skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fiat a talianske autá
Pěkná
Samostatné video s Marovou 156 3.0 V6 tu ještě nemáme a napadlo nás, že by stálo za to Vám toto auto ukázat. Trailer jste už viděli ( https://www.youtube.com/w atch?v=umkFs... ). Podívejte se, jak vypadá přestavba exteriéru a interiéru na verzi GTA, swap a úpravy motoru 3.0 V6, jak vypadá například nástavec předního nárazníku Cadamuro, nástavce pod prahy Maxton design (147 GTA), 19'' kola FOX Racing, šestipístkové brzdy Wilwood, jak zní kompletní nerezový výfuk s prvky od A.M.A a ExtremeTuning.bg, kaplička budíků z Alfy 147, OMP díly a budíky Depo Racing Japan, karbonový kit sání ACT, klapka z Ferrari F360 a spousty a spousty dalších více, či méně obvyklých a individuálních úprav :)
Samostatné video s Marovou 156 3.0 V6 tu ještě nemáme a napadlo nás, že by stálo za to Vám toto auto ukázat. Trailer jste už viděli ( https://www.youtube.com/w atch?v=umkFs... ). Podívejte se, jak vypadá přestavba exteriéru a interiéru na verzi GTA, swap a úpravy motoru 3.0 V6, jak vypadá například nástavec předního nárazníku Cadamuro, nástavce pod prahy Maxton design (147 GTA), 19'' kola FOX Racing, šestipístkové brzdy Wilwood, jak zní kompletní nerezový výfuk s prvky od A.M.A a ExtremeTuning.bg, kaplička budíků z Alfy 147, OMP díly a budíky Depo Racing Japan, karbonový kit sání ACT, klapka z Ferrari F360 a spousty a spousty dalších více, či méně obvyklých a individuálních úprav :)
-> minno 21.04.20 08:51:57: Tatíkovi upadlo něco podobného na 207, bylo to z nerezu a drželo to zadní tlumič jako objímka. Tlumič přitom netknutý.
Ale tobě už to neupadne.

-> minno 20.04.20 09:12:05: 1,5 mm nerez by mal stačiť.
-> Skili: parádička
Dneska dostalo Cinquecento trochu abarth kůry. Oproti těm židlím co tam byly původně je to skok dopředu jako prase.
-> minno:

-> minno:

-> minno: a troje nohavice si roztrhol na kolajničkách ?
-> minno:

-> palinator: áno, ako model 07, očakával som, že to už bude mať 6 st. prevodovku, samozrejme ju nemá....
-> minno:
Kúpils v Komárne?
Kúpils v Komárne?
-> suri: ale aj iné nepríjemnosti som mal s týmto vozom, štartér nešiel, tachometer sa pokazil, olej vytiekol...
-> minno: nekúpiť si taliansku 120tku tak sa nudíš :D
Furt dačo...
Držiak katalyzátora Punto...
Už viem, prečo brachovi na jeho starom Punte ten držiak chýbal a pred 5 rokmi pri výmene tesnenia pod hlavou som mu vyrobil nový...
Takže teraz repete.
Držiak katalyzátora Punto...
Už viem, prečo brachovi na jeho starom Punte ten držiak chýbal a pred 5 rokmi pri výmene tesnenia pod hlavou som mu vyrobil nový...
Takže teraz repete.

-> minno: u nás sa to strihá len na také malé kocky , je to normálna tenučká obojstranná páska
-> suri: ss
Vyzerá to ako vložka do topánky :) Nemáš foto ako to vyzerá nalepené?
Vyzerá to ako vložka do topánky :) Nemáš foto ako to vyzerá nalepené?
-> minno: je to obojstranná páska , prečo by to nešlo ? na koncerne na platničkách to býva lepiace originál a nalepí sa to o držiak a piestik ... daj mi adresu a pošlem ti v obálke
-> suri: ja by som tým chcel prilepiť ale platničky o piestiky :)) Pôjde to?
-> minno: ono je to originál na AUDI , toto si nastriháš a prilepíš platničky o držiak ,samozrejme očistiť , vyzerá to takto ...
daj do SZ adresu
daj do SZ adresu
-> suri 14.04.20 12:07:20: No ak by sa ti dalo, bol by som ti vďačný za poriešenie. Koľko je toho v sade?
-> Jirik_Tuňák1983: medzi plochy platnička plech strmeň
-> suri 15.04.20 12:12:13: Asi, nevím kam se to dává. Na Volvu jsem to nedával a nepíská to. Tam ty ATEčka zase vibrují (kotouče).
Jinak je to všechno jak nové čisté a chodí volně vč pístků. Jsou tam pojezdy s vyměnitelnými plíšky, takže i to chodí v pohodě. Začne to až po malém zahřátí. Kotouče i desky jsou Brembo.

