skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> radekp: Tenhle zvedak me porad laka, ale cena uz tolik ne. Asi ho zkusim nekde okouknout a vyrobit.

-> matoo 17.04.15 13:11:05: co to máš za výfuk?
-> Vojtisek: www.auto-ela.cz/
Není tu někdo od Třebíče, co by dal tip na dobré vrakoviště? Potřebuju pár dílů na Felicii

-> matoo: A jak ti jde stavba domu?
Včera otec poprvé použil zvedák. Ani si to nepojistil špalkama
Včera otec poprvé použil zvedák. Ani si to nepojistil špalkama
Přivez jsem si udělaný Toledo. Desky se musely ještě o 2 mm brousit, přestože už to byly ty tenčí. Nicméně brzdí to parádně, ručka je teda horší, ale furt to funguje líp, než předtím. Sranda byla že jsem s tim ani neuměl jet po době tejrání Swiftem.
Spojka mi přišla jak v náklaďáku.

-> matoo: bude celolak? :)
-> matoo: máš čo robiť ale vypadá dobre ;)
-> Klubko_: uhadol si XL 125R 

Dneska jsem konecne zalozil baterku do Zelené... a konecne poprve po deseti letech nastartovat.
Lepší než sex
Jen ještě musím doladit karbec, ale motor paráda....
Teď ještě vymenit olej a muzeme jezdit
Lepší než sex

Teď ještě vymenit olej a muzeme jezdit

vytiahol, umyl, opravil karb a vymenil kapotu, nasadil opravene lizatko a listu na celo.. trochu ma mrzi ze blatnik a celo je uz v plnici, tak krasne by sa s tym dali vyhravat kategorie ako srot zrazu, predrenovacny stav a pod .. 

-> Max: dík :)
China pěkně :)
-> Jirik_Tuňák1983: černý kola na černý Octě fajn
China pěkně :)
-> Jirik_Tuňák1983: černý kola na černý Octě fajn
dneska menil tesnenie pod palicou..zlate OHV
milion veci tu treba zdemontovat 

-> Max 15.04.15 19:33:44: No, ale co na černém autě?
Abych to upřesnil. Jeden z našich managerů má OIII RS combi a má černou barvu karoserie a kol. Zatím ale rakev nevykládal.
Abych to upřesnil. Jeden z našich managerů má OIII RS combi a má černou barvu karoserie a kol. Zatím ale rakev nevykládal.

nevim jeslti udělal, nebo podělal...to se uvidí až se vrátim :o)
somewhere in China...
somewhere in China...
-> Milan 136: pořád říkám že černý/tmavý kola jsou nejhezčí. Udělají závodáka i ze citiny :o)
vcera som si naohybal par plechov na podlahu nech sa mozem opat posunut v pred ...
-> palinator: Jsme dva 

-> Milan 136:
Takovejhle economy car by se mi líbil.
Takovejhle economy car by se mi líbil.

Zase nějaká ta lisovaná tma na feldu. Mám 4ks.
EDIT: Neni to v nakupu, pac jsem je nechaval obout... Takze co jste dnes udelali - nosil disky a gumy do auta, pak disky a gumy do dilny a pak obuty kola zpet do auta a doma z auta do garaze.
EDIT: Neni to v nakupu, pac jsem je nechaval obout... Takze co jste dnes udelali - nosil disky a gumy do auta, pak disky a gumy do dilny a pak obuty kola zpet do auta a doma z auta do garaze.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jasně, ale kilo za ztrátu navíc a stejně jsem se to stihlo na minutu přesně před obědem (jedno pořadové číslo == jedna žádost - a já měl tři)... a stejně mě zajímá, kam se zatoulal... když se nenajde, no tak jak říkáš...
-> Milan 136: ano
-> dragon_cb_cz: Tak malej techničák by se stejně měnil, takže ten jsi k tomu nepotřeboval (napíšeš ztráta ORV), ne?
-> Klubko_: Pevné táhlo je silnostěná trubka s osoustruženou a navařenou matkou, v ní (po axiálních ložiskách) se točí závitová tyč s lichoběžníkovým závitem
-> maca: kola ze superba?
-> Jozka 13.04.15 10:08:08: Dobrej
A po skoro 4ech letech co jsem oficiálně pražákem se za mnou (oficiálně) stěhují i moje auta... už zbývá jen Rapid, ke kterýmu jsem ve spěchu nestihl najít techničák

A po skoro 4ech letech co jsem oficiálně pražákem se za mnou (oficiálně) stěhují i moje auta... už zbývá jen Rapid, ke kterýmu jsem ve spěchu nestihl najít techničák

-> LUKAS 12.04.15 12:55:04: honda XL 125 nebo 200?
máme doma 125 s malou nádrží
-> radekp 12.04.15 16:49:44: z čeho nebo jak je řešená ta závitová tyč?

-> radekp 12.04.15 16:49:44: z čeho nebo jak je řešená ta závitová tyč?
Nahodil jsem šedolevandulové MB (kterému se minulý týden fakt nechtělo) a byl se projet s černým..
-> Pavel P.. 12.04.15 17:14:51: Tak na auto, ktoré nejazdí, to stačí :)
-> radekp: Vypadá to super ;).
-> m8rinek: A tak nebyl by problém poskytnout info, ale dokumentace vznikla otcovou rukou = 1:1, tužkou, na obalovém papíře PRIORU

-> palinator: 

Mně chytla taky na drc, ale potom co jsem zneprovoznil brzdy bych jí nejradši chytnul plamenem.

-> Pavel P..: Tož já oživoval už včera. Chytla na první otočení klíčkem.

-> tibor1: Na motor je fajná zdvižka. náhodou mám doma starou destu, ale stejně potřebuješ ještě jedny ruce které ti zvedají .....
-> tibor1: Ja som si to tiež absolvoval na svojej rapide ešte ked sme nemali vykopanu montažnu jamu 

Po vyvaření jedné díry došel drát :( tak jsem alespoň mrkl na brzdy a vypadá to jako kdyby to předchozí majitel repasoval než to odstavil.Jsou jako nové, ani poreznuté to není(asi jediná věc na tom autě).
Povedlo se, dnes prevodovka v aute, po delsi dobe ale hrozna jebacka bez kanalu ci zvedaku
-> U-Geen 09.04.15 14:40:15: Asi nikdo neočekával že sunseeker bude ledoborcem :)))
-> radekp: Héézky pěkně, výkresovka k tomu asi k dispozici nebude? :D
Tak jsem byl oživit škodovku po zimě.... naposled jela někdy v listopadu. Dal jsem baterku, nacupoval benál a chytla na druhý otočení starteru. Tak jsem nabral benzen, dofučel kola a trochu se projel.....
a tady pro Minna jak vypadá palivový filtřík po 6ti letech a asi 15tis.km.... a abych zachoval dobovost tak jsem namontoval filtřík nový, ale ještě kupovaný v západním německu s cenovkou ještě v mařenách
a tady pro Minna jak vypadá palivový filtřík po 6ti letech a asi 15tis.km.... a abych zachoval dobovost tak jsem namontoval filtřík nový, ale ještě kupovaný v západním německu s cenovkou ještě v mařenách

ani né tak já jako otec - sešrouboval pár mnou svařených dílů.
-> Mr._Nosferatu: hmm tak to pomoze