-> Bukaj: Co to? Jen stála?

Nakonec jsem nechával největší bubliny protéct a pak jsme to prošlapali z toho důvodu, že malé bubliny mohly zůstat v ohybech vedení a malej tlak volnýho průtoku je nemusel vyhnat ven. Šílená anabáze, před třema tejdnama to celý začalo výměnu zimních pneumatik a skončilo rozborkou přední nápravy a brzd. 

jinak ja hnoje taky nemusim, ale zrovna v tomto tematu mi to nejak mimo neprijde...

Tím pádem trojnásobná gratulace a ať to dobře jezdí. Tehdy jsem o existenci takovýho brka ani nevěděl. Možná lepší kára jak nafouklej Golf, kterej je od MkI hodně jinde.

Respektive tím víc byl pedál gumovější. Dneska sem rozhodil válec a byl plnej černý sračky. Jen sem koukal a už se nedá sehnat jen sada gumiček, tělo je ve stavu A1. 

Od jara do zimy není čas a v zimě není morálka, takže nejsem schopnej ani dodělat a zrekonstruovat stávající boudy na zahradě (kůlnu, garáž), natož postavit dílnu. A abych nepropadal trudnomyslnosti, tak ve volných chvílích v sezóně raději vyhledávám malé projekty, které jsem schopen taky dokončit, protože těch větších rozdělaných už mám fůru...