skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá jména, co jste slyšeli...
prohledat
792 příspěvků (zobrazeno 601 až 650) od 14.03.2010 do 20.06.2025, založil/a Borin - Král tuzerů
-> Karlos (WIO46): To děláš někde v restauraci ne 

Nevim jestli je to zajímavé ale znám Kostelníka, Hovězáka, Hrušku, Vokurku, Cibulkovou (dost lidí od jídla no
)

kamarád je Libor Hoblík, nebo Lukáš Holubek, Honza Anděl, Honza Koš, na střední mě učila paní Řezáčová nebo pan Král, rodina z mamčiny strany je to samý Jedlička, no je toho moc, na íc si asi nevzpomenu
Teď jsem v databázi našel :
Šereda a Grill
Jinak znám :
Buk, Pátek, Fetík, Drahokoupil, Leinweber (zvaný lejno), Nasadil, v jedné třídě Scháněl a Schovanec, Wimmr (dej mi lízátko)
.
Šereda a Grill
Jinak znám :
Buk, Pátek, Fetík, Drahokoupil, Leinweber (zvaný lejno), Nasadil, v jedné třídě Scháněl a Schovanec, Wimmr (dej mi lízátko)

-> Gryzly:

Ředitelka jednoho DDM se jmenuje Jana Valová a jelikož je silnější postavy, svobodná bezdětná, byla přejmenována na Vanu Jalovou.
Znám jednoho kluka který se jmenuje Gorevoda (hoří voda) a můžu říct, že s tím má docela problémy.

-> Jarda/felda: znááááám....
jeden nejmenovany vedouci pracovnik (kokot) u nas se jmenuje Lizoň a nikdo mu nereknu jinak než sLizoň
jeden nejmenovany vedouci pracovnik (kokot) u nas se jmenuje Lizoň a nikdo mu nereknu jinak než sLizoň
-> Arnold: náš zástpce se menuje Marián Bagin je to hroznej kokot tak mu nikdo neřekne jinak než Vagin

-> 105: Tak ti to určitě vynahradí na dětech
-> petr s: -> Pavel P..:
:D ne ale kdyz sem se ho ptal , ze kdyz sem boha prosil o pomoc a nepoohl mi jestli na me nezapomel ... a pan Mojžiš rekl ze nezapomel, ale ze se na me vysral
:D ne ale kdyz sem se ho ptal , ze kdyz sem boha prosil o pomoc a nepoohl mi jestli na me nezapomel ... a pan Mojžiš rekl ze nezapomel, ale ze se na me vysral
-> darklord: Ne, je to Hrubý na CVUT - fakulta strojni. Já ho měl na cvika když ještě začínal a docela to bylo v poho, ale kámoš ho má teď na tu diplomku a prý dobrý hukot...

-> Magiver: tento hruby? www.fit.vutbr.cz/~hrubym
Teda mat u tohoto pana diplomku, to uz chce poriadne gule…
Ja som rad ze som u neho dostal zapich a od jeho kolegu skusku, najhorsi predmet na celom bakalarovi...
Teda mat u tohoto pana diplomku, to uz chce poriadne gule…

Ja som rad ze som u neho dostal zapich a od jeho kolegu skusku, najhorsi predmet na celom bakalarovi...
u nas se zastupce reditele jmenuje ing. Nechutný

U nás v okolí jsou poměrně běžná jména Nejezchleba, Bezchleba
Soused od dědy se jmenuje Klinger.
Vedoucí diplomky spolubydly se jmenuje Hrubý a jednoduché to u něj prý není...
Na závěr - bývalá vedoucí menzy na koleji Podolí se jmenuje Perla Tlapová

Soused od dědy se jmenuje Klinger.
Vedoucí diplomky spolubydly se jmenuje Hrubý a jednoduché to u něj prý není...

