skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dálkové cesty se škodovkami
Ty velbloude!! Čůmmmm na toho Rapida jakej je sexy..:-)))!!!!!!
Až se jednou, doufám, s Rapidkou vrátím z cest, tak si dáme vědět a vyvenčíme ty naše vozítka někde společně...:-)!
Dálnice na Ulambátar...:-)
Dálnice na Ulambátar...:-)
-> skodoukolemsveta.cz: super, taky chci k Bajkalu
ja to pristi rok vidim mozna na Skandinavii rapidem nebo mozna MTXem Recko, uvidime...

ja to pristi rok vidim mozna na Skandinavii rapidem nebo mozna MTXem Recko, uvidime...
-> skodoukolemsveta.cz: zasnem
...:-). Jinak mlhovka skončila v nějaké mongoské řece, spoiler samodomo tak nějak vyklepán...
Chybějící vyklepané šroubky...doplněny, auto v tak nějak v "cajku"...:-).
Díky za mail, nějak jsem neodpověděl ale posílám důkaz příjezdu do Vladivostoku níže...
Chybějící vyklepané šroubky...doplněny, auto v tak nějak v "cajku"...:-).
Díky za mail, nějak jsem neodpověděl ale posílám důkaz příjezdu do Vladivostoku níže...
Po dosažení pláže Bajkalu s opalující se zahraniční turistkou...:-)))
Klobúk dolu...
-> Vojťas: Tak se koukni do jejich událostí, tuším asi za měsíc máš šanci ve Vamberku.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tyjo nebyl, asi jsem mel zrovna jinou akci 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : určitá grupa stranící se více k východní hranici jaxi drží při sobě a nejezdí :D
-> Vojťas: Tys nebyl v Pohoří? To je přesně ta přednáška, co byla i tam.
Tak mi tedka kamaradka z Jihlavy poslala jednu pozvanku, docela zajimaci a nevedel jsem o tom. Pro mistni urcite dobry napad na navstevu.
www.facebook.com/events/2 11036655757453?notif_t=pl. ..
www.facebook.com/skodatou r2011
www.facebook.com/events/2 11036655757453?notif_t=pl. ..
www.facebook.com/skodatou r2011
-> skodoukolemsveta.cz: Jo jo, na web jsem koukal, moc porádní výlet!
Také se mi moooc líbí, mám jí i na obrazovce svého mobilu..:-). Příště přidám další, teď mám bohužel v opravě počítač...
Jinak ale na mém webu www.skodoukolemsveta.cz je jich daleko více. Nechybí ani nějaké ty starší vozy Škoda, které jsem kde vyblejsknul s místní registrací v Turecku či Kazachstánu, když tak se koukni...:-)
Jinak ale na mém webu www.skodoukolemsveta.cz je jich daleko více. Nechybí ani nějaké ty starší vozy Škoda, které jsem kde vyblejsknul s místní registrací v Turecku či Kazachstánu, když tak se koukni...:-)
-> skodoukolemsveta.cz 13.09.14 13:43:25: Pod Araratem? Tak tuhle fotku závidím hodně... moc paráda.
-> skodoukolemsveta.cz:

Karavana na hedvábné stezce, Samarkand Uzbekistán
V poušti Karakum v Turkmenistánu jsem dvakrát denně čistil písek z filtru...
U Teheránu ve 3500 m.n.m.
Ahoj Virťáci, moc se mi líbí zdejší cestovatelské povídání, tak mě napadlo sem přidat i pár fotek z mého, stále pokračujícímu veejletíku..:-). Ivan
-> Jarda: -> OTA-MTX: Před dvěma lety to vypadalo stejně...
...sice jsem tam byl škodovkou, ale před "stanicí" jsem vyfotil jen tohoto FIATa (zaujal mne jeho náklad, zřejmě budoucí (možná už současné) umělecké dílo
) :
...sice jsem tam byl škodovkou, ale před "stanicí" jsem vyfotil jen tohoto FIATa (zaujal mne jeho náklad, zřejmě budoucí (možná už současné) umělecké dílo

