak a zacal se v tom na tech hajzlech prehrabovat a vyhazoval to ven a ja to zas hazel zpatky... Pak napsal do chatu ze chce jen jeden vozejk
sklad.obrazku.cz/obr12932 4_bordel.JPG

sklad.obrazku.cz/obr12932 4_bordel.JPG
-> Matthes, záškodník z TechWebu: LOL to jsem jeste nezkousel to dat na ty dvere 

-> Zeke-ten šestý: Cum na ty miny... nejsou divny?
sklad.obrazku.cz/obr12668
9_bomby.JPG

Super camping :-D sklad.obrazku.cz/obr12591
4_zupr.JPG
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Je tam hovno videt, no mam 77 zasahu... Jak ten rebel muze mit 143 nechapu, cheater jeden 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: aha,tak to teda nevím...:)
-> Zeke-ten šestý: Ne do konzole... do chatu... treba voteban napises a pak muzes vybrat koho vyhodit... je potreba dycky 6 hlasu od lidi... nebo place ukaze misto na jaky jsi.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jakejch prikazu? do konzole?
Fakt jo
Sem myslel ze je vic rozbita... 
Skoda ze nemam ten mikrak
To mi pripomina prave na run off... tam hral nejakej spratek... a nekdo ho zabil a on pak furt rval do mikrofonu fuck you fuck you a dalsi sracky kterejm sem nerozumnel
Pak dostal ban 
Nevis jesi je nekde seznam tech prikazu do DM?

Skoda ze nemam ten mikrak

Nevis jesi je nekde seznam tech prikazu do DM?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ta bila volha,jesi si ji videl tak ma jen pichly kolo

-> Zeke-ten šestý: Stejne sou to vsechno vraky az na tu buginu...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale skodovku tam nedali co? je tam trabant,volha,moskvič a jeste neco co sem neidentifikoval

-> Zeke-ten šestý: Ja to vim
Docela me to prekvapilo... 

Kdo pozna co je to za auto?

-> Zeke-ten šestý: Já mam právě slabej PC tak na tom teď počtvrtý dokola hrajem s mladou Mafii. Teda já počtvrtý a ona poprví
Pak mi jde ještě San Andreas
Ale hraju jen po večerech když nejsem na virtu 

-> Mr_Kubas: Half life je asi jedina hra ktera me opravdu bavila,ted uz nehraju hry na PC,ale half lifu neodolam :)
-> Zeke-ten šestý:
Tak vám děkuji chlapci ušatí za rady, až si pořídim novej PC tak jdu do HL2 a Steamu
Tak vám děkuji chlapci ušatí za rady, až si pořídim novej PC tak jdu do HL2 a Steamu

-> Mr_Kubas: steam ziskas s tim kdyz si koupis treba ten episode pack
-> Mr_Kubas: nemusis si ji koupit a obsazena v tom neni

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Takže to mi ke Steamu nepomůže?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: si pamatuju,jak sem na zed nasprejoval ten obrazek a nekdo tam napsal nice car :) a nebo do četu ve hre nekdo poznal ze je to rapid :D jj pujdem zase na tvuj oblibenej server,me to tady bavi hlavne kuli tomu bunkru a kdo nestihne vlizt dovnitr tak ho zabijou headcrabi

-> Mr_Kubas: Neni obsazena origo hra, jen Epizoda 1 a 2 a DM 

-> Zeke-ten šestý: jéé pack jako pack
Jenom jde o to jestli si k tomu musim koupit origo verzi HL2 a nebo jestli je v tom obsažená ne

-> Zeke-ten šestý: Jo to bylo husty, no nekdy se dari, pujdem priste na Corbinu na normalni mapu taky... Tady je to furt vzit RPG... dobehnu k rebelum, a oni me zabijou
Obcas stihnu aspon odpalit raketu ktera zabije toho co zabil me
Nekdy dokonce vystrilim vsechny rakety.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ale přece nemáš jenom dvě hry doma, tomu nevěřim 

-> Mr_Kubas: kua jaky expansion pack?
sou v tom dalsi dve epizody navazujici na HL2+HL2 deathmatch :)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo a zkus na mě teď poslat nějakou kontrolu! Až se pak dostanu z báně tak si tě najdu

-> Mr_Kubas: Ted hraju Richarda Burnse a HL2 a oboje mam legalni.
-> Zeke-ten šestý: Tak si to pak časem koupim a ukážu Vám jak se to hraje
A to ten Expansion pack je datadisk na klasickou verzi, nebo je to komplet hra s novym datadiskem?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak kdybych si měl všechny hry co mam koupit, tak si za to dneska koupim Superba II v plný palbě
Neřikej mi, že máš všechno origo kupovaný... I když tady to asi nenapíšeš, aby jsme si na tebe pak neukazovali 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: neska,jak mi to to prvni kolo naramne slo
kolik ze sem mel skore? zabití -1 a smrtí asi 12 :D:D:D:D

-> Mr_Kubas: Pirat
Ukazme si na nej