-> darklord:
Já to mám opačně - když někam jedu s dcerou, tak stavíme furt kvůli mně - mám hyperaktivní močák...

Ale to je zastávka v řádu desítek vteřin.
Zato dcery se zeptám, jestli se jí nechce čůrat, ona řekne, že trochu jo, ale že to ještě vydrží a když si za další tři hodiny na to znovu vzpomenu, tak řekne, že si teda odskočí, až budu zase stavět
Jinak já to mám tak, že auto je pro mne jakýsi "prostředek ke svobodě" - když si usmyslím, tak sednu a jedu, kam chci
A dokázal bych si představit i že bych měl elektromobil - ale takovej, kterej se nedobíjí přes kabel, ale kterej má na střeše a kapotě solární panely a dobíjí se furt, když svítí slunko. Na zimu bych ho strčil do garáže, odpojil baterku a vytáhl Volvo
Jen nevím, jestli se takového elektromobilu dožiju - sice jsem v minulosti zaznamenal nějaké první solární vlaštovky, ale stále nic sériového, takže asi zatím jsou výrazné limity v konstrukcích solárních panelů...?
Jinak další věc, co s elektromobilem nemůžeš - vzít si na delší plánovanou trasu "palivo navíc" (jako benzín do kanystrů). Vlastně jo, můžeš si s sebou vzít ty kanystry s benzínem a k tomu elektrocentrálu...