skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Blbý vánoce!
prohledat
172 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 30.11.2008 do 02.01.2020, založil/a Honza "Bobr"
-> palinator: vidíš , ja ako tieto mdoerné kapitalistické veci neuznávam tak ich ani nepoužívam , mobil by som najradšej jebol do koša už dnes ...
-> suri:
Mně nepřišla ani jedna sms a na FB jen očividnej hromadnej "spam".
Mně nepřišla ani jedna sms a na FB jen očividnej hromadnej "spam".
Já když pominu všelijaký ty úklidy a podobný děsy, které stresují hlavně našeho psa a moji maličkost
, nezbytné nákupy a další nepříliš populární činnosti (třeba potkávání velkého množství vánocemi zblblých lidí), pak to byly prozatím nejhezčí vánoce. V první řadě jsem měl dovolenou, užil jsem si tedy nějaké dva týdny klidu, ale už tady byla taková ta pravá rodinná atmoška. Hlavně s malou jsme si to moc užili. Hezky brebentí, pořád se učí něco nového a vyloženě si to tedy užíváme. Vyrobil jsem malé postýlku pro panenku, teď dělám tu skříň. Je to hrozný nezvyk, že má člověk čas na ostatní a na něco jiného.

-> Vojťas: mne prišla jedna sms a mesenger neviem čo je ,, to nemám
Asi ty deprese vyzařuju
když počítám i rodinu přišla mi jediná vánoční a novoroční sms zpráva
a na messengeru dohromady 15 kousku, ale to se tak rozprostřelo 
plus par nejúžších přátel kde to je víceméně samozřejmostí a v rodině si teda voláme, to je jasný.
Na příští rok se polepším....ty fejsbuky zrusim a budu mit uplny klid
Dělám si prdel
Tak draci vše nejlepší v novém roce, hlavně zdravíčko, a ať se vam daří stavby, buď automobilový nebo rodinný. Ideálně oboje
BTW. Na Silvestra sem šel v deset večer do postele
hlavně proto ze od šesti ráno do práce. A taky mě dost zmohlo odpoledne u kamaráda s jeho deckama, s nasi malou litali po celým bytě. Byla makačka ji uhlidat protoze to bylo novy prostředí tak furt něco krámovala
A vlastně i do ty práce jsem se docela těšil, po těch deseti dnech doma. Kdy sem v garáži byl dohromady pět hodin... Zas něco dělat potěší

plus par nejúžších přátel kde to je víceméně samozřejmostí a v rodině si teda voláme, to je jasný.
Na příští rok se polepším....ty fejsbuky zrusim a budu mit uplny klid

Dělám si prdel
Tak draci vše nejlepší v novém roce, hlavně zdravíčko, a ať se vam daří stavby, buď automobilový nebo rodinný. Ideálně oboje

BTW. Na Silvestra sem šel v deset večer do postele

A vlastně i do ty práce jsem se docela těšil, po těch deseti dnech doma. Kdy sem v garáži byl dohromady pět hodin... Zas něco dělat potěší

Mě třeba je letos líto, že jsem si vůbec neužil toho, že nějaký vánoce budou. Do práce, z práce, nakoupit u vjetnamce, dárky pak přes net, stromek ve školce a v televizi běží déčko. Takže jsem vlastně vůbec s nějakým předvánočním shonem nepřišel do styku.
Tak tak, to chce klid a nohy v teple. Já to nějak ani nevnímám, prostě den jako každej jinej (nebo teda období jako každý jiný). Familii obcházím rád, páč se aspoň zadarmo najím
A sebrat pár dárků, to taky není na škodu, člověk dostane nějaký hadry a tak, a nemusí to kupovat ze svýho. Doma (neb žiju sám) si zapálím svíčku, klepnu rybu, do vázy nandám nějaké to živé jehličí (odřezky z běžných stromů, mívaj toho prodejci jedlí a smrků plno), ozdobím jednou baňkou a kolekcí (tu dostáváme v práci každej rok), hodím kopyta na stůl, otevřu lahvinku porťáka a rozjímám. Většinou před tím dopoledne zajdu na hřbitov zapálit nějaké ty svíčky a tak, obejdu familii, vyměním dárky, zkonzumuji nějaké ty obědovečeře... Já nějak na nějaké tradice moc nejsem, ale zase vykašlat se na to úplně, to se mi taky nepozdává. Jo a televizi doma nemám, a od doby, co to mám na pracoviště 5 minut chůze, dokonce ani wifi a počítač
Takže nějaké reklamy, pohádky nebo třeba každoročně opakující se filmy typu Sám doma, to jde mimo mne. Ačkoliv jak jsem si teď zakoupil kolekci transtrabantích filmů a seriálů, tak si asi donesu z práce aspoň ten noťas, páč DVDčko se jaksi na plotně neroztočí a na zácloně nepromítne (tímto se omlouvám všem, kteří toto nepodporují, pane Tomaso, nicméně já rád tenhle typ filmů). Jo a abych nezapomněl, 23. ráno chodím do obchodů dívat se, jak mají lidi nákupní šílenství, to mi tak hodinu až dvě vydrží to pozorovat, a pak jdu domů 

