-> radekp 20.08.20 09:54:06: Zítra se přijde podívat první zájemce.
Máme to spolu upečené už dva týdny. Ale není čas.
Jinak níže foto po očistě.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fiat a talianske autá
-> Jirik_Tuňák1983: už má nového majitele? pokud ne, tak prosím o SZ.
Jinak má někdo reference na FIAT Tipo?
Jinak má někdo reference na FIAT Tipo?
Příští týden umytí exteriéru, přezutí kol a když to půjde časově dobře, tak změna majitele.
Očista interiéru. Samozřejmě i pod dvojitou podlahou.
-> Jirik_Tuňák1983 15.08.20 16:38:25: Zrovna dneska jsem jednu viděl v ČB. Je to hezké auto.
Zítra vysátí interiéru, mytí oken, nějaké drobnosti a příští týden po cca 2,5 letech z důvodu změny práce a nevyužití papa lála.
Být to benzín, tak tady zůstal místo menšího Karkule auta.

I nějaká ta oprava, v tomto případě prasklý zobáček otvírání vnější kliky.
Příprava na prodej. Oživení světel pastou a voskování.
-> dragon_cb_cz: Dej pak prosím vědět, zda má zájem a zda mu přijde cena odpovídající.
Poslal jsem ti asi tři foto do emilu.
Více zatím nemám. Kdyžtak až po předprodejním servisu a umytí.
Poslal jsem ti asi tři foto do emilu.
Více zatím nemám. Kdyžtak až po předprodejním servisu a umytí.
-> vhml 22.07.20 11:17:23: to už má 20tky? Pamatuji si, že bývalý šéf ujížděl na Espace a mělo to 16tky max. 17tky, ale pravda je to 10 let. Tenhle trend nechápu, už i 911tka má vzadu 21" úplně zbytečně 

-> Jirik_Tuňák1983 22.07.20 11:07:59: nejaky zánovní espace si ted koupil znamej a docela se drbal na hlavě kdyz daval 3500 za jednu Barumku v rozmeru 195/50R20 coz je oproti tisícovce za 195/65R15 na Sharana rozdil
-> Jirik_Tuňák1983 22.07.20 10:01:41: Mail v kartě je funkční.
-> Syny 22.07.20 10:19:51: 4 roky, 2 roky a asi 3 týdny
Takže právě spíš menší. Doteď jezdil Accordem a Saabem (9-5 sedan), tam je uvnitř místa dost a kufr taky nějak funguje. A na "cestování" má GMC Vandura (asi jsem tu kdysi dával fotku). Ale potřebuje teď něco kam rozumně dá 3 sedačky pro děti když pojedou nějakou trasu na kterej je ta Vandura a její cestovatelský vybavení úplně neospravedlní tu 5.7 V8 a její dvacetilitrovou spotřebu 
-> Syny 22.07.20 10:19:51: 4 roky, 2 roky a asi 3 týdny

-> Syny 22.07.20 10:19:51: Mi se líbí aut. Od toho Chrysleru Pacifica po Renault Espace, ale je to hromada dukátů i za ojetinu.
Koukni, to je parník. Všechny mají stow and go, sedačky se skládají do podlahy.
www.sauto.cz/osobni/.../1 7364579
Docela chválí i Peugeot Traveller a takovéto osobní dodávky.
Koukni, to je parník. Všechny mají stow and go, sedačky se skládají do podlahy.
www.sauto.cz/osobni/.../1 7364579
Docela chválí i Peugeot Traveller a takovéto osobní dodávky.
-> dragon_cb_cz: To uz ma kolega asi vetsi deti, ne? Ze nepotrebuje kocarek nebo nedej boze dva ruzny... Ja pokazdy kdyz nekam jedeme, tak jsem akorat nasranej
Furt rozebirat a skladat kocarek, furt to v kufru prerovnavat, nakup nebo ostatni veci pak cpat vsude kde je misto a batoh s fotakem uz poutam na predni sedacku... A to mame jen jedno dite. Jestli bude nekdy v budoucnu druhy, tak toho Golfa okamzite prodam a poridim nejaky MPV nebo nejlepe Transportera (tam me odrazuje jen cena, jinak uz bych ho mel), pac to se neda
Kolega ma Ducato a vzdy me akorat nasere, kdyz z toho vytahne rodinu, celej kocarek, dve kola, vozejcek a jeste 3 tasky 

-> dragon_cb_cz 22.07.20 09:48:36: Ahoj, mám asi jen dvě. Ale budu na to myslet. Teď jde ještě příští týden na olej + potřebuji vyměnit pravou vnější kliku, prasklo tam táhlo. Udělal bych takovej malej předprodejní servis.
Máš nějakej wacap nebo tak?
Máš nějakej wacap nebo tak?
-> Jirik_Tuňák1983 22.07.20 08:41:20: Pošli mi na mail nějaký fotky. Kamarád shání nějakej rodinnej dostavník. Náhodou jestli se dozadu vejdou 3 sedačky netušíš?
Cca příští měsíc prodávám Cromaňonce. Jen pro info. 