-> Jarda - zrušená registrace 09.09.14 08:24:36: žádné muzeum, pořád zatlučený okna
-> OTA-MTX: tak v St. Tropez uz udelali ze stanice muzeum? bych tam taky zas nekdy mrknul, je to pekne mesto, ale hrozne drahe... asi diky cetnikum
-> OTA-MTX: jak se jmenuje majitel tý Astry? hrozně mi připomání jednoho spolužáka ze základky...
Provence 9/2013 - Saint Tropez
-> Jarda: Jako že jsi si to tam střihnul ještě jednou, pro změnu MTXkem?
Turecko once more :) sice jen asi polovina km, ale projizdka pekna...
-> j_j: jeden turek, co jsem se s nim bavil, tak rikal, ze jako vlastenec si prodlouzil zakladni vojenskou sluzbu na dvojnasobek

-> Jarda: tak tak, Turecko má velmi dobrou armádu - na něj si jen tak někdo nedovolí :) ale přes hranice je slušnej bordel :)
-> j_j: tak na turecke strane je jeste bezpecno, ale zas zlute auto by byl docela dobrej cil
za tema kopeckama je syrie
za tema kopeckama je syrie
-> tunerlada: Taky jsem to tak mel 

-> Jarda: ses chtěl zapojit do boje proti ISIL ?
to koukám teda...ještě pár desítek kilometrů a mohl ses zapojit do bojů...

-> Jarda: to máš pravdu že hodně lidí jede jen kousek po republice a hned z toho je velká expedice
holt zvyk na moderní auta

-> Jarda: 

-> U-Geen: jj, jak to myslis, ze to mam pridat do clanku? to bych mohl...
me se jeden clovek chlubil, ze byl rapidem 136 z HK až v Budejovicich
, tak jsem mu tenkrat rikal, ze jsem se se zlutakem zrovna vratil z jihu italie - z calabrie, tak na me divne koukal a myslel si, ze jsem si vymyslel nejakej uplnej nesmysl :), potom rikal svoji manzelce, ze se semnou nebude bavit, ze jsem nejakej divnej
-> dragon_cb_cz: no proste byla smutna, ze uz neuvidi zelvu, protoze v Turecku jseme je videli kazdou chvili a ona i v Bulharsku byla a hned, jak to dorekla
Jednou jedeme v BiH nedaleko Mostaru a videl jsem tam podivny stroj na zpracovani dreva a rikam, tak tadyto, to je tak prijit o ruce a za zatackou sel clovek bez ruky
me se jeden clovek chlubil, ze byl rapidem 136 z HK až v Budejovicich

-> dragon_cb_cz: no proste byla smutna, ze uz neuvidi zelvu, protoze v Turecku jseme je videli kazdou chvili a ona i v Bulharsku byla a hned, jak to dorekla
Jednou jedeme v BiH nedaleko Mostaru a videl jsem tam podivny stroj na zpracovani dreva a rikam, tak tadyto, to je tak prijit o ruce a za zatackou sel clovek bez ruky

-> Jarda: hele tady to zapadne... neudelame z toho clanek s fotkama? Podle me by to bylo fajn, pokud by se ti chtelo :)
(btw libi se mi jak ted spousta lidi dela z vyletu 200km od baraku expedice a Jarda si jen tak jede na vylet...)
(btw libi se mi jak ted spousta lidi dela z vyletu 200km od baraku expedice a Jarda si jen tak jede na vylet...)
-> Jarda: Paráda, jen jsem to nepochopil s tou želvou??? 

-> Jarda: Pěkné povídání jen jsi asi nebyl v Chánově či jiných rezervacích, protože jinak bys nenapsal tohle: Nikdy bych neřekl, že se nechá chovat dobytek a slepice v paneláku. 

-> Jarda: