-> Jarda: chtěli bysme jet s kámošem 110tkou někam dál (cca 600km jedna cesta). Díky, takže zatím bude soubor věcí vypadat takto :
* poloosa
* rozdělovač + jeho náhradní věci, pojistky a další drobné elektro (žárovky, kabely, svíce)
* spojka, spojkové a brzdové prase
* dobíjecí relátko, cívka
* těsnění pod hlavu
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dálkové cesty se škodovkami
11:47:06
04.06.2011
04.06.2011

j_j
11:43:38
04.06.2011
04.06.2011

Jarda - zrušená registrace
ale na toho litra nemam... :) sel bych do toho hned objet skudkou svet, ale kde na to vzit :(
tady rapid kdysi img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/1212_2006-08-04_ 20-58-59_94.jpg , ale to neznamena, ze od te doby nikde nebyl, letos byl v Madarsku asi 4x :)
tady rapid kdysi img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/1212_2006-08-04_ 20-58-59_94.jpg , ale to neznamena, ze od te doby nikde nebyl, letos byl v Madarsku asi 4x :)
11:34:38
04.06.2011
04.06.2011

Jarda - zrušená registrace
Casto Madarsko rapidem - s sebou poloosa, altik, rozdelovac, valce, prasata
Chorvatsko, Slovinsko, Italie rapidem - s sebou + spojka, ted tam je sachs, tak uy bzch ju nebral
Chorvatsko, Madarsko, Cerna Hora, Rakousko MTXem - to same mimo hydrauliky
nejcasteji byva problem s altikem a ja mam jeste ve vsech autech bezkontakt, takze ten odchazi (civka v rozdelovaci) pravidelne po cca 50tis. km - vzdy mi odejde jeden asi po 3 letech
Chorvatsko, Slovinsko, Italie rapidem - s sebou + spojka, ted tam je sachs, tak uy bzch ju nebral
Chorvatsko, Madarsko, Cerna Hora, Rakousko MTXem - to same mimo hydrauliky
nejcasteji byva problem s altikem a ja mam jeste ve vsech autech bezkontakt, takze ten odchazi (civka v rozdelovaci) pravidelne po cca 50tis. km - vzdy mi odejde jeden asi po 3 letech
11:03:46
04.06.2011
04.06.2011

j_j
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s cestováním se starými škodovkami* , co jste za náhradní díly brali sebou, jaké jste měli poruchy či jiné špatné či dobré zážitky, kolik kilometrů jste ujeli,co jste viděli...no prostě co vás napadne
jako ilustrativní fotku přidávám známou cestu dvou studentů z Liberce kolem světa...samozřejmě, že naše diskuze bude spíš o cestování po Evropě...
* mám namysli především auta z let 1950-1990, různé octávečky, embéčka, stovky a stodvacítečky případně garde a rapidy
chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s cestováním se starými škodovkami* , co jste za náhradní díly brali sebou, jaké jste měli poruchy či jiné špatné či dobré zážitky, kolik kilometrů jste ujeli,co jste viděli...no prostě co vás napadne

jako ilustrativní fotku přidávám známou cestu dvou studentů z Liberce kolem světa...samozřejmě, že naše diskuze bude spíš o cestování po Evropě...
* mám namysli především auta z let 1950-1990, různé octávečky, embéčka, stovky a stodvacítečky případně garde a rapidy