Stejne jako -> dragon_cb_cz: a -> saskyn2: :) Presne to "jaky si to udelas, takovy to mas" jsem sem chtel napsat taky :) Nejak nevim, na co porad nekdo nadava a proc. Tak pokud se mu Vanoce nelibi nebo je proste jen morous a remca na vsecko, tak at je neslavi, ne? Nejaky Vanocni reklamy jdou uplne mimo me, TV jaksi nevedeme, to je ztrata casu (doporucuju i ostatnim)... A to ze je v kramech blazinec, ze se neda ani zaparkovat? To same se mi pred cca mesicem (?) stalo v centru Plzne kvuli fotbalu... Ulice zavrena policajtama, protoze dementi (tedy pardon, fandove) delali bordel a nejblizsi parkovaci dum total "fullhouse". Takze asi tak. Presne jak pise Dragon - je to o tom ze i pres celorocni shon se alespon na ty Vanoce tak nejak slezeme s rodinou (ac i jindy v roce se vidame) a tak nejak v klidu se pokeca, da se kafe atd... A reci typu, ze nekoho sere uklid, cukrovi atd. - tak proc to dela?
Jestli doma neuklizi a hroti to jen na Vanoce, tak to uz je asi jedno ne a muze se na to vykaslat i tak
A pokud nekoho sere pect cukrovi, tak proc ho pece? Da se koupit a nebo si misto toho koupit tatranku
Presne jak tu uz padlo, lidi si to kazi sami. A pokud nekdo drepi u TV, prepina programy, serou ho reklamy, serou ho Vanoce, sere ho vsechno, tak tam uz asi nepomuze nic, protoze stejne tak bude nadavat na Velikonoce a cokoliv jinyho.

-> saskyn2 23.12.19 17:15:02: to moc nechapu... mit prachy, tak se urcite nebudu nudit
www.auto.cz/obytna-auta-d o-divociny-aneb-od-pick-up u-az-po-osmikolove-naklada ky-106805 vlastne ani nevim, co bych si vybral
www.auto.cz/obytna-auta-d o-divociny-aneb-od-pick-up u-az-po-osmikolove-naklada ky-106805 vlastne ani nevim, co bych si vybral
-> King: Njn lidi mají prachy, nevědí co s nimi a nudí se. Loni jsem to potkal cca 2x, letos to vidím snad v každý ulici, až se stydím že nejdu s dobou
Na druhou stranu je s tím asi mín práce než ověšovat fasádu řetězy.

-> saskyn2 23.12.19 17:03:40: no je zajimave, ze mikulas a certi dost upadaji a barbora uz uplne, naopak vanoce, to vsichni blazni, ve vetsine vesnic kolem je betlem, to driv nebylo a nekdy to je i hezke, ve skrdlovicich je osvetleny tak barak, ze vypada jako staj
oni naproti maji kone, ale kdo to na prvni pohled uvidi, tak si opravdu musi myslet, ze jde o osvetlenou staj :), ne ze by to vypadalo uplne spatne...

