skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
cyklistika
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zajeď někdy do Hradce a pak nadávej na cyklisty na cestách 

-> M@rtin: novýho nic, ale pořád ve mě hlodá koupit si kolo a nebo si postavit do prahy kolo bez převodů na starým rámu z favorita
-> M@rtin: Ne, furt me serou cyklisti na silnici 

Tak co něco novýho?

-> Stinger1987: no pokial viem tak Pantani siel ale nevyhral spurt v Parizi...tam to vyhral Svorada...jeho najvetsi uspech pokial viem

-> rolls: sypu si popel na hlavu
Jsem myslel jsem si,že se tý tvojí otázce vztahuje to video co je u ní.Koukal jsem na to bez zvuku a měl jsem za to že s Armstrongen tam jede Pantani.
Chybička se vloudila.

Jsem myslel jsem si,že se tý tvojí otázce vztahuje to video co je u ní.Koukal jsem na to bez zvuku a měl jsem za to že s Armstrongen tam jede Pantani.
Chybička se vloudila.

-> Stinger1987: Pantani bol v Lampre?
-> pyroman: presne tak...Svorada

Než sem se přestěhoval do prahy sem jezdil jako pardubák docela dost. Okolo 15kkm ročně, po přestěhování sotva 5000km. A teďka po řidičáku sem rád za 3 ročně.
Jinak sedlám hlavně horáky doma mám GT Avalanche 2.0disc 2007 a na chalupě cca 10let starej Amulet Synchro. A na popojíždky mám starou "baťovku" s dvojitým rámem a premiera.
Na střeše vedle GTčka je ještě Author Opus to je mladý...
Jinak sedlám hlavně horáky doma mám GT Avalanche 2.0disc 2007 a na chalupě cca 10let starej Amulet Synchro. A na popojíždky mám starou "baťovku" s dvojitým rámem a premiera.
Na střeše vedle GTčka je ještě Author Opus to je mladý...
ja jako spravnej skodovkar jendoznacne nemam cas jazdit na kole:D ale mati a fotr jazdia denno denne
fotrove kolo
fotrove kolo
-> rolls: bych řekl,že Marco Pantani 

Já už mám celkem dlouho,tak 8 let Favorit Tempo. Super stroj,pologalusky,dá se s tim i po horší cestě. V základu to už mělo nějakou lepší Schimano přehazku,italský ráfky,... Potunil jsem ho,sundal blatníky,světla,nasadil San Marco sedlo. Ale teď už nenajezdim dalo by se říct nic,dřív tak 4000 ročně. Teď,když někam jedu,tak si radši pujčim od otce takovýho treka,či co to je. Jede to pěkně,dá se s tim líp po lesních cestách a je to mnohem pohodlnější,než silnička.
se taky pochlubim bikem
skladačka do pohody na krásné projižďky ke známým 

-> rolls: nebyl to Jan Svorada?
-> havlik: no spíš to bylo vyběhaný.. ale co stejně už ho nemám ale plánuju si nějakej kostitřas koupit 

-> Pavel P.: což o to ono na rukojeti to nejni tak špatný ale muselo to bejt fakt kvalitní ne nějaký na kole z hypermarketu
viete kto vyhral v roku 2001 etapu s cielom v parizi? napoviem ze to bol niekto z timu Lampre
http://www.youtube.com/wa tch?v=FXPXHK7I1iQ&feat ure=related
pozornost venovat 3.30 minute

http://www.youtube.com/wa tch?v=FXPXHK7I1iQ&feat ure=related
pozornost venovat 3.30 minute

-> havlik: na favoritu mi nikdy neprsaknul ale na horskym nějakej FORT či co.. tak tam snad dvakrát.... a věčně mi to samo přehazovalo
holt to přehazovaní rukojetí jak na motorce stálo za prd...

