sem dnes konečně na pěškovy vymil podběhy a spodek co bylo bláto od předchozího majitele a učinil sem zavratné zjištění když vylezlo slunko cestou z práce= mám na tom dokonce i tonovaný okna
to All:njn,mám jednu cimru,garáž žádnou(jen jeden přístřešek),jednu půdičku a k tomu 6 aut a tak další 4 v nd.....někam to dávat musim...to co je v pokoji jsem nestihl ještě odvést na půdu a tak se to tu za poslední měsíc nějak nahromadilo
Já sem dnes taky výjimečně pracoval. Ubytoval sem na půdě Rapidí sedačky. Čekaj tam na montáž do auta (někdy v létě). Pak sem měnil termospínač větráku chladiče. Nakonec sem vyměňoval konektor u levý couvačky. Ulomil se mi jak kolem něho vyndavám a zandavám baterku.
Ja som dnes cestou do BA za 5 minut musel vymysliet na erku centralny stierac, ked sa mi pocas cesty v dazdi zlomil cap na vodicovom stieraci.... tak som ten odlomeny odmontoval a spolujazdcov stierac nastavil tak, aby stieral sklo pred vodicom.... no, celkom haluz
tak já sem se včera projel do prahy, stavil sem se u iDaweho pro světla na fáčko a cestou dom sem zjistil, že mi asi odeěla řidičova poloosa a nesedi vefuk.. tak až se za chvilu vrátim z práce, tak si mám aspoň s čim hrát ..