skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dálkové cesty se škodovkami
toto jsme museli pak jet nahoru, pokracovalo to velmi strme :( potkali jsme pastevce, ktery, ze nam ukaze za cigaretu cestu do mesta, ale byla tam zavora a kolem ni by neprojel ani hummer
-> Vojtisek: řek bych že je to vono
-> Jarda 26.08.12 10:41:50: pokud je to tam, kde se v pátek proháněl Top Gear, tak to i tak musel bejt super zážitek

nejvíc me lákalo projeti transfagarske magistrály, bohuzel se spatnýma cepama jsem musel opatrne
na tento hrad (zriceninu) vedlo 1500 schodu, nejtezsi bylo presvedcit Petu, aby to vysla :)
Dracula zde napichoval sve obeti.
Dracula zde napichoval sve obeti.
Tak abyste nerekli, ze vsude jezdim predohrabem, tak si dovolim trosku prispet...
Zrovna jseme se vratili asi z nejdelší cesty zlutým rapidem, neco pres 4tis. km - sraz madarsko a pak takové poznavaci projeti rumunska, zavada branici jizde se nevyskytla zadna, pouze jsem musel dotahnout oba svislaky a kulaky to maji zasebou, praveho jsem se i bal, aby nevyskocil a to by to pred cestou proslo STK
Cestu by bylo mozné nazvat expedici Dracula :))), protoze jsme projeli Transilvanii a navstivili oba hrady hrabete Draculy :)
Lakaly nas bahenni sopky, co tam rapid zvladl, bych neveril, to by zadny predohrab nedal... akorat jsem mel predni celo pod autem :(, tam to snizeni opravdu nebylo vhodne.
Zrovna jseme se vratili asi z nejdelší cesty zlutým rapidem, neco pres 4tis. km - sraz madarsko a pak takové poznavaci projeti rumunska, zavada branici jizde se nevyskytla zadna, pouze jsem musel dotahnout oba svislaky a kulaky to maji zasebou, praveho jsem se i bal, aby nevyskocil a to by to pred cestou proslo STK
Cestu by bylo mozné nazvat expedici Dracula :))), protoze jsme projeli Transilvanii a navstivili oba hrady hrabete Draculy :)
Lakaly nas bahenni sopky, co tam rapid zvladl, bych neveril, to by zadny predohrab nedal... akorat jsem mel predni celo pod autem :(, tam to snizeni opravdu nebylo vhodne.
-> bigfavo: neviem, mne sa krivan zdal skor otravny a nudny.... ai za to, ze som siel rano po velkej chlastacke.....
-> myschaak AZNP K.Hora: v poho
-> castrol: kdyby byl čas tak objedu těch 5-10 lidí co mi říkali abych se stavil....ale už takhle jsem včera vyrážel v 7:30 a doma jsem byl v 0:45 ráno

-> myschaak AZNP K.Hora: a ani nedosiel kuknut 

-> bigfavo: věřim
-> myschaak AZNP K.Hora: urcite ne dialku ale stupanie tam je strasne na niektorych miestach
som sa tam citil dakedy normalne ako horolezec len bez istenia 

-> Maťulo: však v tom je pointa
-> bigfavo: tak v tom případě to bych asi nedal....šli jsme teda pěšmo už od křižovatky co je pod štrbským plesem ale asi myslíš spíš výšlap než vzdálenost...tady vzdálenost za ten den byla 24km

-> bigfavo: tak v tom případě to bych asi nedal....šli jsme teda pěšmo už od křižovatky co je pod štrbským plesem ale asi myslíš spíš výšlap než vzdálenost...tady vzdálenost za ten den byla 24km

-> myschaak AZNP K.Hora: gratulujem k vystupu
ja som bol v stredu na krivani a poviem ti, ze oproti rysom riadna makacka 

-> myschaak AZNP K.Hora 25.08.12 11:32:56: skorožena ťa tuším fakuje práve keď ju fotíš... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : na čas ti sere bílej tesák kámo)
-> myschaak AZNP K.Hora: No tak to už vypadá líp (kolem 570km)... ale kdo ví, jak to bude zase s časem.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Kesckemet nemo jak se to jmenuje...JV od Pesti
-> myschaak AZNP K.Hora: Nj, není to jako jet na sobotu do Doksů, takže když nevychází termín dovolené, je to problém. Nevíš kde má být sraz příští rok?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : bylo to supr...jen škoda že nás tam nebylo tolik jako třeba v Pécsi.....serete na to vážení!!!!
-> myschaak AZNP K.Hora: Jj, žena na fotce vypadá fakt nadšeně.
Vítej zpátky, hlavně že se líbilo! 

spotřeba za prvních cca 1000km byla cca 6,2l/100km...pak už jsem nestíhal měřit.....6x jsem tankoval po 20-25 litrech....skoroženě se výlet moc líbil
...cestou jsem posbíral 8ks melberů

zatim nejdelší výlet....maďarskej sraz+výlet do Tater....za 8 dní 2100km....jediná závada při cestě domů před Bratislavou odešlo relé na dobíjení....krásnej výlet
Nemáte niekto chuť budúci týždeň (PO-PI) ísť na sever Poľska na 2-3 dňový výlet k Baltickému moru? Chcem ísť, ale nie je s kým kua :(
-> medved410: hezke... ja ted zas vezmu do rumunska žlutáka :), planovanych 200tis. km od celkove opravy uz ma za sebou
koukám,že nejsem sám,kdo jezdí na dovču dálky s autem,co má motor na správnym místě
. 5km do práce Ford Mondeo a na dovolenou Rapidem 

-> Vojťas: policajti?? za týžden som ledva stretol 6 policajných aut .. tam ich musíš doslova hladať
-> Vojťas: V pohode...bez starostí. Tam majú na banáne..
-> peter13789: hezky pěkně ! co policajti? měli sme podobnou cestu v plánu ale mám trošku strach kvůli úpravam 

-> peter13789: dobre
-> peter13789 15.08.12 14:35:50: paráda

-> minno: kus furt ,to je nova moda pchat vsetko dopredu 

castrol 08.08.12 17:38:09 napsal:
→ Placko: kazda jedna cesta zo znackou skoda sa oplati
a keď máš motor na správnej strane, ani cúvať netreba
→ Placko: kazda jedna cesta zo znackou skoda sa oplati

-> castrol: mudro 

-> Placko: kazda jedna cesta zo znackou skoda sa oplati 

-> castrol: ja viac neobídem
-> castrol: hlavne že sa oplatilo 

-> Placko: oplatit sa oplatilo ale pojdeme aj dalej