-> saskyn2: Nebudes mi to verit, ale mistni jedinec druhu automechanik domaci neodolal a touhle picovinou si fasadu uz nasvecuje

-> King: A to počkej až z Prahy dorazí tesco tuning v podobě projektorů promítajících santa klauze na fasádu nově omítnutého hausu s možností přepnutí na volně padající sněhové vločky
Jako když to měl jeden barák tak to asi i bylo zajímavý, ted už to spíš připomíná vietnamský stánek

-> dragon_cb_cz 23.12.19 16:21:27: Taky jako Stepan, slouzime zakaznictvu do posledniho dechu, i dneska, takze “vanocni atmosfera “ ve mestech v plny palbe :-) Ja jsem jeste navic musel dneska na kontrolu k doktorovi a vycekat si tam dve hodiny s jednou starsi prasnici (nebudu radsi rikat jakyho etnika :-), kterou nenapadne nic blbejsiho, nez se s chripkou vydat na plicni a jeste se opakovane dozadovat prednostniho vyrizeni, protoze je ji “spatne “. Nastesti ji sestra na prijmu hned vybavila jednorazovym nahubkem, ale protoze si sedla kousek ode me a sundala si ho, a protoze smrdela jak psí kšíry, pod zaminkou nakupu kafe z automatu jsem se presunul do nejvzdalenejsi casti chodby. Primar mi pak tlumenym hlasem v ordinaci sdelil, ze pani K. je mistni hvezda, ktera ma pocit, ze cela nemocnice je tam jenom kvuli ni, a ze pri minuly navsteve musel nabehnout do sousedni ordinace ke kolegyni a zachranit ji pred pani K., protoze milostiva byla natolik nespokojena s postupem pani doktorky, ze po serii sprostych nadavek se ji pokusila nafackovat.
Inu, zdravotnictvi “zadarmo “ ....
Inu, zdravotnictvi “zadarmo “ ....
-> dragon_cb_cz: Ty woe ne každej má to "štěstí", že jeho náplní práce je sedět v kanclu. :-D
Občas taky potřebuju nakoupit nějakej materiál nebo nářadí a ne vždycky to funguje jako ve velkoobchodě elektro, kdy si to objednám po telefonu (cca 5-17hod se dá volat) a soused mi to večer (19-20hod) cestou z práce doveze domů.
Občas taky potřebuju nakoupit nějakej materiál nebo nářadí a ne vždycky to funguje jako ve velkoobchodě elektro, kdy si to objednám po telefonu (cca 5-17hod se dá volat) a soused mi to večer (19-20hod) cestou z práce doveze domů.
-> dragon_cb_cz: “Dohoda o neutoceni”
...ale je to presne to, co bych taky rad aplikoval.
-> saskyn2: Jako relativne cerstvej vesnican se taky nestacim divit, kolik usili a prachu tady nektery pripadi investujou do tzv. vanocni vyzdoby baraku a zahrady. To si clovek v duchu rika, co maji ty lidi asi v praci za veget, kdyz maj silu voblejzat patrovej barak s desitkama metru cinskejch, nejspis interierovejch, retezu a tahat prudluzky k nejakejm sviticim jelenum a jinejm zrudam v zahrade :-)

-> saskyn2: Jako relativne cerstvej vesnican se taky nestacim divit, kolik usili a prachu tady nektery pripadi investujou do tzv. vanocni vyzdoby baraku a zahrady. To si clovek v duchu rika, co maji ty lidi asi v praci za veget, kdyz maj silu voblejzat patrovej barak s desitkama metru cinskejch, nejspis interierovejch, retezu a tahat prudluzky k nejakejm sviticim jelenum a jinejm zrudam v zahrade :-)
-> StepaNoFUN 23.12.19 15:42:20: To máš z toho, že lezeš mezi lidi... to by se mně nestalo 

-> saskyn2 23.12.19 15:01:49: Kde se to dá podepsat? Stejně jako u jiných věcí, i tady hodně platí "jaký si to uděláš, takový to máš".
-> Jarda: Ještě je mezi tím valentýn
Ale tohle nemá s tradicí nic společného, to je jen nenažranost obchodů a každýho boj když se tím nechá zblbnout...