Na závěr - bývalá vedoucí menzy na koleji Podolí se jmenuje Perla Tlapová

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : když ho zastřelíte, nikdy se nedovíte, kam Šáh zakopal poklad! Jakej Šáh? No přece Šáh Minazadek!
Simpsonovi jsou klasika

Simpsonovi jsou klasika
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 12.08.10 20:35:23 napsal: A co takhle Styk Pohlavson a Hülmiho Ukölen? 
toho fina sem jednou viděl napsanýho na jednom subaru v praze.. dost sem se tomu smál..

toho fina sem jednou viděl napsanýho na jednom subaru v praze.. dost sem se tomu smál..
"Je tady Al? Al Koholik. Je tady nějakej Al Koholik?" 

-> Tomaso435: Ale pochybuju, že by to bylo opravdový jméno. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
ten druhej, kdž sem viděl tu fotku, tak sem se fakt pobavil 

A co takhle Styk Pohlavson a Hülmiho Ukölen? 

U nás v práci máme kolegu ze slovenska příjmením Hovčin.
malina, kralik, kovac, mach.. u nas take obycajne
-> Pavel P..: Taky možné
-> petr s: spíš "pánbůh ti to zaplať synku" a utekl

-> 105: říkal pozdrav pánbůh?
Dneska u me byl v praci pan Mojžíš
V úterý jsem potkal autodopravu Jaroslav Mňuk 

taaak, konecne dneska mi to vyšlo....narazil jsem odobně na krasné jméno...
ANTON DIFUZIL
ANTON DIFUZIL
kámoš co chodil na atletiku tak tam měli trenéra a ten se jmenuje Vít Rus... nebo taky jeden kluk od nás se jmenuje Honza Míča..:o) ale co mě taky v poslední době dostalo autoservis Metoděj Paul...:o)
-> Gryzly 23.05.10 08:41:22: a od kterýho ? Tatra nebo Smart ? :-D
Pičidut
alebo Pičaková

projektový manažer Vít Tomrdle ... tak to mě dostalo
www.novinky.cz/ekonomika/ 201496-nova-superlokomotiv a-z-plzenske-skodovky-uz-b razdi-ceskou-zeleznici.htm l
- cca 5. odstavec, 2. - 3. řádek

www.novinky.cz/ekonomika/ 201496-nova-superlokomotiv a-z-plzenske-skodovky-uz-b razdi-ceskou-zeleznici.htm l
- cca 5. odstavec, 2. - 3. řádek

skoda_105_L 07.05.10 06:17:26 napsal:
já se jmenuju Tomáš Pech

Tak Tomáš Blbý
já se jmenuju Tomáš Pech

Tak Tomáš Blbý

-> Hurdis: No jenže tam ty knedle jsou jak kola od vozu.
-> Gryzly: Tak svíčkovou se sedmi bych si nedal. To je rouhání. Svíčkouvou minimálně s dvanácti. To i panímáma (budoucí tchyně) mě dokáže nalákat dva dny po sobě.
Edit: (samozřejmě v dobrém, panímámu mám naštěstí výbornou
).
Edit: (samozřejmě v dobrém, panímámu mám naštěstí výbornou

-> petr s: Tak jo u vás. Mi povídala známá jak seděla v Podzámecké a nějací dva podnikatelé si tam žrali svíčkovou se sedmi knedlama a šel kolem pan Drozd a povídá jim: Kurva hoši nežerte tak, kdo se s váma má pak tahat. ;-)
-> Jožynek : Taky znám jednoho Spurného. 

-> Gryzly: U nás je drozd
spolužiak je Michal Šváb , kamarát Tomáš Sršeň , bývalý spolužiak Martin Nôžka
Mů aktuální zubař se jmenuje Patlal... Ale plomby patle dobře 

-> Kaprof: U nás je pohřební služba Drozd
V praze je advokátní kancelář TuMuKo. Turek, Mucha, Kostohryz
Jedna hovorkyňa nemenovanej inštitúcie sa volá Nina Spurná.....

-> Kaprof:

-> suri: V Českém Brodě jsou dva pohřebáci- Kos a Žížala(bez prdele
)

....študentský sponzor Izidor Jágrik...
Poznám autoškolu kde pracovali Líška, Húska,Kohút, Sýkora. Nie je to autoškola ANIMALS!!
Josef Nahulený

Ja včera tisknul v práci obálku na nějakou knihu a autor byl Peter Pošefka,taky ulet příjmení.