1000€ za motor?Aspoň je k tomu všetko čo k tomu patrý?
1000€ za motor?Aspoň je k tomu všetko čo k tomu patrý?

pri sroubovani se ta drevotriska rozpada, nesedi vubec nic, ani policky tam nejdou, jedno sklo urizle nasikmo

Taky to tak mám

Takhle jezdil kolega s berlingem. Topeni na MIN a zapla klima. V aute 14 stupnu, on spokojenej, ze mu neni vedro, ale visel mu rampouch z nosu a pak byl vzdycky tejden nemocnej. Tak jsme mu museli s kolegou vysvetlit ze i u manualni klimy se da tim koleckem teploty regulovat funkce klimy.

, kratka 2006 uz ma tu sedivou forezu, ktera se zacala aplikovat u Mka? na vsech rapidech ji mam (i BAZ)

Když čteš jejich web, tak tam by tě prodali i mrtvou babi, bohužel realita tak veselá není. Tak 8 z 10 aut jsou tam minimálně jednou bouraný (dle nich tedy nebouraný, protože dokud nemáš pytel na klíně a chladič v půlce motoru, tak to neni bouračka), ale bohužel i tak je to jedno z mála míst (né-li jediný), kde se občas objeví auto fakt hezký a s pěknou výbavou. Naposled třeba ta Ofce, která na to, že měla 137 tkm, tak byla fakt v luxusním stavu (a to říkam já, kterýho má každej za blázna při výběru auta) - až na zatejkání do jednoho světla a to chčijící DSG, kterýho jsem se fakt bál.

Kdyby se na to aspon zeptala tak bych jí řekl at do toho nedloubá tak hluboko. Ale kupodivu jí to pojiištovna fakt proplatila i když bylo na první pohled vidět. Normálě taková hezká 20 letá holka žádnej protřelej kriminálník kterýmu podvody koukaj z očí

.Je.

standartně se tam barvivo nepřidává, jen když někido chce a do 1234yf vůbec. A s lampou vidíš jen velký úniky malý nenajdeš

při úniku vemeš UV lampu a vidíš hned kde to uniká