skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pneumatiky
-> Tomáššš: rozmer pneu je pokiaľ viem len vo veľkom TP a ten beží obvykle doma v skrini :)
-> MOLSO: mne to skratka neda ...
-> minno: a cesty ?
-> minno: a cesty ?

-> Tomáššš: ja som sa už na zápis svojich pneu vyprdol....zisťoval som si ako to beží na miestnych úradoch a je to príliš komplikované....kvôli jednej STK raz za dva roky mi to môže byť jedno.....
-> Tomáššš: ze ta to aj bavi

Dnes som dostal takyto meil
vsetko existuje ale ?
pre model Škoda 100 výrobný závod Škoda Auto umožňuje z technického hľadiska alternatívne použiť diskové kolesá 4,5Jx13 so zálisom ET 27,5 mm použitím pneumatík 16 SR – 13 alebo 165/80 R13. Túto tzv. prestavbu je však nutné doložiť schvaľovacím protokolom z poverenej skúšobne, ktorá vykoná posúdenie rýchlomeru z hľadiska tolerancie meracieho mechanizmu rýchlomeru podľa EHK 39. Takúto skúšku vykonáva napr. SLOVDEKRA s.r.o. V prípade, že budete mať vykonanú skúšku Vášho vozidla s rozmerom disku a pneumatík uvedených vyššie, je potrebné, aby ste nám kladné stanovisko z tejto skúšky zaslali na našu adresu homologizacia.info@skoda- auto.sk. Na základe tohto potvrdenia Vám môžeme vydať súhlasné stanovisko výrobcu pre zápis do TP.
S pozdravom
Juraj Krátky | Koordinátor starostlivosti o produkt a zákazníkov
ŠKODA AUTO Slovensko s.r.o. | Sabinovská 6 | 821 02 Bratislava | Slovakia
servis.info@skoda-auto.sk | www.skoda-auto.sk
Škoda - Simply Clever
pekna veta na zaver MOZME VYDAT SUHLASNE STANOVISKO ...
vidim to dost bledo

pre model Škoda 100 výrobný závod Škoda Auto umožňuje z technického hľadiska alternatívne použiť diskové kolesá 4,5Jx13 so zálisom ET 27,5 mm použitím pneumatík 16 SR – 13 alebo 165/80 R13. Túto tzv. prestavbu je však nutné doložiť schvaľovacím protokolom z poverenej skúšobne, ktorá vykoná posúdenie rýchlomeru z hľadiska tolerancie meracieho mechanizmu rýchlomeru podľa EHK 39. Takúto skúšku vykonáva napr. SLOVDEKRA s.r.o. V prípade, že budete mať vykonanú skúšku Vášho vozidla s rozmerom disku a pneumatík uvedených vyššie, je potrebné, aby ste nám kladné stanovisko z tejto skúšky zaslali na našu adresu homologizacia.info@skoda- auto.sk. Na základe tohto potvrdenia Vám môžeme vydať súhlasné stanovisko výrobcu pre zápis do TP.
S pozdravom
Juraj Krátky | Koordinátor starostlivosti o produkt a zákazníkov
ŠKODA AUTO Slovensko s.r.o. | Sabinovská 6 | 821 02 Bratislava | Slovakia
servis.info@skoda-auto.sk | www.skoda-auto.sk
Škoda - Simply Clever
pekna veta na zaver MOZME VYDAT SUHLASNE STANOVISKO ...
vidim to dost bledo

-> haso 23.01.11 00:58:32: 

-> darklord: zatial sa im auto nepacilo, nechceli ho vidiet z blizka 

-> haso: no tak to samozrejme budu, inej cesty niet. Alebo si mozes spocitat statisticky kolko krat ta chytia policajti, ci sa ti to aj neoplati ;)
-> darklord: tak ak ma to ma vyjst do rozumnej sumy penazi, nie ze ma budu tie kolesa stat viac nez nove auto 

-> haso: jak bez sance? Skocis do skusobne, nechas otestovat, ak to splni EHK39 tak s tym nikto nebude mat problem.
-> Tomáššš: aj ja som chcel riesit zapis 175/60 a vykaslal som sa na to...nikto si ten zapis na svoje tricko zobrat nechce, patral som po tom, aj kamarata mam na policii a povedal ze ak mu donesem nejake vyjadrenie mi to tam zapise, ale ze bez toho e-e a to je bez sance nejaky papier na to zohnat
-> afro100: co to kecas ? ako tacho kecat viac ako je dovolene? Pokial som spravne pochopil smernicu EHK 39 tak je tam uvazdana percentualne len MINIMALNA rychlost ktoru musi tacho ukazovat oproti realnej rychlosti. Cize ak by to pri 50kmh ukazovalo aj dve kila tak je to v medziach zakona.
-> MOLSO:
presneeeeee

afro100 22.01.11 16:54:26 napsal:
→ Tomáššš: kopretiny na kilo zapisat

pan je velky šprýmař … myslis BAZZINGA ?

