skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> Bukaj: Asi by homologaci klidně mít mohl, výroby se chystaly postupně, zdlouhavě a nějaký takovýhle blinkry jsou už i na nerealizovaných faceliftech MB.. Zajímavost.
-> Bukaj: Ale nejde mi do hlavy to čiarkové sklíčko, to som v živote nevidel, vždy len štvorčekové.
-> Bukaj: Aj ja som poznal dva druhy a dva druhy paraboliek. A toto keď som zbadal v krabici, tak som to hneď bral, lebo som čumel jak puk.
-> RadoS: Ale prototyp by nejspíš neměl homologaci (6908 značí homologaci z roku 69 pro toto osvětlovací sklo)
-> RadoS: Zajímavé, zajímavé. Zatím jsem znal pouze dva druhy těchto sklíček - starší s širokou gumkou a novější s drážkou na tenkou gumičku...
-> Bukaj: Ten prototyp napadol hneď aj mňa.
Spodok bol volakedy chrómový a pod tými packami čo držia sklíčko sú na ňom také malé výstupky.
-> RadoS: Už asi nemusíš - na skle jsou úplně stejné znaky, jako na klasickém skle levé přední směrovky...
Že by něco prototypového?
Ale prototyp by asi neměl homologaci...
Že by něco prototypového?

Ale prototyp by asi neměl homologaci...
-> RadoS 16.05.16 22:28:19: Vlož sem prosím lepší foto skla, díky :)
Akurát na spodku parabolky sú dve dierky s priemerom 3 mm.
Sklíčko je čiarkované a nie štvorčekové ako na 100 - 120 a nedá sa na ňu prichytiť ten držiak, čo ju drží na nárazníku.
-> RadoS:
Jak se to přidělává?

Jak se to přidělává?
-> Zeke-ten šestý: Podle čeho soudíš,že to bylo na vývoz?My měli ve stodváce stejný.
Teda aspoň jsem o tom na 99,9% přesvědčený.Bylo to eMko r.v.86,koupená nová v Mototechně,takže zpětné zrcátko origo.

-> Lůďa: Mělo by to tak bejt. Napájení by mělo bejt 24V. Bude to do nějakejch strojů.
-> StepaNoFUN: Děkuju, takže to má univerzální použití, dle toho kam se to zabuduje.
-> Lůďa: Měly by to bejt nějaký elekrický hodiny.
EDIT: Tak počítadlo www.bucek.name/cenik/caso verele.dat.htm druhej řádek...
EDIT: Tak počítadlo www.bucek.name/cenik/caso verele.dat.htm druhej řádek...
-> zajoch 25.04.16 18:51:02: Nikdo nic??
-> Pavel P..: a má cenu to ochraňovat, nebo mám nechat tátu si to namontovat na šwifva? 

-> cPetan: dobovej doplněk... Tuzex nebo z NDR
Neví někdo co je to za koncovku? Byla u nás v garáži, kde se vystřídalo MB, pak eMko a na Favorita nejde, Jestli by někdo dokázal přibližně určit dobu
-> Pavel P..: :díky moc,tak to vážně k ničemu neužiju :-)
-> sep 25.04.16 19:21:37: Tatra 805 - motor T603.
-> Tomaso435: aspoň vědět na co to je 
Tak ta spojovací trubka je prostě jen trubka, ne? u k tomuhle jí taky nemám

Tak ta spojovací trubka je prostě jen trubka, ne? u k tomuhle jí taky nemám

-> zajoch: zbytečný předělávat.. prodat a koupit na stodvácu... jinak já mám 4x98 .. jenom nemám tu spojovací trubku
Někdo pozná? Bral sem ji v domnění že škodovka, protože s ní tam byl i motor, převodovka a další blbosti na vykopávky před 742kou :D rozteč šroubů je 4x100. další věci na požádání změřím a po identifikaci se toho klidně zbavím ;) popř ze by sla předelat na stodvácu Mko??
-> Zeke-ten šestý: Možný cokoliv, já mám třeba na Gčku Mkovej štítek už. Nevím proč
Mlčení je souhlas jo?

-> Bukaj: jj diky, ja prave shanim L&K svetla predface tak abych vedel co mam hledat...
-> Sejki: Octavia 1 LaK 1997-1999 má skla a čirou optiku, po faceliftu vše plast...
-> havlik: predface
-> Sejki: stará tvář nebo facelift?
Nevíte někdo jestli na Octavii I L&K jsou přední světla plexik nebo skleněná?
-> juze143: sametka okna do rámu dveří... nejspíš Mko.
-> Karel.: Brzdový váleček přední. Dík
...je...
-> Martin14: neni to 1203?
-> m8rinek 14.04.16 10:50:19: to vypada jak transformer 

Nevíte někdo přesné určení těchto válečků? Na spodku označeni BK3855. Zespoda dva vývody. Válelo se mi to u věcí na 1000MB ale k té to určitě není. Dík