-> StepaNoFUN 23.12.19 15:42:20: a hned po vanocich zacnou velikonoce

Mě vánoce vaděj tím, že začínaj v půlce listopadu. Všude davový šílenství, všichni sháněj dárky k vánocům. A já cca do 20.12. dělám. Takže mě celý vánoce můžou trhnout nohou. Ale člověk (ač to s vánocema nemá nic společnýho) prostě potřebuje koupit věc X, v obchodě Y a stráví s tím 3násobek času (cesta, nákup samotnej). Jinak mi vánoce nevaděj.
Já mám názor že je to tradice a není proč to měnit. Jenže místo toho, aby si to lidi užívali, tak zblblý z reklam z televize si kupují píčoviny, na který ani nemají, doma uklízí měsíc předem, řeší co koupí a pak si na to ještě půjčí, zdobí nesmyslnými blikátky celou zahradu a ve finále místo svátku a odpočinku jsou z toho akorát svátky stresu. Ale to není o blbých vánocích, to je o blbých lidech.
-> Jirik_Tuňák1983: ja nejakú rodinu nemám no , a šetrím celý rok no ... deckám musíš niečo kúpiť nech majú radosť a iné ma netrápi
-> suri 23.12.19 14:25:41: Taky jsem vánoce svého času rád neměl, ale teď vidím, že lidi, kteří je rádi nemají, jsou nedostatečně zabaveni a zaměstnáni nějakými smysluplnými činnostmi.
Chápu to jen v případech, kdy to má kořeny v nějakých pochroumaných rodinných vztazích a nebo neradostném dětství.
Chápu to jen v případech, kdy to má kořeny v nějakých pochroumaných rodinných vztazích a nebo neradostném dětství.
mne sviatky nevadia
-> Jirik_Tuňák1983: skôr sa čudujem koľko je tu ľudí ktorým vadia ešte aj takéto sviatky , ja som veľký morous ale takto ďaleko som ešte nedospel... bol som kúpiť deckám nejaké pekné drevené hračky , pýtal som sa jednej maminky s chlapcom že čo by sa jemu páčilo a normálne si so mnou pokecala /väčšinou sú zduté ak na niektorú prehorovíš , táto bola evidentne normálna / akurát chlapcov výber / chce byť smetiar / sa mi celkom do plánu nehodil :D ľudí je samozrejme veľa všade ale o tom by to nemalo byť ... treba si v kľude porobiť a pokúpiť a nenaháňať sa ...
Zajímalo by mne, kolik zdejších plkoňů má děti. Pak se nějaké vánoce bojkotují docela složitě.
Ještě že vánoce neslavíme, ani já ani rodiče
-> palinator 23.12.19 09:32:18:
A vypadá to, že na příští rok už asi s našima atd uzavřeme "dohodu o neútočení" ve smyslu, že dárky se dávají jen dětem a nazdar... Svojí rodinu mám rád celý rok (přestože jsou občas na zabití), ale mít pevný datum v kalendáři, kdy všichni ví, že ten čas jeden na druhýho budeme mít není od věci.

Já to teda narozdíl od vás nějak neprožívám. Je to tradice, k roku to patří, tak se chovám jako jsem se choval vždycky a je mi to fuk. Až mě to vadit začne, tak se k vám třeba přidám.
-> Vojťas 22.12.19 18:25:47: jsem už od pátku do středy na horách téměř mimo civilizaci, bez tv, pouze s netem a vysílačkou od 1.6 po 460mhz. Je tu krásně, nic tu nepřipomíná vánoce. Nic jako dárky neřeším, u nikoho vánoce trávit nehodlám, k nikomu chodit nebudu ( nikdo siroko daleko neni), a zdobit taky nic nebudu. Žrádlo si děláme jaký chceme, mame tu asi 10kg brambor, uzenou kejtu, černý pivo kečup asi 2kg špekáčků hořčici a nějaký tvrdý sejry. ryba sem nesmí, a stromů je tu tři prdele v chko. Je tu krásně. 26. Jedeme na sraz radioamatérů no a 27 budu v klidu doma předělávat hajzl
ideální odjezd od magorů

-> Vojťas: Nevím, co řešíš. Vždyť single můžeš být zase. 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 22.12.19 19:24:15: máme to stejný 