-> MISCHO 16.06.20 21:04:54: Chápu, taky nesnáším koncern. 

-> Jarda: od nosniku je to k rozvodom rovne 3 cm
-> Jirik_Tuňák1983: je to Brera . GM motor v talianskom aute , čo viac dodať

-> MISCHO 16.06.20 13:53:20: To v ní nebyl úplně nejslavnější motor. Myslel jsem, že je to nějaká leženda. 
Např. 3.2 V6, 1750 TBi, 2.4 JTDm, Busso se do toho už nedávalo...
Jinak to je ten vůz, který i 15 let od představení vypadá líp než mnohá dnešní auta?

Např. 3.2 V6, 1750 TBi, 2.4 JTDm, Busso se do toho už nedávalo...
Jinak to je ten vůz, který i 15 let od představení vypadá líp než mnohá dnešní auta?

-> MISCHO 16.06.20 13:53:20: u nivy na to staci vyndat chladic (a sundavam kapotu) a tady rovnou cely motor
Tak to zkusim, nemá někdo středobou krytku na Corsu? Klidně černou. 

-> minno:
pohodkaa..a nemozes ma tu podpisovat ze pomaham talianom

-> Jirik_Tuňák1983: 

-> minno 13.05.20 15:02:51: Bude hlazení pipíšků? 

-> suri: áno, je to iný odtieň striebornej ako mám ja, ale to je OK, lebo potrebujem na niečom trénovať.
-> minno: treba aj malovať ?
Expres služby.
- 11.5.2020 si človek pomyslí, že by bral nový (druhý dobrý) blatník
- asi do hodiny už je vymontovaný z vraku
- 13.5.2020 už ho mám doma, z opačného konca Slovenska
Ďakujem -> TT_daniel: za nie prvú takúto skvelú službičku.
- 11.5.2020 si človek pomyslí, že by bral nový (druhý dobrý) blatník
- asi do hodiny už je vymontovaný z vraku
- 13.5.2020 už ho mám doma, z opačného konca Slovenska
Ďakujem -> TT_daniel: za nie prvú takúto skvelú službičku.
-> minno: Když mi otevřel jako konzervu přední blatník ten kamioňák, dával se taky originál jetý. Pouze se přelakoval že stříbrné na modrou metalízu.
-> minno: Vždy plecharinu radšej originál , však nám v koncerne ani originál nový diel poriadne nepasuje , kľudne dávam jazdenky , ak sú aj klepané
-> suri: veď to chcem vedieť, či tento aftermarket stojí vždy za pikaču a či zháňať radšej použitý originál.
-> minno: jazdený origo nenájdeš ? blic , prasco , klokerhorm a pod. pičoviny sú furt o nervy , ale možno trafíš kus
-> Jirik_Tuňák1983: Už asi pred rokom nejaký dobrák ten blatník pomačkal, čo šlo som porovnal, ale nie je to ono.
-> minno 11.05.20 11:08:04: Na co? Ty jsi štochal? A tie prasce neznám. 

Karosárina (blatník), výrobca Prasco je OK?
-> Jirik_Tuňák1983:
Mě je to jedno já neryl do Fiata já si vzpomněl na Černý Barony.
Mě je to jedno já neryl do Fiata já si vzpomněl na Černý Barony.
-> palinator 22.04.20 14:29:04: Tam ti opelíchají jenom ramena, pokud jsou plechová. Podvozek bejvá jak novej i u starejch heblů. Až to někdy nechápu. Jestli fífovi a frantíkům něco jde, je to odolnost podvozku a kastle vůči korozi.
-> minno:
A koroziu?
A koroziu?

-> Jirik_Tuňák1983: tak Fiatka no
ale párkrát som už tie nápravy pretieral :) Nemám rád hrdzu ani na podvozku.

-> minno 22.04.20 13:18:49: Koukám, zespodu pěkné, suché, nerezavé.