skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Lukyn Fakír: PČR má ráda DTM.
-> Lukyn Fakír: škoda že nebyly 4x98 :-/
-> Lukyn Fakír: kola na autě pěkné, ale ten bojler vzadu by chtěl schovat...
-> Lukyn Fakír: pekne si ich 

a také jsem je vyskušal na autě jak sednou a ještě jsem konečně dodělal nový výfuck a zvuk paráda

dnes jsem vyzvedl v pneuservisu obutá kolečka
a jsou připravena na sezonu
pneu Matador

-> Max: Gratulace chlape .. ať vám to roste a jste zdraví.
-> Syny 12.02.15 21:01:34: a pak si řekneš tohle by se mohlo oprvit, no pak ještě tohle a najednou je celé auto očesané na špalkách ;)
-> Cempyk: Takovyhle skrabani nedopada z pravidla dobre :) Skrabes skrabes a najednou dirka tady, dirka tamhle a uz to jede ... :)
-> Max: Gratulace. ;-)
Jeste ze jsem se do skrábání toho tmelu pustil solidní liska místama...
-> Max: Gratulace)
díky
-> Max: gratulujem
no to bohužel jo.... snad nebude mít v životě tolik starostí jako já aby mu nepadali 

-> Max 12.02.15 12:13:22: Ale už teď má víc vlásků než ty, že? 

"něco" jsem udělal zhruba před 3/4 rokem, každopádně mi dneškem začala nová životní role. Matýsek i maminka jsou v pořádku, což je nejdůležitější 

-> Zeke-ten šestý: OK. Jak píšu - kdybys potřeboval (nebo někdo jinej) 2 tu jsou navíc za odvoz...
-> Stepan FUN: Jojo, ten černež žebrovanej spojler, něco už mám rozjednanýho, ale dík ;)
-> minno: -> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): K těm plechům.. ony stály za starou bačkoru, ale před lakováním se ty karosérie nějak "fosfátovaly" - už jsem párkrát chtěl někde dohledat, co na to dobový prameny, ale ještě na to nedošlo...

-> Zeke-ten šestý 11.02.15 17:18:34: spojlírkem na zadní kapotu myslíš to zadní černý mřížkování? Mám tu 2ks. Se pro ně stav. Jsou mi k ho.nu (nemám na to auto) a vyhodit je mi to líto...
-> Zeke-ten šestý: nejedu,si mě nepozval
Tady už pomalu taje taky

-> doly120: jedeš do prahy? jen to ne

-> Zeke-ten šestý: Já si ho budu užívat brzo taky

-> Zeke-ten šestý 11.02.15 17:18:13: tak já makám ve stejnym areálu co Katka(v autodílech) a jel sem chvilku po tobě na bohdalec
-> doly120: tak si ho užívej, já jsem rád za to jaro co tu panuje

-> Zeke-ten šestý: Ti lepši mají v unoru sníh

-> doly120: Tady je jaro hele

-> Zeke-ten šestý 11.02.15 16:23:46: Koukám,v praze je sněhová kalamita co?

-> dragon_cb_cz: Spíš spojlírek na zadní kapotu, ten nemám

-> Radek Retro eLeSo:
Ty jsi tam taky nějak často jako já

-> Zeke-ten šestý: Tak se ještě stav pro černou masku 

-> vhml 11.02.15 14:08:25: 80km za trojku? To by možná i taxík vyšel levněji.
U nás jezdí i sedmimístný po městě (do 6km) za kilo. :)

-> Zeke-ten šestý: taky si se vez jako pán v levim dneska kolem 15:30 hostivaří

Nandany origo zrcatka, ty tuningovy sem konecne zahodil

-> dragon_cb_cz: 2x880Kč? To máš 2,8Kč/km i s palivem :P. Ale jinak jo, nebejt jinýho zbytí tak jedu vlastnim, takhle pojedu chudentem... Jen mě trochu štve projebaná neděle :(.
-> m8rinek: Za bůra tam pro tebe dojedu 

-> vhml: Potřebuju jet až ze Saarlouis, takže počítám tak 7celkem... Student to udělá za 1700Kč i s čajem a filmem :D.
-> m8rinek 11.02.15 13:33:32: to si nedělaj prdel. Já chtěl na vánoční trhy vlakem a pro šest lidí vycházelo těch 80km asi na trojku...
-> Jirik_Tuňák1983: No v infu je nakreslená i zásufka, ale živá asi nebude...
-> m8rinek 11.02.15 13:33:32: To je i s luxusní večeří, striptérkama a vyhlídkovou jízdou po Německu ne? 

Jsem se málem obrátil, zjišťuju si spoj z práce z Mannheimu do Prahy a vlakem za bůra to si snad dělaj prdel!
-> minno: Ja si u nepamatam, ale mari sa mi, ze tie domce zvnutra boli mastne, akoby streknute nejakym olejom ale aj tak ma udivuje, ze to bolo po tych rokoch zdrave, ked mnohe ine veci tam hniju uzasne rychlo.
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): -> Jozka: Myslím že pistaa tu kedysi dával fotky jeho stovky -> časti karosérie, kde od výroby neboli ošetrené plechy, a bolo to zdravé. Komentoval to vtedy, že aká kvalitná oceľ sa vtedy robila, alebo niečo v tom zmysle.
Ale bolo to asi ako všetko, kus od kusu. Oco vravel, že čo mali oni stovku v rodine (1969), tak už po 2-3 rokoch bola deravá, museli vyvárať prahy aj meniť blatníky.
Ale bolo to asi ako všetko, kus od kusu. Oco vravel, že čo mali oni stovku v rodine (1969), tak už po 2-3 rokoch bola deravá, museli vyvárať prahy aj meniť blatníky.
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí):

-> Jozka: Tam som nahodou trochu farby nasiel 

-> Stepan FUN: my jednou po příjezdu ze servisu našli pod kapotou nářadí a starý rozvoďák