To je taky věc, s těmi opravami. Kdo neumí - platí.

) bude příležitostně sloužit a hlavně tam bude jako záloha pro případ poruchy té nové. Protože záruka je sice hezká, ale když jsi bez pračky měsíc... tak prostě novou koupíš. Sešlo se to letos tak geniálně, že se nejdřív posrala pračka sousedce, tak občas chodila prát k nám (servis trval nakonec 29 dní). Pak se posrala i nám - tak zkusila další sousedku - a tej klekla taky
Takže ani sousedská výpomoc není vždy řešením...
To, žes pak jel do Prahy koupit potřebný náhradní díl a slyšels jediný slovo "Nemáme", to je věc jiná. 

Ruskej ALU gril máme ještě doma a pravidelně jej používáme (je tak pro dva) a malou přenosnou ruskou TV Silelis jsme vyhazovali ještě jako funkční. 

Každopádně jsem to zjišťoval a ne-e...

To za X let není až tak strašný skóre.

/ 

Alternativní pokusy o zprůchodnění selhaly. Nakonec jsem pln vzteku musel onu krabici najít, celý to kalafunou oblemtat a měděnou tkaninou to povysávat... stejně se mi to nepodařilo udělat všechno, tak jsem to pajcoval malým hřebíkem, když jsem ho chtěl ohnout, aby se mi s ním líp vrtalo, tak mi v ruce prasknul.

Po vyndání, vyčištění a novém usazení je únik prakticky eliminovanej (z těch hadiček co normálně vedou do spodní vany jde pár kapek, což je asi normálka), takže přemýšlím, jestli ho za ty 2 kila objednám rovnou, nebo počkám až/jestli to začne dělat znova bordel.