Jinak je to všechno jak nové čisté a chodí volně vč pístků. Jsou tam pojezdy s vyměnitelnými plíšky, takže i to chodí v pohodě. Začne to až po malém zahřátí. Kotouče i desky jsou Brembo.
-> Jirik_Tuňák1983: antiskvizi je pasta medzi plochy platničky a strmeň ? čokoľvek husté , napríklad Berner Keramický sprej na brzdy , prípadne ich pasty ... a riadne vyčistiť a obrúsiť trošku hrany ... ale pri niektorých platničkách to nevyriešiš nikdy ... samozrejme rozhýbané vodítka aj piestiky
Já zase řeším, že brzdy sice brzdí perfektně, ale po mírném zahřátí pískají. Resp. jen od levého kola.
Kotouče a desky mají najeto odhadem 2500 km. Vše čisté. Jakmile přibrzdím více a zvyším tlak na pedál, pískat to přestane. Dělá to jen v nižších rychlostech. Nějaký tip na tu antisqueeze pastu?
Kotouče a desky mají najeto odhadem 2500 km. Vše čisté. Jakmile přibrzdím více a zvyším tlak na pedál, pískat to přestane. Dělá to jen v nižších rychlostech. Nějaký tip na tu antisqueeze pastu?
-> minno: normálne v škodovke ... ak chceš poriešim
-> suri 10.02.20 17:04:38: -> minno: 4G0615359 A je tichoKde sa dá toto objednať? Tým sa lepia platničky na piestiky (v prípade viacpiestov), alebo o držiak?
Rozmýšľam, že by som si tým prilepil platničky v škodovke (4p), lebo tam to tiež slušne rachotí po otvorení okna.
Rozmýšľam, že by som si tým prilepil platničky v škodovke (4p), lebo tam to tiež slušne rachotí po otvorení okna.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
Jo, kola k tomu pasujou pěkně.
Jo, kola k tomu pasujou pěkně.

-> Jirik_Tuňák1983: origo 16" z edice Emblema, 205/60
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 07.04.20 22:24:46: Pěkné, co je to za rozměr? 17"? Pokud ano, tipuji gumy kolem 215/50/17.
Umyto, přezuto, z kol mám velkou radost, ale sehnat je dalo zabrat
Kurva drát... nemůžu se zbavit dojmu, že je to jejich labutí píseň. Ale že se to kurva dobře poslouchá: www.facebook.com/IMOFA.cz
/.../10158011235894004
-> dragon_cb_cz 07.03.20 19:08:32: Nebo jak říkal bývalý kolega - potencionál. 

-> Jirik_Tuňák1983 07.03.20 18:04:53: Tak jelikož to už v sérii může mít 125kW... tak potenciál tam asi bude.
-> dragon_cb_cz 07.03.20 17:55:02: Má to ten 1.4 T-Jet, prý jde dost upravovat. 

-> Skili 07.03.20 16:40:05: Proč z toho mám pocit, že jestli na tom autě něco nestíhá, tak je to ručička tachometru? 

-> Jirik_Tuňák1983 05.03.20 11:27:13: Tak to s tím designem nejlépe vystihnul odkazem U-Geen, já myslím že není co dodat. 

-> dragon_cb_cz 05.03.20 11:31:15: Je, ale toho jsem zrovna nemyslel. Ostatně ani Suriho a Saskyna.
Zrovna Milana mám rád, protože je to chytrej kluk a je takovej klidnej.
A to myslím vážně, ne jako vtip.