-> Vojťas: To napiš někam jako článek, a já se pod to podepíšu 

..neřešim vánoce, jeden den v roce kdy se najednou všichni milujou , musej si nutně něco vzájemně kupovat, najednou se musej všichni scházet, přitom zbytek roku si polovina z nich nemůže přijít na jméno.
nákupní šílenství žrádla je taky demence, skočim do večerky, nakoupim vše potřebné abych měl co dlabat, všechen sortiment co maj v přecpaných obchoďákách, a v klidu bez front odcházim dom.
24. ten večer nějak přežiju a fuck off svátky
nákupní šílenství žrádla je taky demence, skočim do večerky, nakoupim vše potřebné abych měl co dlabat, všechen sortiment co maj v přecpaných obchoďákách, a v klidu bez front odcházim dom.
24. ten večer nějak přežiju a fuck off svátky
vianoce prezivam v KLUDE a PO SVOJOM... odporucam vyskusat.
-> Vojťas: tohle Vánoční šílenství mě nechává chladným...máti i tchýně naštěstí pochopily, že se složíme na společnou chatu a cajk.
Co mě ale vážně sere jsou rodinné sešlosti. Máme 3 prababičky, u kterých se scházíme. U jedné na oběd, u druhé na odpoledne. Poslední další den. No a ikdyž se ku*va vidíme s veškerou rodinou u prababek, stejně tchýně chce, abychom se u ní sešli, rozdali si dárky u ní. Ona udělá kačenu a další den v prdeli. Máti to stejné, bez kačeny. Letos ještěš vymyslela segra, že se sejdem u ní. Na to fakt nebudu mít nervy. Příští rok asi zaplatím nějakou exotiku a fucking Vánoce
Co mě ale vážně sere jsou rodinné sešlosti. Máme 3 prababičky, u kterých se scházíme. U jedné na oběd, u druhé na odpoledne. Poslední další den. No a ikdyž se ku*va vidíme s veškerou rodinou u prababek, stejně tchýně chce, abychom se u ní sešli, rozdali si dárky u ní. Ona udělá kačenu a další den v prdeli. Máti to stejné, bez kačeny. Letos ještěš vymyslela segra, že se sejdem u ní. Na to fakt nebudu mít nervy. Příští rok asi zaplatím nějakou exotiku a fucking Vánoce
čísst to nebudu, jen si tady vyleju kybl hoven
Nesnášim Vánoce, všichni akorát blbnou z toho jestli maj nebo nemaj dárky pro toho a toho, votravujou te s dotazama co chces pod stromeček a po rozvětvení rodin na partnery a jejich rodiny se řeší neřešitelnej problem u koho se bude na Štedrej večer a kdy se sejde zbytek rodiny kterej nema to stěstí a nevyšel na ně ten los 24.
A to nemluvim o uklízení a zdobení všech možnejch větvý v dosahu. a aby byla vetev hezka a chvili vydrzela tak musi stat aspon petikilo...
Taky me pekne sere enormni mnozstvi vanocnich reklam v televizi.
Zlatě když sem byl single v pronajaty garsonce, z nostalgie sem do jupitera zapichl smrcek co sem utrhnul z naletu a bylo mi hej. U nasich sem se najedl,, rozdal obalky a sel s kamosema na pulnocni ( na pivko )
Vsechno mi to bylo jedno a mel sem klid, kurva to byla pohoda
Asi sem asocial
Howgh a zdravi vsem
Nesnášim Vánoce, všichni akorát blbnou z toho jestli maj nebo nemaj dárky pro toho a toho, votravujou te s dotazama co chces pod stromeček a po rozvětvení rodin na partnery a jejich rodiny se řeší neřešitelnej problem u koho se bude na Štedrej večer a kdy se sejde zbytek rodiny kterej nema to stěstí a nevyšel na ně ten los 24.
A to nemluvim o uklízení a zdobení všech možnejch větvý v dosahu. a aby byla vetev hezka a chvili vydrzela tak musi stat aspon petikilo...
Taky me pekne sere enormni mnozstvi vanocnich reklam v televizi.
Zlatě když sem byl single v pronajaty garsonce, z nostalgie sem do jupitera zapichl smrcek co sem utrhnul z naletu a bylo mi hej. U nasich sem se najedl,, rozdal obalky a sel s kamosema na pulnocni ( na pivko )

Asi sem asocial
Howgh a zdravi vsem
-> dominique: vystizne

-> dominique:

-> dominique:

E: sem zvědavej kolikrát do kola si to ještě pusim :-D :-D
E2:tak vyřešeno, staženo :-D :-D

