-> Jirik_Tuňák1983: proč neodpovíš na otázku??Mám snad v něčem pravdu a stydíš se za to,že jsem Tě zase prokouknul???
Kdo to tady sleduje,tak zajisté ví,že nejsem ten co musí za každou cenu psát x kravin...Když nemusim tak nereaguji,kolikrát když chce někdo poradit,přiznám že ani nepíšu ikdyž to vím.Buď nemám energii sesmolit odbornou odpověď a nebo to vím jen na 90% a nechci riskovat,že pošlu do Světa nějakou blbost o kterou se budou opírat uživaté netu... net je plnej kravin a proč psát další a další že??
Když čtu Tvoje komenty,nestačím se divit o různých úchylkách a názorech...dobrá,každý jsme nějaký...ale když to člověk čte po miliontý,musim na to reagovat.
A kdyby náhodou jsi na mě chtěl reagovat "tak to nečti" přiznávám,že odsud čerpám info,protože sem chodí dost lidí co umí a znají...rád se člověk zdokonaluje,ale blbý je že prostě člověk ty žvásty musí pročíst a pak až filtruje to,co má hlavu a patu
Sorry všem,že jsem se neudržel a vyplodil zase pár řádků,co se netýkaj vlákna.Respektive,mohl bych přidat zkušenosti s fordem,ale bylo by to na x řádků