-> Jirik_Tuňák1983 05.03.20 10:27:59: Budiž, ale zrovna Milan je v tomhle myslím docela rozumný (byť si rád rejpne).
-> Milan 136 05.03.20 10:51:54: Řekl jsem konkrétně o tobě, že jsi debil a nebo hejtr? Hlídej si laskavě co píšeš, než začneš někoho nazývat debilem. Co si o sobě vůbec myslíš?
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.03.20 11:03:53: Ano, neopomněl jsi poznamenat, že bych si měl o designu něco nastudovat, ale že se stačí podívat na auta, která si pořizuji. A o F40 jsi tady kvákal jak dlouho. Na konstruování příběhů a vytahování roky zpět jsi tady především ty. Ale si pamatuješ jen to co chceš. Očividně si už nevybavuješ, co jsi tady dokázal kolikrát roznítit za bitky. Tím s tebou končím na toto téma diskuzi.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.03.20 11:03:53: Ano, neopomněl jsi poznamenat, že bych si měl o designu něco nastudovat, ale že se stačí podívat na auta, která si pořizuji. A o F40 jsi tady kvákal jak dlouho. Na konstruování příběhů a vytahování roky zpět jsi tady především ty. Ale si pamatuješ jen to co chceš. Očividně si už nevybavuješ, co jsi tady dokázal kolikrát roznítit za bitky. Tím s tebou končím na toto téma diskuzi.
-> Jirik_Tuňák1983 05.03.20 10:27:59: Jo přesně tak to s F40 bylo.
Se člověk diví co z toho ukřivděná slečinka umí vykonstruovat za příběh na čtyři řádky

Se člověk diví co z toho ukřivděná slečinka umí vykonstruovat za příběh na čtyři řádky

-> Jirik_Tuňák1983 05.03.20 10:27:59: Tak mi odpověz na položenou otázku. Pokud mě házíš do jednoho pytle s těma hejtařema, tak ano, jsi.
-> Milan 136 04.03.20 22:33:33: Díky za toho debila, moc si toho vážím.
-> dragon_cb_cz 05.03.20 09:16:52: Ne, už mi lezou krkem ty kecy a narážky, kdy všechno od F je automaticky špatně a jistá skupina lidí není ochotna uznat jediné pozitivum těch aut.
A mimochodem, začal to rozmatlávat, zase ten šmudla, který musí 4 stránky někomu nutit (to je jeho už historická specializace), jak se mi musí líbit designovej skvost F40, který je mimochodem taky italský. Když se ozve Tomaso, tak mu opleská o nos jeho Favorita. Pak otočí, začne se tvářit jak je strašně nad věcí, ideálně ještě poučovat a vychovávat. Na to taky musí být žaludek, kdo tohle snese. Tak jako nevím. Ale je mi to fuk, páč nemá cenu se tady zbytečně dohadovat, to je zase škoda.

-> dragon_cb_cz 05.03.20 09:16:52: Ne, už mi lezou krkem ty kecy a narážky, kdy všechno od F je automaticky špatně a jistá skupina lidí není ochotna uznat jediné pozitivum těch aut.
A mimochodem, začal to rozmatlávat, zase ten šmudla, který musí 4 stránky někomu nutit (to je jeho už historická specializace), jak se mi musí líbit designovej skvost F40, který je mimochodem taky italský. Když se ozve Tomaso, tak mu opleská o nos jeho Favorita. Pak otočí, začne se tvářit jak je strašně nad věcí, ideálně ještě poučovat a vychovávat. Na to taky musí být žaludek, kdo tohle snese. Tak jako nevím. Ale je mi to fuk, páč nemá cenu se tady zbytečně dohadovat, to je zase škoda.

-> Jirik_Tuňák1983 04.03.20 22:14:59: když jsem to okukoval u souseda, tak mi ty budíky z Ducata fakt pobavily 

-> Milan 136 04.03.20 21:50:06: Amen.
-> Jirik_Tuňák1983 04.03.20 22:14:59: Neber to tak dramaticky. Myslím, že zrovna Milan v má v tomhle solidní nadhled (a zkušenosti). A nerad to říkám, ale třeba Saab skupiny na Fcb jsou povýšeneckejch keců na koncern plný dost vrchovatě. Tohle je ze všech stran na všechny a snažit se to měřit jestli z téhle strany víc neb míň, to jsi prohrál rovnou, protože se akorát budeš brodit ve sračkách.
Stejně jako tebe mě baví někoho občas popíchnout, ale mělo by to být s humorem a nadsázkou. Jedovatě tady na sebe prskat nedává smysl...
-> Jirik_Tuňák1983 04.03.20 22:14:59: Neber to tak dramaticky. Myslím, že zrovna Milan v má v tomhle solidní nadhled (a zkušenosti). A nerad to říkám, ale třeba Saab skupiny na Fcb jsou povýšeneckejch keců na koncern plný dost vrchovatě. Tohle je ze všech stran na všechny a snažit se to měřit jestli z téhle strany víc neb míň, to jsi prohrál rovnou, protože se akorát budeš brodit ve sračkách.
Stejně jako tebe mě baví někoho občas popíchnout, ale mělo by to být s humorem a nadsázkou. Jedovatě tady na sebe prskat nedává smysl...