-> Bukaj: skrabance ani oxidaci nemam, jsou potreba jen srovnat a pokud to klempir dojebe ze to je pak na brouseni tak to neni klempir... sam uz jsem takovejch list vyrovnal dost, ale nikdy to nebylo 100% protoze s plechem neumim takze tam obcas nejaky ten mensi dulek zustal... je potreba pracovat na drevene podlozce s drevenou palickou nebo hranolkem, pak listy vyrovnas a nijak je neposkrabes... ale koukam ze si to budu muset udelat zase sam...
-> Sejki: Tak pokud jsou jen pomuchlané, tak ano, ale za práci áš víc, než za nové či zachovalé a po zásahu klempíře je budeš muset brousit a leštit a už nebudou vypadat jako když byly nové. A navíc často mívají vytrhané díry na šrouby, hluboké škrábance či oxidací vyžrané mapy...
Sehnat jdou spíše náhodou, letos jsem jednu sadu na sedana koupil v krámě asi za dvě kila, občas se objeví na Aukru kolem tisícovky. Jinak se spíš vyskytujou kusově a hlavně zadní...
-> Tomaso435: -> krtik: diky hosi za reakce, ale podle Etky byl ale na Felicie jen jeden typ hadicek po celou dobu vyroby, stejne jako byl i jenom jeden trmen, bez ohledu na ABS... Takze to bude nejaka Urban Legend
-> PICK-UPEK: Ten dlouhej začátek je tuším origo pro Feldy s ABS. Zároveň je to teď jako originální náhrada za klasický krátký. Klidně to tam dej, jezdím to a žádný problém .
-> Tuner#2: aha, ale pod nazvem prahove listy mi to najde listy co jsou v prahu :) A nekdo kdo je renovuje? Potrebuju je dat do late:) Ted jsou prohybane...
Neví někdo prosím, co je to za pružiny ? Nejsou nijak označeny, jejich délka je 340-345mm, vnější průměr 113-114mm a průměr drátu je 13mm. Původní majitel je někdy před cca 30ti lety kupoval na Š125, ale to by měly mít drát průměr 13,6 a na Š100 jsou zase moc dlouhé, nebo se pletu ?
Nevím kam jinam s tím a identifikace to částečně je... Potřeboval bych ložisko, vnitřní průměr 30mm a šířku 50-55mm, venkovní průměr mi je vcelku jedno. Máte nějaký tip? V žádném katalogu jsem takovou šířku nenašel...
-> Lůďa: Do 72 měly kila ještě částečně dvouplášťový výfuk (a odhlučnění asbestovou deskou mezi plášti), tenhle výfuk je novější, už bez toho druhého pláště. Nevím přesně, jestli je pro model 73, nebo novější - nemám katalogy na stovky, abych to určil dle čísla...