-> Jarda/felda: Hele, každej kdo o tom trochu ví. Potom jdou povolit odvzdušňováky a pod. Po 2 letech jsem to měnil všem při prohlídkách v servise a je to znát. V nádobce je pořád jantarová/žlutá kapalina.
Když jsem 20let dělal závodní auta a odvzdušňovala se auta v podstatě nonstop. A na kurzech bezpečný jizdy kdyz byla flotila aut firemnich(nových), vesměs Škodovky, ale i jiný firemni auta zase jiny značky, tak ta auta byla pořád diky nešetřeni firem a servisu vždycky slušně obuta, podvozkově v pořádku, v pořádku brzdy.
Kdežto kurz pro civilisty ( přijeli lidi se svym autem) to byla leckdy přehlídka toho co u nás jezdí. A když si vezmu kolika lidem nefunguje ABS, kolika lidem při krizovým brzdění auto (diky nesouměrnosti), zakeřně ustrelí. Kolika lidem při dupnutí na pedál se pedal propadne,nebo okamžitě po třetím plným brždění selže ABS.

Tak jsem potom kolikrát měl strach jet domů v silničnim provozu. Ve spojeni s (ne)uměním řídit,ačkoli vsichni jsou dle mínění přece dobří.. maji uz léta najeto..

Málokdo, až na začátečníky, má pokoru. A jestli tady věříte tomu ze mladá holka uřídí v krizovce velký ótéčko SUV. Jo možná tak tři z deseti.
Takže vim že půlka lidí ma černej hnus v nádobce, ABS mu vlastně nikdy nekopalo do pedálu, protože jezdi opatrně, a je přece dobrej řidič. Navic má čerstvou technickou..přece.
How