já se včera konečně pořádně vyspinkal, naobědval a šel montit ETZ.. nahozeno, na druhý otočení baflo takže jsem to hned projel - dneska mě čeká předstih na strobáči a nastavení směsi.. pže černě čoudí a při plným plynu koktá.. ale už jezdíme PŠT
vymenil sem kousek strechy na skodovce, zatahnul karosarskym tmelem, a pristi vikend budu kytovat, lepit koberec na strop, pac origo strop je vojeb, a strojit interier a hura na STK
dneska jsem měnil převodku řízení za zrepáslou na nově ukořistěnejch nájezdech z kovošrotu,jsou dobrý,aspoň je nemusim už dělat...+promáznutí svisláků atdatd
Ja som bol dnes na návšteve u uja Geminiho. Zviezol ma vo svojej rapide, proste nádhera. Po malej prehliadke u neho na dvore som bol uneseny. Presvedčil ma že škoda je to pravé auto pre mňa. Už uvažujem o kúpe.
ja neska zkusil po 4 mesicich nastartovat,chytlo to na podruhy otočeni kličkem,sám sem se divil ,tak sem si zatroubil,vypnul motor vytah baterku a sel brousit blatnik
Tak já jsem dneska a včera makal pod zadní kapotou - elektrická vrtule , svody od hlavy a s tím věci spojené jako je ůprava sahary , výměna držáku motoru , výroba uchytů vrtule,....