Vrátil se na virt po nucené odmlce...
-> ondie 25.03.21 04:10:00: Děkuji pane, přesně tak jsem to vnímal. Dát BAN o kterém jsem se já dozvěděl až od přátel, zatímco protistrana může vesele urážet dál a admin to ještě povýší?
skoda-virt.cz/cz/.../37-t
uner-2-skoda-136l-a-zlutka
?gotopost=3...
Těší mě pár věcí:
- za tu dobu mě přešla myšlenka o zrušení karty i registrace díky spoustě reakcí o přátel. Udělalo by to radost jen lidem s kterýma si stejně nikdy nebudu mít co říct...
- hodně lidí mě psalo, že toto U-Geen vážně přehnal... (uznávám že i já, ale to sprosté slovo na jednoho člena bych použil klidně opět po tom co mě opakovaně skrytě v textu uráží)
- bavím se na příspěvkama co se mě napřed vysmějou a ve finále ani neví o jaké pruhy se v mé připomínce jednalo.

Podotýkám, že na pruhy jsem už někdy před Vánoci upozornil slušně, zda by s tím nešlo něco udělat? Ty pruhy jsou tam stále a hodně to kazí vzhled karet aut. Ale asi je snažší dát BAN, vytvářet domény a nebo trapné aprílové žertíky. Na to zřejmě čas je...
- ještě více mě baví lidi, co si myslí, že jsem U-Geenovi vyhrožoval soudem k tomu už asi nemám co dodat...
- slibuji, že virt nechám virtem, stále má co nabídnout. Například tady krásné fotky Rapidu cabrio, který se dělal v Itálii. Doteď jsem o tom neměl tušení a to jsem si myslel, že to zde nemá co nabídnout.
skoda-virt.cz/cz/.../1201
94-rapid-cabrio-9