-> Don_pepe 19.03.14 11:13:51: Jinak Didaktika M jsem měl doma taky. ČB TV Merkur byla sandardním příslušenstvím. :-D K tomu hromadu kazet se hrama... Si vždycky vzpomenu, jak se musela naladit hlava v kazeťáku, aby to tu konkrétní kazetu vzalo, pak najít správnej začátek programu... A na několik pokusů se to většinou povedlo. :-D Nejvíc mě mohlo trefit, když nahrávání selhalo tak 30 vteřin před koncem a muselo se znovu. Proto jsem brečel po Didaktiku Delta s disketovkou, ale na něj nikdy nedošlo. Ono stačilo, že to Mko bylo asi třikrát ve Skalici na opravu (jednou z toho už v době, kdy s tím máma musela na vnitrostátní celnici, protože to šlo přes hranice :-D). Nakonec umřelo definitivně a přišla éra PC, takže jsem ho rozebral na součástky. Nedávno jsem jednu klávesu z didaktika použil jako tamper kontakt k alarmu. :-D
Moje nejoblíbenější hra byla asi SPY vs. SPY...
Jinak jestli chceš něco ze sbírky těch PC her poslat, tak není problém. ;-) Jenom nevím, na čem to dneska spustit. :-/
Jiný cheaty si nepamatuju. Já nikdy nic moc jinýho nehrál, případně jsem ani po cheatech nepátral. U simulátorů to bylo k ničemu. Ale tyhle byly tak provařený, že je znal asi každej... :-) Nejlepší bylo hrát Dooma ve škole po síti. Ale to se povedlo párkrát, když admin měl dobrou náladu. :-)