→ Tomáššš: kopretiny na kilo zapisat

-> Tomáššš: za opytanie nic nedas iba kredit
-> Urbi: Sorry k těm markgum
-> castrol: lenze ja mam kilo a nie feldu :D podla mna na feldu skor daco zapises ako na 40 rocne auto
-> Tomáššš: skus si sem zavolat ja som si u nich nechaval zapisovat disky a pneu na feldu a nebol problem www.divel.sk/bicar?SW8_0&
amp;...
su to kurvy

-> Tomáššš: Ted už nezapíšeš nic bez zkušebny,jsem rad že předchozí majitel mé 1000MB si to nechal v roce 91 zapsat 

-> Tomáššš: tak na legalnu cestu tak vymenit prevodovku za taku kt. ma dlhy(dlhsi) s.p. a tacho bude kecat menej, potom pripadne prehodit s5
-> Tomáššš: Tak 8 000 zkušebna a můžeš je tam dát
-> afro100: najprv by som chcel ist legalnou cestou ak je to mozne
-> petr s: 4) pro vozy typove iady Skoda 1000 MB, 11 00 MB, 100, 1 10, I I OR Ize z technickeho hlediska
alternativng pouiit diskova kola 4,5Jx13 se zalisem ET27,5 mm, C.d. 441.0.2255-145.6
(obj.Eislo dle katalogu nahradnich dilfi ~ k o d a1 1 3-991 657). Toto diskove kolo umoiiiuje
pouiiti pneumatik rozmgru 165 SR-13 a 165180 R13.
Piestavbu je nutne doloiit kladnym protokolem povgiene zkuSebny vgcng piisluSne
k posouzeni rychlomgru vozidla z hlediska tolerance mgiiciho mechanismu rychlomgru dle
EHK 39.
skoda-katalog.eu/rapidka/ .../vyjadrenie_20070920.pd f strana 4.
alternativng pouiit diskova kola 4,5Jx13 se zalisem ET27,5 mm, C.d. 441.0.2255-145.6
(obj.Eislo dle katalogu nahradnich dilfi ~ k o d a1 1 3-991 657). Toto diskove kolo umoiiiuje
pouiiti pneumatik rozmgru 165 SR-13 a 165180 R13.
Piestavbu je nutne doloiit kladnym protokolem povgiene zkuSebny vgcng piisluSne
k posouzeni rychlomgru vozidla z hlediska tolerance mgiiciho mechanismu rychlomgru dle
EHK 39.
skoda-katalog.eu/rapidka/ .../vyjadrenie_20070920.pd f strana 4.
-> Tomáššš: dám ti dobrú radu, vyprdni sa na zapisovanie a jazdi ... jazdím tak 3. rok na 13´ plechoch, vzadu 165/80 a vpredu 165/70 a nikto nič neriešil zatiaľ...
-> Tomáššš: Na 100 nic takového nepíší
-> petr s: tak naco to tam pisu ? Ked hovino z toho ?
-> Tomáššš: Ne
-> petr s: ani plechace ? ked to je alternativum ?
kurvy su to !

kurvy su to !

-> Tomáššš: 13 ti nenapíší
-> afro100: ale ved tachac aj tak keca tak ci tak ...
tak gumy vysieho profilu ... laternativne su 165/SR R13 a 165/80 R13
edit: a co by nie ? su to 4,5 R13 tak co :D:D:D
tak gumy vysieho profilu ... laternativne su 165/SR R13 a 165/80 R13
edit: a co by nie ? su to 4,5 R13 tak co :D:D:D
-> Tomáššš: kopretiny na kilo zapisat
pan je velky šprýmař ...
formou individuálnej prestavby, absolvuješ pár ciest na skúšobňu, DI a ták a nakoniec ti ich aj tak nezapíšu, pretože bude kecať tacho viac ako je dovolené ...

formou individuálnej prestavby, absolvuješ pár ciest na skúšobňu, DI a ták a nakoniec ti ich aj tak nezapíšu, pretože bude kecať tacho viac ako je dovolené ...
-> Toušík: Ke které pneumatice ten komentář byl ?
z tohto mi vypliva ze je to na chuja
iny kraj iny mrav ci ako ?
uvidime ako pochodime na DI ked budem chciet zapisat kopretiny na stovku s dakym normalnym rozmerom : 165/70 R13 alebo 175/70 R13 ?
len odkial vziat ten papier aby mi to zapisali do TP ...

uvidime ako pochodime na DI ked budem chciet zapisat kopretiny na stovku s dakym normalnym rozmerom : 165/70 R13 alebo 175/70 R13 ?

len odkial vziat ten papier aby mi to zapisali do TP ...

