Ale být tebou, tak tu češtinu bych "hnal" přes procítěný přednes nějaký básně nejlépe.. 

Ale být tebou, tak tu češtinu bych "hnal" přes procítěný přednes nějaký básně nejlépe.. 

dostal jsi jen polotovar z drážkou a ozubené kolečko, zbytek jsi musel pilovat a řezat... bylo na to 14 hodin, z 5ti vrtaček na dílně šly 2, pilníky jsis musel první narazit rukojeti, atp.
je to učnák spojený se zemědělkou s tím že nás jako maturanty přesunuly právě na tu zemědělku takže já jsem vpodstatě zemědělec né strojař

(Já taky)

.

Až na to, že já nic netisknul a tisknout asi ani nejspíš nebudu
Uvidíme, jak bude nervozita pracovat. Třeba chytím nějaký panický záchvat učení se

.

a druhej jsem vyresil, ze mi na nej spadla rapidacka predni naprava, presne ho trefila kotoucem, to byla vetsi bolest, myslim, ze byla rozdrcena i kustka v poslednim clanku, ale nejak to samo srostlo

a pokud pokazde nedam nove tesneni, tak to taky pekne tece, skodovka je proti tomu prd, kdyz jsem to sundal poprve, tak pritelkyne rikala, at dam stare tesneni a za 50km jsem prisel o cca 0,5l oleje

Inu sem tedy vyndal tu krátkou a že se podívám, pod prachovku. Zjištění, že prachovka je zteřelá a každou chvíli praskne bylo následně překonáno tím, že kloub už běhal prakticky na sucho a je plnej jakési rezaté sr*čky. Vymejt, vyčistit, složit a uvidíme, jestli se vibrace zmenší.

Jo, s wapkou veselo - taky jsem to vždycky myl echt průmyslovou u táty v práci.. Jednou se k tomu nachomýtla místní fotbalová star a jak jsem byl vystrojenej, považoval mě za nějakýho místního manuála a chtěl opláchnout svého VW brouka.. Tak jsem mu oloupal prahy až na holej plech a vytratil se.
Když jsem asi před třemi sty lety byl před technickou na votuzidle nechat umýt motor, tak děda na wapkomyčce umyl přede mnou traktor a V3Sku. Že by přešteloval tlak jsem nezaregistroval. Pak se pustil do Tuňáka a jedním dobře mířeným zásahem mi otrhal alobal i s chlupama ze zadní motorové příčky a po provedené očistě jsem tam stál jak píčus ještě více jak hodinu se sundaným víčkem rozdělovače abych mohl odjet. Poněvadž druhým dobře mířeným zásahem mi sestřelil pytlík i s gumičkou právě z toho rozdělovače. 

Ale je to jedno, nějaká hůl se vždycky najde.

po tech skro třech měsících je to příjemné male vítězství 

.