E: sem zvědavej kolikrát do kola si to ještě pusim :-D :-D
E2:tak vyřešeno, staženo :-D :-D
-> dominique: :DD
-> Jirik_Tuňák: vis co je nejlepsi, kazdej rok to je uplne stejny. Akorat letos jsem se uklidil ven pred obchodak a prodaval stromecky. Zadny koledy, sbory, kontroly. Co vic si prat, pauza kdy chces- lidi co makaj za tebe tam byli, naproti otevrenej stanek se svarakem ;-) Jak tam bylo hezky.
-> Jirik_Tuňák: kostlivečka hm?

gim 15.12.08 00:55:52 napsal:
na me to taky leze, ale z druhy strany. Delam v obchodaku a byl sem nucen
tam ztravit poslednich pet dni. To ze tam hrajou koledy jeste jakztakz beru sice
deset dni do vanoc ale budis. Po ranu si jeste zanotuju, ale k veceru mi to
pije krev. Zvlast kdyz po zaviracce hrali trosku sviznejsi pisnicky aby sme se
probrali a ted misto toho jezisku panacku, fakt neee. Ale co me nejvic dostala,
byla vedouci pro komercni aktivity, a pritahla tam detskej sbor asi
desetiletejch holcicek, ktery tam zpivali koledy. Ona a pravdepodobne rodice
tech deticek, protoze na vsech peti mistech kde sem je potkal, stali porad ty
samy ksichty, a pochybuju, ze by to zakose tak bralo. Na me mrkla se slzou
v koutku jestli to neni jako roztomily, kdys sem se zaposlouchal do jejich vyti
a to misilo se to s nejakou koledou v podani helci ondrackovic, sem si jen
posmesne odfrk, ze na todle nemam nervy ani zaludek po 4 dvanactihodinovkach.
A hned za mnou naklusala, jako jak se mi to muze nelibit. Tak sem ji poslal do
haje, hlavne at se nestavuje v mym oddeleni, a kdyz uz tak at vypne ten humus
co de z rozhlasu, a sel sem si po svejch.
Chvilku na to, ale pritvrdila kalibr, a vytasila se svedskym peveckym sborem,
ktery se svickou v ruce, svedskou tradicni koledou na rtech a habitech ne
nepodobnym kuklux klanu vyrazila na pochod obchodakem. To fakt uz bylo moc a po
zbytek teto akce sem se radeji odsunul do kurarny…
Tohle je dobrý.
na me to taky leze, ale z druhy strany. Delam v obchodaku a byl sem nucen
tam ztravit poslednich pet dni. To ze tam hrajou koledy jeste jakztakz beru sice
deset dni do vanoc ale budis. Po ranu si jeste zanotuju, ale k veceru mi to
pije krev. Zvlast kdyz po zaviracce hrali trosku sviznejsi pisnicky aby sme se
probrali a ted misto toho jezisku panacku, fakt neee. Ale co me nejvic dostala,
byla vedouci pro komercni aktivity, a pritahla tam detskej sbor asi
desetiletejch holcicek, ktery tam zpivali koledy. Ona a pravdepodobne rodice
tech deticek, protoze na vsech peti mistech kde sem je potkal, stali porad ty
samy ksichty, a pochybuju, ze by to zakose tak bralo. Na me mrkla se slzou
v koutku jestli to neni jako roztomily, kdys sem se zaposlouchal do jejich vyti
a to misilo se to s nejakou koledou v podani helci ondrackovic, sem si jen
posmesne odfrk, ze na todle nemam nervy ani zaludek po 4 dvanactihodinovkach.
A hned za mnou naklusala, jako jak se mi to muze nelibit. Tak sem ji poslal do
haje, hlavne at se nestavuje v mym oddeleni, a kdyz uz tak at vypne ten humus
co de z rozhlasu, a sel sem si po svejch.
Chvilku na to, ale pritvrdila kalibr, a vytasila se svedskym peveckym sborem,
ktery se svickou v ruce, svedskou tradicni koledou na rtech a habitech ne
nepodobnym kuklux klanu vyrazila na pochod obchodakem. To fakt uz bylo moc a po
zbytek teto akce sem se radeji odsunul do kurarny…
Tohle je dobrý.

-> Mr.Lumpy: woe! ne diky todle neni muj typ :-)