-> Toušík: Mokro neřeším, stejně nikdy na mokru nejezdím z ostra a většinou jen dojedu domů, když začne pršet. Řeším ze všech vypsaných co nejlepší poměr cena výkon, nebo jen ten výkon za sucha vs životnost.
-> Urbi: Tak to mě docela zajímaj reakce. Jen osobně co vím z okolí, tak sice ta pneu je hezká, ale pokud si koupíš jakoukoliv pneu tak to bude "stejný" Prototže tahle má měkké boky a ten vzorek na mokru bude klouzat.
Co říkáte na tyhle gumy ve verzi Medium ? Použítí jen za sucha samozřejmě. E stačí k použitelnosti do provozu, nebyl by s policií problém ?
speedpro.cz/akce-markgum- nrally-zavodni-asfaltova-p neumatika-p-2299.html
Popřípadě
ssl.delti.com/cgi-bin/rsh op.pl?details=Or...
nebo
www.awdoc.cz/drupal/.../2 20
A také mě napadá Brigestone Potenza, které sem nenašel v prodeji nebo
www.nejlepsiceny.cz/pneum atiky/toyo-proxes-t1-r-195 -50-r15-82v.html
R888 vím že dobrá je, jak je to životností někdo ví ?
speedpro.cz/akce-markgum- nrally-zavodni-asfaltova-p neumatika-p-2299.html
Popřípadě
ssl.delti.com/cgi-bin/rsh op.pl?details=Or...
nebo
www.awdoc.cz/drupal/.../2 20
A také mě napadá Brigestone Potenza, které sem nenašel v prodeji nebo
www.nejlepsiceny.cz/pneum atiky/toyo-proxes-t1-r-195 -50-r15-82v.html
R888 vím že dobrá je, jak je to životností někdo ví ?
-> minno:
Tady se člověk nezavděčí.

-> palinator: ani Slovensko nie je len BA, máme tu aj iné mestá

-> minno:
Tak sorry no, do BA jsem zkoušet technickou nejezdil.
Tak sorry no, do BA jsem zkoušet technickou nejezdil.

-> palinator 20.01.11 21:37:40: ale nie všetci bývame v Kolíně, Čáslavi ani Pardubicích

-> U-Geen:
Zmrdi byrokratický.

-> palinator: nedaj, taky jsem takle jednou odjel, 185/60 R14 vs 175/65 R14 mam tucha
To nemějte strach, do kanálu lezou. V Kolíně, Čáslavi ani Pardubicích nikdy problém nebyl. A to byly na Vectře kola 195/50 R15 místo 185/65 R14.
Mimochodem: To nedají technickou kvůli jinému rozměru?
Mimochodem: To nedají technickou kvůli jinému rozměru?
-> palinator: ti technici nejsou blbý, oko vidí, oko není .... , a pokaždé se nemusí sklánět ke každé gumě, když vlezou do kanálu a se wsvětlem prohlížejí spodek, tak rozměr gumy je i z vnitřní strany a krásně vidí, jestli třeba nejsou sežrané zevnitř, jestli ovšem na tvé STK vůbec lezou do kanálu, což by měli... 

-> palinator: že se Tobě na STK nekoukali na pneu, neznamená, že na to kašlou. Mně se stalo s Rapidem 2x, že měli připomínky na široké pneu (než jsem je odkázal na příslušnou stránku TP). I na spotřebáku je konrtolovali
-> palinator: Neviděj? Ty viděj věcí, to by ses divil 

-> minno:
A proč to vlastně chceš mít v TP zapsaný? Nevím jak u vás, ale u nás i u TK na rozměr gum kašlou a policajti velkej TP neviděj. A i kdyby to po mě chtěli, tak to postavim na TK na plechy a nemusím nikde běhat po úřadech a shánět doklady.
A proč to vlastně chceš mít v TP zapsaný? Nevím jak u vás, ale u nás i u TK na rozměr gum kašlou a policajti velkej TP neviděj. A i kdyby to po mě chtěli, tak to postavim na TK na plechy a nemusím nikde běhat po úřadech a shánět doklady.
-> Nwkt: To už je zase na tobě jak přesvědčíš úředníka
-> Nwkt: neni, ja mam u cerveneho MTX zapsane veci a u zeleneho mi je na zaklade toho nezapisou :(