skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč): tohodle mám na baráku plnou skříňku... děda si začal vyrábět harmoniku vlastnoručně ale už to nedokončil.... nemohl tehdá sehnat nějaké hlasy do toho, tak to tam leží rozdělaný už 40let.
-> krup: A čemu ti tam vadí ten kanál? Pokud ty prkna nejsou na propadnutí, tak můžou stát auta i tam, ne?
-> castrol: no dobře, máš bludišťáka, ale jen malýho, protože na tý fotce sou vidět ty čudle
-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč): harmoniku
no schválně kdo uhodne, co jsem to opravil dneska ,,,
-> šadesa: 

ráno se vrátil z noční 12ky a za chvíli jdu zase
bohužel nedobrovolně 

-> šadesa: M62.. to uz radsej motor vybrat z auta a urobit to tak
Dneska projížďka, at to jen nestojí.... ten Tlumex Plast Plus, kterym sem natřel podběhy ještě není suchej a pořád lepí, to to trvá

-> dna69 : vlastě jsem se posunul o "o tři vrata vlevo. :)
80 vs 150 metrů + dvoje plnohodnotná vrata namísto 1a3/4. Míní sem budiž ten kanál, protoźe díky němu nedokážu maximálně vytěžit skladovací kapacitu .. V pondělí eště zmiznou ty fošny a musím nahotovo domyslet zasedací pořádek :)
80 vs 150 metrů + dvoje plnohodnotná vrata namísto 1a3/4. Míní sem budiž ten kanál, protoźe díky němu nedokážu maximálně vytěžit skladovací kapacitu .. V pondělí eště zmiznou ty fošny a musím nahotovo domyslet zasedací pořádek :)
-> krup: A původní prostory jsi musel opustit nebo rozšiřuješ? Tamto předtím mi přišlo manipulativně výhodnější (na vyjíždění a tak).
-> dragon_cb_cz: Jo, ještě tam musím namačkat angličana, žigo a Amálku .. je to malý, je to malý, je to malý :/
.. a to jsem si prapůvodně řikal, že by nebylo marny bydlet tam i plato pěkně pod střechou
.. a to jsem si prapůvodně řikal, že by nebylo marny bydlet tam i plato pěkně pod střechou

-> krup: Vypadá na fajn akcičku 

-> Klubko_: jj to byla evoluce tohoto roku.. dodělat zámkovku a usadit zvedák, víš jak..někdo má funkční okap někdo raději zvedák
sehnal sem ho za víc než luxusní cenu jinak by tam ani nebyl

-> Milan 136: Ten sem neviděl, tohle je asi 3. díl na kterej koukám a myslim že stačí, zlatý blbý nápady tady na virtu. 

-> stepan: včera asi 10 minut když řezali střechu. a stačilo
Kouká někdo teď na "Motory Detroitu"? Dělaj pěkný převařáky a vůbec všechno, jak kdyby utekli z ústavu. 

-> Lukyn Fakír:
-> francomk: no to by som sa mohol ale...

-> francomk: 

-> Lukyn Fakír: Nebolo by na škodu!
a castrol, ty by si tiež mohol dojst

a castrol, ty by si tiež mohol dojst

-> castrol: třeba někdy v budoucnu se pojedem podívat na CS sraz
ale to je ve hvězdách

-> Lukyn Fakír: ale prd ,aspoň prevetras facko

-> castrol: dík ale seš daleko 

-> Lukyn Fakír: keď tak mám este foliu ,môžeme potiahnut

-> castrol: je to přelakovaný, ale tak uvidíme
-> Lukyn Fakír: keď je to prelakovane tak by malo dlho ,ale folia odoláva
-> castrol: ale váhám zda tam nechat žlutý mlhovky 

-> EDoZoNe: tak tak přesně řečeno, ale kdo ví jak dlouho to vydrží přes zimu

-> Lukyn Fakír: to je spravne ze si to neojebkal ako ja 

-> Lukyn Fakír: "přiznám se není to folie" Tak to je právěže dobře, ne? Však v tom spočívá podstata stickerbombingu, že to je z jednotlivejch samolepek a ne folie 

-> castrol: přiznám se není to folie jsou to samotný samlepky jsou zalakovaný, tak uvidim jak dlouho to vydrží

-> Lukyn Fakír: masku schvalujem 

-> Tomaso435: tejden doma tak zase experimentuju a toto je výsledek 

-> Lukyn Fakír: já mám žlutý h3 :)
-> Tomaso435: nj nenaděláš nic
nějak mě ty žlutý hlmlovky chytly 

-> Lukyn Fakír: jednoduše........ hrůza 

-> tunerlada 26.10.14 17:39:35: jsem si ani nevšiml, že tam máš zvedák, až jak na to upozorňoval AR166: Kuci, já chcu taky 

-> tunerlada 27.10.14 16:19:14: okoukal jsem od tebe tvar kolecek, ale rozmery domeril sve, mas jine. i zvedak mas trochu jinej. ja mam ty rolny v uhlopricce a ty nahore do ctverce. jina evoluce asi. :-) ale i tak, jeste jednou, mockrat dekuju za pomoc.. dneska probehla prvni zkouska zvedaku.
-> drifter1988: tak dej aspon nejaky foto, at ten prispevek ma nejakej obsah
nebo si zaloz kartu auta a tam nahaz fotky, at mame predstavu do ceho ses pustil
Ach ti nováčcci

Ach ti nováčcci

čaute dnes som odrezal hrdzu na podbehu, chysta sa vyvaračka :)
-> Antony: tam jsme letos s kámošem taky byli :) krásnej výlet 105kou do toho bike centra a pak pěšky až na vrchol přes tu první nádrž
spravil kámošovi centrál na fábke, a pripravil spotrebáka na STK/TK ..
-> Antony: Taky bych tam chtěl vyrazit znova, hlavně si užít víc času nahoře a projít si to kolem dokola, na to bohužel nebyl čas. Škoda že vypuštěná bude zase až asi za dva roky...