skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> dragon_cb_cz 04.04.15 12:22:54: no ono spíš na třetí kvalt jede padesát i sto je to taková lod 

-> Jozka: No ono když moc není kam podřazovat... ve "sportovním" autě bych to fakt nechtěl.
-> Westas: ako to ide s 105tkovym motorom ?
-> dragon_cb_cz 03.04.15 19:52:08: Co jsem zažil, tak nahoru to kupodivu jde.. dolů je to víc nežli divný..

nahodený bol už skôr, no zmenil som uchytenie lanka plynu. takto je to na nerozoznanie s pôvodným uchytením pri stlačení pedálu a niesú potrebné žiadne špeciálne úpravy, či nástroje.
jo a uchytil som aj pôvodný filterbox.ďalšie foto bude až po sviatkoch

jo a uchytil som aj pôvodný filterbox.ďalšie foto bude až po sviatkoch
-> šadesa: Zrovna dneska jsem přemýšlel, jaký svezení ty automatický tříkvalty asi jsou... v podobným kolosu je to asi jedno, ale kamarád to má v Datsun-u 280ZX a tam to musí bejt fakt divný 

-> stepan: Super! 

-> ochoda: Dneska sem ti je rozřezal. 

dneska přišel alternátor ze státu takže výměna a nezapomenutelný svezení v8 třikvalt automatic
-> Tomaso435: Jooo jooo autor sem já no.
Pokus no.2 sem svěřil do odbornějších ruk Stepan-ovi. 

-> ochoda: koukal sem na to , co to bylo za pokus no :-D :-D :-D
-> Tomaso435: I s límcema rozřezanejma... Jo to by mohlo bejt ode mě no.
Sem se při řezání límců rozvášnil a zajel až do středu. 

-> ochoda: jo ty vnitřky ráfků co sou v kontejneru sou od tebe ? :-D :-D
-> Vojťas: Ty sem zkurvil.
Takže sem na převařáky musel rozdělat svoji letní sadu. Potřebuju dva plechy dozadu na starý letňáky na středu do mejta na okruh. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty půjdou do kelu zítra v garáži ;)
www.svetlomety.com/ našel tenhle odkaz...
nemá s nima někdo zkušenost? za 800 mi udělat světla na fábce... a to u mě doma :D
nemá s nima někdo zkušenost? za 800 mi udělat světla na fábce... a to u mě doma :D
-> zajoch: Proc si tam nechal ty packy u druhy komory?
-> dragon_cb_cz: 

-> Stepan FUN: Kototoč=15 poníků hore ne?
-> castrol: No nejjednodušší je prostě vzít z poličky novej 

-> zajoch: 

-> zajoch: Konkrétně tenhle díl ideálně do černý matný... Pak ten motorovej prostor nebude vypadat jako u kolotočů. ;-)
-> castrol: Bo sem vůl, a došlo mi to až teď.. :D
-> zajoch: a co si to nepresiel ocelakom ?
Tak sem si dneska pohrál se šmirglem, Prsty mě z toho bolí.
už se jen rozmyslet jestli budu díly v motorovém prostoru stříkat na modro nebo červeno :D
už se jen rozmyslet jestli budu díly v motorovém prostoru stříkat na modro nebo červeno :D
-> ochoda: s tema odeme neco je?
-> ochoda: feldy fáva formanu kopec a plno takovejch krámů podivnejch
-> Tomaso435: Na tý kupě sou samý favoriti.
A zelená ouža mno.

-> ochoda: nemá :D
škodovka tam naposledy byla... no.... ani nepamatuju...
škodovka tam naposledy byla... no.... ani nepamatuju...
-> Tomaso435: Nemá tam ani v regále 13? obutý? Někde pohozený třeba něco rezatýho? 

Ukázal prvnímu zájemci FUNa... Tak uvidíme, jak se rozmyslí...
-> ochoda: sou tam jen 14ky ze 120LS
-> palinator: Promiň viď. Do pce se mi taky 2x nechce, asi skusim štěstí na vrakáči.
-> ochoda:
Když řikám Pardubice, tak Pardubice. Ale musel bych se poptat známýho, já osobně žádný kola nemám. Určitě bych mu ale musel dát cenu šrotu.
Když řikám Pardubice, tak Pardubice. Ale musel bych se poptat známýho, já osobně žádný kola nemám. Určitě bych mu ale musel dát cenu šrotu.
-> palinator: Chvaletice nebo co to máš v adrese? To je na mě asi moc daleko. 

-> ochoda:
Okolo Pardubic by se něco MOŽNÁ našlo.
Okolo Pardubic by se něco MOŽNÁ našlo.
Pardon, že se blbě vecpu. Nemá tu někdo v okolí Vysokého Mýta plecháče 13" 4x130? Prostě klasika eMko. Nejlíp za odvoz, lahváče, cíga nebo tak. Stačej dva, klidně hnusný a tak. Díky 

-> MOLSO: ale to u nicu nebola este zima ale ale len ochladenie 

-> MOLSO: to počujem prvýkrát
ja vždy v apríli

-> minno: škodovka sa zazimováva v októbri - novembri 

-> Tomáššš: budúci rok v apríli to istí :)
-> minno: neviem či sa dočkáš :D
Dnes odpájam na škoduli akumulátor a "zazimuvávam", počkám si, kým príde jar.
Ja dneska po robote opat do toho isteho čiže auta
menil som zdvihatka a rozvody na ibize zaujmave že nove zdvihatka su ešte hlučnejšie ako 130tisicové-staré..no uvidime pokial ako sa hovori si to sadne 

-> sekicz: Slepá to cesta.
-> aDAm: To je asi taková základní myšlenka, když tímhle jezdíme, ač nemusíme a převážně v rychlostech s nimiž konstruktéři počítali spíše vyjímečně.
Ale jinak pokud není řidič tintítko a vyplní prostor sedačky od B sloupku až po "osobní" prostor spolujezdce a mám tyto 3body řádně utažené, nevidím to riziko zlomení klíčních kostí jako úplně neodvratné. Přeci jen v momentě, kdy by mne tohle zajímalo, asi bych měl více starostí s pedály u nohou, volantem na hrudi popř. A sloupkem v účesu.
-> aDAm: To je asi taková základní myšlenka, když tímhle jezdíme, ač nemusíme a převážně v rychlostech s nimiž konstruktéři počítali spíše vyjímečně.

Ale jinak pokud není řidič tintítko a vyplní prostor sedačky od B sloupku až po "osobní" prostor spolujezdce a mám tyto 3body řádně utažené, nevidím to riziko zlomení klíčních kostí jako úplně neodvratné. Přeci jen v momentě, kdy by mne tohle zajímalo, asi bych měl více starostí s pedály u nohou, volantem na hrudi popř. A sloupkem v účesu.
-> Jarda: 

-> Lukyn Fakír: taky jsem tahnul vetev :)