-> rolls: super videa

-> Pavel P.: no mě se vlastně eště zlomila vidlice odpružená a vysekal sem se přímo na prostředku přechodu pro chodce před zelenou 120tkou a děděk mi magor zavolal záchranku. No já řetěz přetrhnul snad na každym kole ten původní co tam byl sem si musel kupovat specialní silnější
-> David29: stejně jako já si tebe nedokážu představit za volantem

-> haso: na vaze sem to nemel, nemuzu posoudit, silnicni ramy favorit nejsou spatny, na to ze jsou ocelovy jsou slusne lehky, nejtezi jsou ty original kliky, to je hruza, ja sem mel stesti a sehnal duty holowteky.. vaha je jedna vec, ale je to o zviku moje mtb ma mozna 15kilo a po par kilakach si clovek zvykne a taky si to jede

-> Pavel P.: Ty vole, tebe si na kole nedokážu vůbec představit

-> havlik: taky se mi povedlo jednou přervat řetěz a zlomit střed od šlapek...
sem tam mi bouchla guma o patník když jsem najel.. a kdysi ještě na BMXku jsme jel po lese a zvednul jsme přední kolo kvůli bludnýmu kořenu a kolo vypadlo.. to byl pak pěknej držkopád mezi pařezy a větvě
a na favoritce mi taky prdli obě lanka od brzd na lesní cestě... asi únava materiálu
naštěstí už tam nebyla závora na konci cesty, jinak bych tu asi nepsal... 

Jinak běžný závady co sem na kolě měl byly přelámaný šlapky přetrhaný řetězy a rozlouplej střed a kazeta vše postupně a na různých kolech

-> Nemky: cca kolko ma ten tvoj singl kilogramov? len tak na porovnanie stym mojim by ma to zaujimalo kolko kilo haraburdia so sebou vozim

-> pyroman: najkrajsi je moment v druhom videu ked sa armstrong obzrie a potom vsetkym ujde...na konci stupania dal ulrichovi 2min

-> TUNER: to musi bejt zazitek na tomhle ject

-> rolls 29.07.08 21:09:35: krása
-> pyroman: http://www.youtube.com/wa
tch?v=GHJErrp4eOw
-> Nemky: ok díky...dávám do oblíbených 

-> pyroman: http://www.youtube.com/wa
tch?v=DQDjqAkLUB0
-> Nemky: Jj,myslim víc než zajímavej... ))
www.scottmtb.cz/news/scot t-experti-na-karbon-ii-end orphin-1080
www.scottmtb.cz/news/scot t-experti-na-karbon-ii-end orphin-1080
-> pyroman: kua...nie cipoliny ale pantani...som blbec...jj moment...inac je to na youtube
-> havlik: doporucuju hlidat www.cyklobazar.cz/ sezenes dily za rozum a do mesice se des projet 

-> TUNER: zajimavej ram

-> rolls: mohl by si mi hodit link... jsem na stránkách tour, ale nějak se tam nevyznám
-> Nemky: já právě nechci origo:) chtěl bych něco jako na ten tvuj styl ale aspon s trochu přehazovačkou
Jinak práce na kole mě vždycky hrozně bavila:))

-> havlik: nahodou mas dobrej plan, kamos si tet taky stavel favorita do originalu" ram striknul do cerno oranzovy, sehnal si za odvoz dve kola fav, a vybral ztoho to nej a nakonec to spasovala super kolo za pakatel, a to nepocitam pomerne zabavnou praci..
jinak asi nejlepší bude vzít ten rám a zajít s tim do cykloprodejny a tam to doladit přímo na míru toho co budu chtít nakoupit

-> havlik: z toho si nic nedělej... já chtěl taky vždycky horáka...ale po tom, co sem na něm jezdil v itálii mě ta láska k němu nějak opustila...jinak favorit bylo dobrý kolo
-> pyroman: je tam aj armstrong verzus cipoliny ci ako sa to pise, pri jednom stupani...tiez nadhera...je to proste z ineho sveta
-> Nemky: ne furt slap ani singla urcite ne. Chtel bych nejlépe dopředu dvou kolečko a dozadu dejme tomu 5-6ti kazetu s převodem hodně do rychla ale to si asi moc vymýšlim což?:)))
-> Nemky: díky za osvětlení 

-> rolls: ok jdu mrknout
-> pyroman: mno to já vim taky ale vždycky sem byl blbej a musel sem mít horáka a eště sem si na to specialně kupovat širší pneu dozadu ted sem si vzpomněl že mam eště rám favorita akorát ty díly na tom sou na sračku tak doufam že mi to táta eště nevyhodil a postavil bych si něco na projíždky po okolí a po silničkách:)