starline... to je bud kdyz nejsou prachy nebo do auta na prodej..... jinak druha vec co v baleni starline kupujete ..:) ja tedka bral na zigula tlumice plynokapalinovy a nemuzu si stezovat:) jedna vec ze nejdou na zigula druha vec ze sou nejaky nemecky :)
-> U-Geen: ja mam Varta Black Dynamic ve 120ce ke ktere jsem prisel po roce a s motorem to tocilo jak blazen... to ze nechytla je vec jina :-D Pod sedackou mam odpojovac baterie...
no od kelly neberu už pár let, nejen kvuli kvalitě ale i ochotě, výběru dílů atd. Všechny díly starline nejsou hodit do jednoho pytle, ale v 90% to fakt nestojí za moc...
Jako kompromis mezi cenou a kvalitou dělají všichni...třeba i Trost má "svoji" značku. Ale jak bylo zmíňěno...jsou to kotouče třeba bremba, ats atd..jen ve velkejch seriich a v krabicích Trostu.
U kelly je to stejně. Ale všechno má svý hranice. kromě ceny je třeba hlídat i kvalitu. Specielně brzdy jsou jedny z mála dílů, kde sjou stanovené měřitelné požadavky....
Já mám od předchozího majitele Starline baterku v TDI a super. Zatím nezaváhala ani když jsem myslel že už musí bejt po ní. Ale tim bych asi se Starline radši končil.
-> Sejki: Tak já mám od nich startér, a v pohodě, ale bral jsem ho jen kůly tomu že byl za cenu origo uhlíků, a třeba když jsme braly kotouče na mazdu tak to byly přebalený brembo .... ale tak já si v prodejně otevřu krabici a případně chci vyměnit ...
-> Mr._Nosferatu: tak nejdriv homokinetak, v baleni byl pouzitej. Pak zadni trmeny na octavii, stejny baleni avsak v jednom byla kvalitni repliks a v druhem nejaka cina. Tim sem s nima skoncil.
-> castrol: tak já mám se starline jiný zkušenosti, docela v pohodě díly, jen destičky se celkem ryche sjíždějí, ale jinak je s nima spousta lidí na výkonejších autech než jsou felicie hodně spokojený ...
-> Milan 136: Jako kola vypadaj moc pekne, o tom zadna, ale kdyz si predstavim to srani, tak to radsi at jsou spinavy Nejak jsem se poucil z "moudra" otce moji ex - a to, ze auto ma slouzit me a ne ja jemu